Bajnokok Ligája & Európa Liga
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Fújható volt, tipikus 50-50-es eset, meglepő, mert ezeket a BL-ben rendre fújták a realnak.
De a bíró szerintem nem hibázott, ő abból a szögből nem sokat látott, Rodrygo is belehomorított, a VAR jelezhetett volna, hogy esetleg nézzék meg.
De a bíró szerintem nem hibázott, ő abból a szögből nem sokat látott, Rodrygo is belehomorított, a VAR jelezhetett volna, hogy esetleg nézzék meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mi a vélemény a meccs eleji Rodrygo elmaradt tiziről? Szerintem tizi volt és a var hibázott.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.05. 09:59:25Érdekes hogy még vissza sem nézték a második RM gólt, Vinicius netto lesen van a kapust zavarva, gondolom ilyenkor nincs ellenük összefogás miután a BL-ben zsinórban megkapják a lesgóljaikat is.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
A Lille nekem nem meglepetés, komolyan össze van rakva az a csapat, nem véletlen a főtáblás helyük. Szerintem az 50-50 volt előzetesen is. Az Arsenal meg ja, 17-8 perc körül kapcsoltam el, akkor még a PSV-nek volt 2 kapuralövése, az Arsenalnak 0.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez az, hogy bennük lenne a továbbjutás, de ilyenkor valahogy mégis az jön, hogy továbbszenved a Real. De ne legyen így, lépjenek ki végre az árnyékukból!
Az Arsenal azért komoly volt tegnap, hiába tartozik a PSV a papíron gyengébbek közé, a 16 között 7-et rúgni idegenben azért elismerésre méltó!
Az Arsenal azért komoly volt tegnap, hiába tartozik a PSV a papíron gyengébbek közé, a 16 között 7-et rúgni idegenben azért elismerésre méltó!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Érdekes hogy még vissza sem nézték a második RM gólt, Vinicius netto lesen van a kapust zavarva, gondolom ilyenkor nincs ellenük összefogás miután a BL-ben zsinórban megkapják a lesgóljaikat is.
Az eredmény kedvező nekünk(én simán 3-1-et vártam amivel fix eldőlt volna), így viszont kaparhat ezerrel az Atleti, és a RM-nak is résen kell lennie mert ha találna otthon egy gólt az Atletico akkor necces is lehet, ami számunkra ideális lenne, egy esetleges hosszabbítás meg aztán maga a csúcs lenne mivel hétvégén az Atleti ellen játszunk
Arsenal szépen túllőtte magát, nem gondoltam volna hogy ennyi hiányzó támadóval is képesek erre mégha csak egy PSV ellen is de mégis.
Az előzetesen negyeddöntőbe várt Dortmund továbbjutása viszont erősen kérdéses, az első 30 percben jobbak voltak utána viszont a Lille rohamozott.
Az eredmény kedvező nekünk(én simán 3-1-et vártam amivel fix eldőlt volna), így viszont kaparhat ezerrel az Atleti, és a RM-nak is résen kell lennie mert ha találna otthon egy gólt az Atletico akkor necces is lehet, ami számunkra ideális lenne, egy esetleges hosszabbítás meg aztán maga a csúcs lenne mivel hétvégén az Atleti ellen játszunk

Arsenal szépen túllőtte magát, nem gondoltam volna hogy ennyi hiányzó támadóval is képesek erre mégha csak egy PSV ellen is de mégis.
Az előzetesen negyeddöntőbe várt Dortmund továbbjutása viszont erősen kérdéses, az első 30 percben jobbak voltak utána viszont a Lille rohamozott.
Szerintem most benne lehet az Atm ben 2-3 gol hazai palyan,de megelegszek egy 93.percben lott Sorloth gollal 1-0 nal…
- bence0330
Alighanem igazatok lesz, én csak azért reménykedem kicsit, mert ennek az Atletinek a plafonja most jóval magasabban van, mint az elmúlt években, akármeddig is jutottak tavaly. Potenciálisan legalább bennük van a több gól is, aztán sanszos, hogy a rutin nyer. Az a régi bunkeratleti kb zéró eséllyel állt volna ki, potenciálisan sem volt bennük a győzelem egy jól játszó Real ellen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Hát, igen. Innentől a realnak áll a zászló, mert mehet a szokásos védekezés és abból a Bellingham vagy Modric szervezte kontra. Csoda kell Simeone tovabbjutasahoz.
A gólörömnél nem tolerálják a nézőtérre ugrást, Brahim Diaz mégis megtette, sárgát kapott. Ha a visszavágón is kap egyet, akkor eltiltják egy meccsre? A sárgákat csak az elődöntő előtt törlik?
Az Atletico kiesett, ez 90%-95%. Hiába álmodozunk akár mi, akár ők, a Real még akkor is 70-30 esélyesebb lenne, ha az Atma indulna előnyről a visszavágóra.
Szerintem még soha nem jutottak túl BL-ben a Realon, egy kontrát 100%, hogy bever a Real a visszavágón, onnantól meg nincs miről beszélni.
Amúgy bele se kezdek részletesen, hogy szerintem az igazság lovagjai Real 2. gólja les volt. Vinicius a lövés pillanatában mozgásával befolyásolta a kapus mozgását és takarta a kilátást. Mindegy, szálka-gerenda. Remélem kap az UEFA is tiltakozó levelet tőlük.
Szerintem még soha nem jutottak túl BL-ben a Realon, egy kontrát 100%, hogy bever a Real a visszavágón, onnantól meg nincs miről beszélni.
Amúgy bele se kezdek részletesen, hogy szerintem az igazság lovagjai Real 2. gólja les volt. Vinicius a lövés pillanatában mozgásával befolyásolta a kapus mozgását és takarta a kilátást. Mindegy, szálka-gerenda. Remélem kap az UEFA is tiltakozó levelet tőlük.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.03.05. 09:18:51-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nyilván nem lehetetlen, de 2 gólos Atletico győzelmet nagyon nehezen tudom elképzelni.bence0330 írta: ↑2025.03.05. 00:58:31Nem tudom, mennyire elégedetlenek ezzel a matracosok. Szerintem elég sokan vannak a drukkerek közt, akik aláírták volna az idegenbeli 1 gólos vereséget a Reál BL renoméja mellett. Azért le kell még játszani azt a visszavágót, jelenleg még elég nyitott ott a továbbjutás.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- bence0330
Nem tudom, mennyire elégedetlenek ezzel a matracosok. Szerintem elég sokan vannak a drukkerek közt, akik aláírták volna az idegenbeli 1 gólos vereséget a Reál BL renoméja mellett. Azért le kell még játszani azt a visszavágót, jelenleg még elég nyitott ott a továbbjutás.
Fél szemmel láttam a Bruges meccset amúgy, az a csapat nagyon szépen össze van rakva, nem véletlen a rájátszásban elért bravúr. Óriási mákkal nyert az AV, első félidőben le voltak focizva, de a másodikban sem voltak jobbak. Kb csak az állománybeli különbség döntött, azért más minőségű játékosok vannak a két csapatban, 1-1 amatőr hiba, és kb ennyi. A végén a tizit nem nagyon értem, mire adták meg, több kameraállásból is vetődést látok, valami egészen minimális kontakttal, de lehet elnéztem valahol.
De tényleg jól fociznak a belgák, akkor is, ha a legjobb 16 alighanem a végállomás.
Fél szemmel láttam a Bruges meccset amúgy, az a csapat nagyon szépen össze van rakva, nem véletlen a rájátszásban elért bravúr. Óriási mákkal nyert az AV, első félidőben le voltak focizva, de a másodikban sem voltak jobbak. Kb csak az állománybeli különbség döntött, azért más minőségű játékosok vannak a két csapatban, 1-1 amatőr hiba, és kb ennyi. A végén a tizit nem nagyon értem, mire adták meg, több kameraállásból is vetődést látok, valami egészen minimális kontakttal, de lehet elnéztem valahol.
De tényleg jól fociznak a belgák, akkor is, ha a legjobb 16 alighanem a végállomás.
Sorloth is csak ellenunk tud villogni..
- csababarca
Hát a real nem tette meg azt a szivességet az atleticonak, hogy tökig feltolják vezetésnél a védelmet, és hagyják magukat megkontrázni, így is lehet.
X-es meccs volt szerintem, de hát ilyen ez.
Visszavágó így még azért izgalmas is lehet, de nem látom magam előtt, hogy ezt elbohóckodja a real, vagy hogy pl MBappé megint ennyire gyenge lesz.
X-es meccs volt szerintem, de hát ilyen ez.
Visszavágó így még azért izgalmas is lehet, de nem látom magam előtt, hogy ezt elbohóckodja a real, vagy hogy pl MBappé megint ennyire gyenge lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Közben az Arsenal már várja a madridi derbi továbbjutóját.
-
- Entrenador del Barça
Na, Modric papa majd felrazza az aranylasztival almodokat.
Hihetetlen ez a vedekezes megint…
-
- Entrenador del Barça
Mit vártok, nulla középpalya előtt nem fog mbappe meg vini ficankolni. Ha lesz kiugratas, akkor.
- torotam
- Jugador d'estrella
Én ezt nem is értettem, hogy hazai pályán egy nagyon korai gól után miért álltak így vissza?!csababarca írta: ↑2025.03.04. 21:49:08Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
A Valverde - Rodrigo jobb szél az jól néz ki.
Bappe eddig tényleg flop, de tőle elég egy jó momentum és el is döntheti a meccset.
Kik is vannak sárga veszélyben a Realnál?
Visca el BARCA!
- csababarca
MBappé és Vinicius jó nagy flop, mondjuk a braziltól nem meglepő, a franciától inkább.
Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
Ha nem bohóckodnak hátul, akkor jó esélyeik lesznek a visszavágón.
Szépen visszaállt a madrid 1-0 után, most rá is faragtak, jobb az atletico szemre, többet tesznek a gólszerzésért szerintem.
Ha nem bohóckodnak hátul, akkor jó esélyeik lesznek a visszavágón.