Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó meccs volt, és szerintem nincs miért szégyenkeznie a Romának! Nem úgy, mint az Internek! Hát azok, te.... pffffff!!!Boixos írta:vááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztem ott volt Fabregas.lionelmessi19 írta:a margit egy nagy nulla, az arsenal viszont henry nélkül játszott.gentdelbarca írta:Na maradt a Lyon-Madrid 2-0![]()
De ez az Arsenal is nagyon gáz, a harmatgyenge Hamburgot verték 2-1re úgy hogy emberelőnyben voltak és 11-est is rúghattak!! Höhöhö
és tán még Fabregas sem volt ott, ezt mondjuk nem tom.
lesz még idén Lehmanékkal probléma.
igen, unalmas mág, hogy minden évben a cselzivel játszunk!!! valahogy sántít ez a sorsolás. tavaly is lyon-real, barca-werder, barca-cselzi...Drigo írta:Én inkább azt mondom essenek ki előbb, és ne kelljen velük játszanunk tavaly már úgyis megmutattuk, hogym i vagyunk a legjobbak, mert nem akárkiket vertünk meg és nem akármilyen játékkal!
a margit egy nagy nulla, az arsenal viszont henry nélkül játszott.gentdelbarca írta:Na maradt a Lyon-Madrid 2-0![]()
De ez az Arsenal is nagyon gáz, a harmatgyenge Hamburgot verték 2-1re úgy hogy emberelőnyben voltak és 11-est is rúghattak!! Höhöhö
Én inkább azt mondom essenek ki előbb, és ne kelljen velük játszanunk tavaly már úgyis megmutattuk, hogym i vagyunk a legjobbak, mert nem akárkiket vertünk meg és nem akármilyen játékkal!doki írta:Valószínűbb,hogy kirugják.Jó lenne a döntőben megverni őket.Ronal.10 írta:olvastam hogy Murinho ott hagyja a csezkijt ha idén nem nyernek bl-t!!!!!!!!!!.. hát akko igen csak gondolkozzon me nem nyer bl-t tuti.. barcanak lesz egy két szava..
Valószínűbb,hogy kirugják.Jó lenne a döntőben megverni őket.Ronal.10 írta:olvastam hogy Murinho ott hagyja a csezkijt ha idén nem nyernek bl-t!!!!!!!!!!.. hát akko igen csak gondolkozzon me nem nyer bl-t tuti.. barcanak lesz egy két szava..
Sztem ugy gondolta, h Milan v. Barca v. Real.ozsimiki írta:Ezzel csak az a gond,hogy 1csoportban nem lehet 2azonos nemzetbeli csapatRonal.10 írta:Nem baj az![]()
most már azon szurkoljunk hogy egy Barca,Milan,Real csoportba kerüljön.. de legfökép Barca legyen benne és akkor itt játszanának nem messze..![]()
Meg mondjuk az, hogy ezek a csapatok egy kalapban lesznek, és így nem fognak egy csoportba kerülni.ozsimiki írta:Ezzel csak az a gond,hogy 1csoportban nem lehet 2azonos nemzetbeli csapatRonal.10 írta:Nem baj az![]()
most már azon szurkoljunk hogy egy Barca,Milan,Real csoportba kerüljön.. de legfökép Barca legyen benne és akkor itt játszanának nem messze..![]()