100%-ig egyetértek, itt sosem a felelős gazdálkodás volt szem előtt, most sincs.menczel írta: ↑2025.03.25. 18:21:32Ezt már írtam egyszer, nehogy már az Atletico (világon top10) csapat kezdő belső bekkje ne érjen pár milliót...FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.25. 15:44:05
Prioritás ezek után Yamal új szerződése, ha távozik Lenglet és Fati, gondolom így ingyen.
Idén nyáron sem fog megtelni ez a topic, max pletykákkal.
Régen is zavarta a szememet, hogy jótékonysági szempontból istentelenül áron alul adtuk el vagy engedtük el azt idősödő sztárjainkat. Nagyrészt akkor is ott kötöttek volna, ahova mentek, ha feizetnek értük 1-5 milliót (vagy annyival többet). Elképesztő felelőtlenül gazdálkodnak a klub vagyonával, látszik, hogy nem a sajátjuk, meg hogy nincs egy tulaj aki számon kérje ezeket.
Lenglet ér pár milliót, de abban meg egyetértek FcBarcelona1 megszólalásával, hogy MI ingyen fogjuk elengedni, Fatiért még fizetünk is...ahogy szerintem a piaci értékkel bíró Pena is ingyen körüli üzlettel fog lelépni.
A Ferranos hír sem az átgondoltság netovábbja. Van szerződése még 2.5 évig, kb 1000 milliós elengedési záradékkal, igazán ráérne a szerződése, ahogy Raphinháé is, neki is 2027 a szerződése vége.
Majd 2026 tavaszán foglalkozzunk velük, most azon játékosokkal kéne foglalkozni, akiknek 2026 nyarán jár le:
1 Yamal - mindenképp kell szerződés
2. Frenkie marad és távozik jövőre ingyen? Eladjuk most nyáron? Szerződést hosszabbítunk?
3. Bernal - kell szerződés?
4. Fort - kell szerződést adni neki? kölcsönadjuk, megtartjuk, mi legyen?
5. EG - kell szerződés? Lejár neki is jövőre, akarjuk-e cserének, akar-e az maradni?
6. Torre - Most lehet eladni pénzért, vagy hosszabbítunk vele?
7. Christensen - eladjuk? akkor vevő kéne? hagyjuk kifutni a szerződést?
Ameddig ezekre nincs válasz, addig szerintem hiba azokkal a szerződésekkel foglalkozni, ahol hátravan több, mint 2 év.