Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog, azt mondogatták, hogy nincs ott a labda, ez már rég nem számít. Pont Vini kapott ilyen tizit, ha visszaemlékeszel. Pontosan ugyanilyet, sőt, ott a labda sokkal messzebb volt. Ezen túl meg telibe taposta Tchua a védőt, nem nagyon van miről beszélni, tiszta tizi, itt max a szabályon lehetne vitázni, de részemről egy taposás az tizi. Mezőnyben is lefújnák 10/10szer.
Linkeltem a hivatalos (ez már tényleg) Real csatorna véleményét.bence0330 írta: ↑2025.02.03. 17:50:54
Gil Manzano az elmúl 1-2 évben szerintem kb a Real ellen fúj, sok híres esete volt tavaly is, utolsó perces téma, elmaradt tizik, előnyszabályt nem alkalmazta, ésatöbbi. Én nála azt érzem, hogy amióta kritikákat kapott, kompenzál.
Mondjuk nekünk kb ez mindegy is, valamit mindhárom eredményből profitálnánk, nyilván a döntetlen lenne a legjobb, de ha az egyik kikap, ahhoz jobban fogunk tapadni. A top2 lehet fontosabb egy fokkal a szuperkupa miatt, mint bármi más. Nekem bármelyik eredmény megfelel a rangadón, amíg a sajátunkat hozzuk persze.![]()
Gil Manzano az elmúl 1-2 évben szerintem kb a Real ellen fúj, sok híres esete volt tavaly is, utolsó perces téma, elmaradt tizik, előnyszabályt nem alkalmazta, ésatöbbi. Én nála azt érzem, hogy amióta kritikákat kapott, kompenzál.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.03. 17:45:47A CAT eltiltotta a hétvégi Espanol-Real bíróit az Atletico kupameccsről
https://www.football-espana.net/2025/02 ... y-negreira
Ez hozzátartozik a meccs utózöngéjéhez
Kijelölték a Real-Atleti bíró jelöltjeit.
-Gil Manzano
-Soti Grado
-Hernandez Hermandez
https://xcancel.com/atletiuniverse/stat ... mGI9g&s=19
Viccesek a kommentek is
May God be with you
Védett mostanában Oblak büntetőket stb.![]()
Ha ma nyerünk akkor 4 pontra felhozzuk magunkat, és a mi a legjobb: Következő fordulóban a RM és az Atleti egymás ellen játszanakLG írta: ↑2025.02.02. 10:37:07Így van, visszajöhetünk a harcba a Ligáért. Főleg, hogy a Realra nagyon nehéz hetek várnak.Bob_Marley írta: ↑2025.02.01. 23:19:37Szépen kezunkre játszanak a riválisok mostanság,Atletico is hullajtott pontokat,most RM, előtte Bilbao. Kötelező kihasználni ezeket és nagyon megtolni a februárt. Nem szabad pontot bukni
Így van, visszajöhetünk a harcba a Ligáért. Főleg, hogy a Realra nagyon nehéz hetek várnak.Bob_Marley írta: ↑2025.02.01. 23:19:37Szépen kezunkre játszanak a riválisok mostanság,Atletico is hullajtott pontokat,most RM, előtte Bilbao. Kötelező kihasználni ezeket és nagyon megtolni a februárt. Nem szabad pontot bukni