Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is tudom hogy mikor nyertek a Bl-ben a RM ellen idegenben....Tavaly sokkal jobbként sikerült kiesni OTTHON nekik.
Igen, ez most nem is tipikus real győzelem volt, mert ezt nagyon megérdemelték. Abszolút nyílt még az egész, de nem tudom Guardiola meddig van még az MC élén..
Előtte 10-15 percig nagyon ijesztően nézett ki a dolog, 1v1-ben mehettek üresen többször, Ederson bravúrokon meg hajszálon múlott, hogy nem mentek vagy hárommal, a Citynek köze nem volt a labdához, meccshez. Utána szép lassan átfordult azért a dolog, e a Madridban végig lehetett érezni a veszélyt, Mbappé is kihagyott még egy elég nagy helyzetet utána. De az tény, hogy az a nyomasztó különbség kb, vagy legalábbis majdnem kiegyenlítődött, mindkét csapatnak van kapufája is. De azért tartok attól az előző hetek alapján, hogy a City egyszer csak összeomlik.
Na bakker ezt benéztem, pedig tudhatnám hogy Alisson az aki megkapta Messi legendás kifliét '19-ben.bence0330 írta: ↑2025.02.11. 21:23:18Vajon mit nézhetnek ennyire? Elvileg a lesnek gyorsan meg kéne lennie, függetlenül attól, miliméteres vagy méteres-e.
Na neki sok ráhatása nem lehet a meccsre.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.11. 21:21:03...ha a visszatérő Alisson kevésbé lenne magabiztos ez már 0-2 lenne.De amúgy a lényegét tekintve igen, nagyokat fogott.
Grealish beteg? Borzasztóan rosszul néz ki, mint aki kb felgyullad a láztól. Nagy veszteség, jól védekezik, és már most is áttörte egyszer a RM védelmét.
A norvég góljánál kapcsolódtam be, addig voltak helyzetei a Madridnak? A gól után nem emlékszem nagy helyzetre, de érezhető a sebességbeli különbség a madrid javára. Jól áll nekik ez a kukás/guantánamoi mez.