Az más volt, azt én töröltem.Perrero írta:anno a BL topik miért tünt elEnrique írta:Miért tűnik el a topic??![]()
![]()
![]()

De ez meg... Nincs meg, mégis megvan effektus...
gnorbert írta:Hello HFCB B![]()
A X. Szurkolói Torna Bajnokával - Juventus - tervezünk egy barátságos találkozót 2006. október 21-én (időpont, helyszín később - még a héten).
Lehet feliratkozni...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. JAXY Csepel
8. gnorbert - jövök (de sajnos még nem tudok játszani)
üdv
gnorbert
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN Jaxy megyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!Gábor no.:2 írta:Ki jön szombaton?
Ezt nem is csodálom, mert én eddig is pozitív és pörgős voltam!Bercy írta:Érdekes ezt a változást rajtad pont nem vettem észreMelkor írta:Egyébként tényleg örülök, hogy jöttetek ti új fiúk, mert sztem elmozdult a holtpontról a csapat - mind morálisan, mind játékban pozitívan hatottatok a kissé elfásult régi csapattagokra!
Érdekes ezt a változást rajtad pont nem vettem észreMelkor írta:Egyébként tényleg örülök, hogy jöttetek ti új fiúk, mert sztem elmozdult a holtpontról a csapat - mind morálisan, mind játékban pozitívan hatottatok a kissé elfásult régi csapattagokra!
Igeeen, és melyik "új fiú" jelentett erősítést???Bercy írta:Tessék egyik nagy ellenfelünk véleménye a csapatról:
"A Barca erősebb csapattal jött, mint az utóbbi tornákra, és annak ellenére, hogy elég simán vertük őket, ha marad ez a csapat, ha maradnak az új fiúk, lehetnek problémák velük, nem lesz ilyen sima legközelebb, ebben biztos vagyok." - idézet Marcsók...
A másik, hogy a hétvégi focin most ne számítsatok rám, mert nem tudok menni, valamint a jövőhetire sem.
Hát ez rendes tőle, ha valóban így is gondolja. Minden esetre ez is ékes bizonyítéka annak, hogy vannak ott objektív vélemények is, tök mindegy ki részéről, szóval jó lenne ilyen kapcsolatban állni mindenkivel. Maradjon is így!!!Bercy írta:Tessék egyik nagy ellenfelünk véleménye a csapatról:
"A Barca erősebb csapattal jött, mint az utóbbi tornákra, és annak ellenére, hogy elég simán vertük őket, ha marad ez a csapat, ha maradnak az új fiúk, lehetnek problémák velük, nem lesz ilyen sima legközelebb, ebben biztos vagyok." - idézet Marcsók...
A másik, hogy a hétvégi focin most ne számítsatok rám, mert nem tudok menni, valamint a jövőhetire sem.