Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.02. 16:32:07

Barcaman1993 írta:
2025.04.02. 16:22:36

Nyilván sumákulások mennek, meg a kiskapuk keresése. Meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre azért az erős lenne, ha a saját játékosainkat nem tudnánk nevezni. Főleg azóta tudjuk, hogy Nico Gonzálezből sok pénz bejött, annak azért be kéne takarnia Olmo és Pau Victor bérét. Nyilván a Liga nem így számol. :D
Emellett még elég sok játékos van akikből szép részesedéshez juthatunk, például a Sportingban és a válogatottban is nagyot menő Trincao simán lehet hogy elmegy 50-60 millióért, amiből a mi részesedésünk 50% körüli lesz.

Plusz az aprók, meg a Lenglet-féle alakok , Messiék fizetésének kifutása, Gündogan fele fizuja stb kimegy, amit részleteztem egy amúgy kisregény hosszúságú HSz-ben :D

Közben Laporta válaszolt is:
https://www.football-espana.net/2025/04 ... nt-la-liga

Amúgy egy normálisabb világban ha még igazuk is lenne, nem pár órával egy fontos meccs előtt jönnének elő vele :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.04.02. 16:22:36

El Sie7e írta:
2025.04.02. 16:04:13
ne haragudj de ez a 3 napra felvett könyvelő aki mindent lepecsételt majd eltűnt a naplementébe több mint büdös. ez a Barca saját könyvelője. kirakták az addigi céget majd jött valaki 3 napra majd megint egy új cég aki most nem számolta el nekik ezt a pénzt ami a cikk szerint még be sem érkezett egészbe. bűzlik az egész. :oops:
Nyilván sumákulások mennek, meg a kiskapuk keresése. Meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre azért az erős lenne, ha a saját játékosainkat nem tudnánk nevezni. Főleg azóta tudjuk, hogy Nico Gonzálezből sok pénz bejött, annak azért be kéne takarnia Olmo és Pau Victor bérét. Nyilván a Liga nem így számol. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.04.02. 16:04:13

ne haragudj de ez a 3 napra felvett könyvelő aki mindent lepecsételt majd eltűnt a naplementébe több mint büdös. ez a Barca saját könyvelője. kirakták az addigi céget majd jött valaki 3 napra majd megint egy új cég aki most nem számolta el nekik ezt a pénzt ami a cikk szerint még be sem érkezett egészbe. bűzlik az egész. :oops:
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.04.02. 15:47:29

Véletlenül pont ma jön a hír. :)

Röviden:
A héten kell döntenie a CSD-nek Olmoék ügyében.
A lényeg az eredeti hír. Mivel nincsenek kész a VIP páholyok, nem lehet elszámolni idénre a 100 milliót.
Ezért nincs költözés, ezért épülnek a VIP páholyok. Június 30 a gazdasági beszámoló határideje, akkorra el kell készülni, ha nincs is költözés, a cég ellenjegyzi.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... -play.html
Már az idei költözés témára is ezt írtam.

Szerk: ettől függetlenül tartom, hogy nem érdemes eladni további tulajdonrészt, mert utána visszaüt a szabályok csavarintása által. Egyben kell tartani a keretet, hosszabbítani akivel kell. Ha lehet, el kell adni (legyen ez a gazdasági kar, mert csak ez számít a ligábak) játékosokat, és abból igazolni
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.04.02. 15:00:38

Deluigi írta:
2025.04.02. 14:49:48
Remelem, megnyerjuk a BL-t, bajnoksagot, Kiraly Kupat a szuperkupa melle ES NEM igazolhatunk meg hosszabbithatunk a meglevo jatekosainkkal.

SZEGYEN ez a taliga....
A nem igazolhatunk annyira nem is érdekelne, mert ostobaságokat csináltunk a múltban, de a mai napig nem tudom felfogni, hogy meglévő játékossal, akár alacsonyabb bérért miért nem lehet hosszabbítani?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.04.02. 15:00:10

Azért még várjuk meg a végét, de gondolom nem véletlen hogy most került elő a visszavágó előtt egy ilyen, és nem holnap, ha RM-al játszanánk akkor a Negreira story menne épp.

Sokmindent állított már a liga, hogy végül ne nekik adjanak igazat.

De ha ez így alakul, nem látom hogy Laporta ne menne teljes erővel Tebasék ellen, az UEFA-hoz fordulva(kivéve ha Triplázunk, akkor még Bartoékat is csont nélkül újraválasztották), különben ők fogják elvinni a választásokon a balhét aztán jöhet helyettük egy meghunyászkodó, Bartomeu-féle "ha ti azt mondjátok hogy 100millió az 10 millió akkor legyen úgy mi aztán kétségbe nem vonjuk, inkább kiáruljuk a fél keretet apróért"-féle illető miután Laportáék még ha nem is tökéletesek, de a legnagyobb csőből kihúzták a csapatot.

Jó lenne ha összefognának a döntéshozók a pökhendi, "csakazéris megszivatom őket"-féle, saját csapatait szivató Tebas ellen, mert hányinger hogy egy adok-kapok, "majd mi megmutatjuk a csúnya csapatoknak"-féle műsort csinál az egész ligából, példa nélküli hogy egy szövetség nem a saját csapatai érdekeit nézi hanem keresztbe tesz nekik ott ahol tud.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2025.04.02. 15:00:51-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.02. 14:57:05

Az a szánalmas, hogy semelyik másik ligában nem kéne ezzel foglalkoznunk. Így meg mehet a kiskapuk keresése, ami kb kötelező, hogy a víz felett tartsuk a fejünk, de közben meg a gond elnyúlása a hátulütője. Nem volt és nem is lesz ebben szerintem jó döntés, és irány. Amit Laportáék szerettek volna, az alapvetően sikerült, minimális hullámvölggyel vészeltük át a legnehezebb időszakot, elsősorban a kiskapus igazolások miatt. EL-konferencia helyekről azért kb ugyanolyan nehéz lett volna szerintem visszatérni bevételek hiányában, mint most.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.04.02. 14:49:48

Remelem, megnyerjuk a BL-t, bajnoksagot, Kiraly Kupat a szuperkupa melle ES NEM igazolhatunk meg hosszabbithatunk a meglevo jatekosainkkal.

SZEGYEN ez a taliga....
Troym
Director del Fútbol

2025.04.02. 14:31:22

Gondolom kérte a könyvvizsgáló az igazolást az átutalás beérkezéséről, csak nincs.

Hosszabbítsunk Yamallal, Cubarsival, Araujoval, Pedrivel és el kell adni Gavit, Frenkiet vagy Fermint, ennyi. Inigonak, Lewának ne adjunk szerződést.

Gavinak amúgy is nevetséges volt a 9 milliós szerződés a csereszerephez képest.

Amúgy ha eladtuk kb az utolsó ezüstöt és így sincs FFP 1-1 és ott tartunk ahol 4 éve, akkor bitang nehéz nyara lesz LAportának megmagyarázni, hogy ez milyen jó és válasszák meg újra, főleg ha még kiderül, hogy Olmo és Victor sem játszhat a szezon végén.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.04.02. 13:39:26

FcBarcelona1 írta:
2025.04.02. 13:27:44
El Sie7e írta:
2025.04.02. 13:16:27
most jól értem, hogy továbbra sincs meg a vip páholy pénz ami az év üzlete volt és azzal regisztrálták volna Olmot de gond volt a papírokkal ezért a bíróság betolta de még mindig nincs döntés és most megint csak keresik ezt a pénzt?
Nem fogadja el a La Liga, ahogy az új Nike szerződés aláírási bónuszát, szét kell könyvelni a szerződés időtartamára.
Jó nagy a különbség a 2 között.
A zöld asztal mellől elintéznek mindent.
nem azt írja a cikk, hogy nincs benne a könyvelésben a pénz? nem elfogadásról hanem nem létezésről ír. felvettek december 31től január 3ige egy könyvelőt aki leokézta a papírokat de igazából nincs jelen a pénz.

In said Interim Financial Statements, no amount of the aforementioned corporate operation is finally recorded in the Profit and Loss account, contrary to what had been certified by the Club and the auditor at the time.

nekem ez ezt jelenti nem elfogadásról beszélnek hanem hiányról.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.04.02. 13:31:23

FcBarcelona1 írta:
2025.04.02. 13:09:36
La Liga hivatalos közleménye.
Írtam a könyvvizsgáló ajánlja, hogy a Barca vagy a VIP páholyokból befolyó összeget számolja el, ami elvileg 57 millió, vagy a 100 milliót ossza el a szerződés időtartamára (25 év). A benyújtott beszámolóról nincs hír, csak a La Liga lépéséről.
Ha így számolják, akkor konkrétan nem volt értelme eladni. Mondjuk az érdekes, hogy a gazdasági karoknál nem az évek számával osztottak.
FcBarcelona1 írta:
Ebből azt szűrtem le, hogy nincs 1/1, ehelyett 1/4 szabály alatt tevékenykedünk.
Így valószínűleg Olmo, Pau off.
Pedri, Inigo, Araujo új szerződése off (marad az 1-1 illetve 0 év Inigonal)
Ha igazak a hírek, (nemrég újra linkeltem)hogy Yamal és Cubarsi csak erre az évre vannak regisztrálva, az 1/4 szabály alapján 60-80 millió kellene az új szerződésükhöz csak nekik (Yamal bruttó 14-16 írtak Cubarsi 4 capologyn)
Jól jön ez a véghajrá előtt.
Vita elkerülése végett, (továbbra is) értem, hogy ez a szabály, de hogy ez kinek jó, ha ingyen vagy nyomott áron távoznak a játékosok.
Úgy néz ki, nyáron csak távozók lesznek.
Szerk:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -115960525
Évek óta mondjuk, hogy 1-2 embert el kéne adni, hogy megfelelő irányba billenjen a mérleg nyelve. Meglepő lenne, ha lenne változás. A hosszabbítások kérdése viszont így érdekes lesz.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.04.02. 13:27:44

El Sie7e írta:
most jól értem, hogy továbbra sincs meg a vip páholy pénz ami az év üzlete volt és azzal regisztrálták volna Olmot de gond volt a papírokkal ezért a bíróság betolta de még mindig nincs döntés és most megint csak keresik ezt a pénzt?
Nem fogadja el a La Liga, ahogy az új Nike szerződés aláírási bónuszát, szét kell könyvelni a szerződés időtartamára.
Jó nagy a különbség a 2 között.
A zöld asztal mellől elintéznek mindent.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.02. 13:26:30

Barcelona have RUN OUT of Financial Fair play. The registrations of Dani Olmo and Pau Victor are in jeopardy. [@mundodeportivo]

Barcelona will NOT be able to sign players this summer unless they sell.
The club will have very tough financial restrictions this summer, as things stand.[@BBCSport]

érdekes hogy pont ma jönnek ilyen hírek :roll:
Kép
El Sie7e
Jugador d'estrella

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

La Liga hivatalos közleménye.
Írtam a könyvvizsgáló ajánlja, hogy a Barca vagy a VIP páholyokból befolyó összeget számolja el, ami elvileg 57 millió, vagy a 100 milliót ossza el a szerződés időtartamára (25 év). A benyújtott beszámolóról nincs hír, csak a La Liga lépéséről.

Ebből azt szűrtem le, hogy nincs 1/1, ehelyett 1/4 szabály alatt tevékenykedünk.
Így valószínűleg Olmo, Pau off.
Pedri, Inigo, Araujo új szerződése off (marad az 1-1 illetve 0 év Inigonal)
Ha igazak a hírek, (nemrég újra linkeltem)hogy Yamal és Cubarsi csak erre az évre vannak regisztrálva, az 1/4 szabály alapján 60-80 millió kellene az új szerződésükhöz csak nekik (Yamal bruttó 14-16 írtak Cubarsi 4 capologyn)
Jól jön ez a véghajrá előtt.
Vita elkerülése végett, (továbbra is) értem, hogy ez a szabály, de hogy ez kinek jó, ha ingyen vagy nyomott áron távoznak a játékosok.
Úgy néz ki, nyáron csak távozók lesznek.
Szerk:
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -115960525
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.04.02. 13:23:49-kor.
bence0330

2025.04.01. 17:05:25

Troym írta:
2025.04.01. 08:27:19
Nemrég láttam egy Monaco meccset és a csatárukra kéne rámenni.

Biereth a neve, 22 éves, most télen szerezték 10 meccsen 12 gólja 2 asszisztja, előtte a Sturm Grazban 16 meccsen 11+5 volt.
A srác versenyben van még az aranycipőért is.

Szerintem 2 év és ő lesz az "új Haaland" mindenki őt akarja majd és 60-100 milliók repkednek majd. Most még talán 40 körül meg lehetne venni bizonyos bónuszokkal. Ha azt gondoltuk egy Roque érhet 30+30-at, egy dán válogatott játékos a Monacoból sokkal kisebb lutri lenne. Mivel egyre több cikk jelenik meg, hogy Lewa lehet nyugdíjba megy 2026-ban, most nyáron top prioritás lenne egy középcsatár.

Amúgy a Sky sport írt Davidről:
David’s agents are reportedly demanding €9m a year wages, a €15m signing bonus, and €10m fee commissions, the whole package of which would be worth €34m.

Szerintem ez még így is bőven megéri, a 9m fizu kb Gavi szintje, a 25m aláírási pénz és jutalék meg ilyen szintű csatárért nem összeg.
Azt szépen kiszúrtad, sajna 2 éve nem nézek már L1-t, de amúgy sem hallottam még a nevét sem, ekkora termelésben ennyire radar alatt repülni majdnem olyan szép teljesítmény, mint a góltermése. :)
De nagy kockázat lenne, akármilyen jó. Flick mellett más már a helyzet talán, de azért a Barca-mez bárkire nagy lehet. Haaland sem véletlenül ment a nagy csapata előtt Dortmundba. A Roque és Olmo féle fiaskó után nem lehet megint mellényúlni, egyszerűen nem fér bele. Húzóembert szabad csak venni. Ő persze nem olyan fiatal, de mégis ez lenne az első nagy csapata, nem tudom.

David: szerintem nettóban akar annyit keresni (már a hírek szerint), mint Gavi bruttóban (a capology bruttó, a játékosok meg általában nettót nyilvánítanak ki, mert nekik az a lényeg), azért az nagyon nem mindegy, kétszer annyit keresne, és másfélszer annyit, mint Raphinha pl. Nem tudom, belefér-e. Amúgy ingyenes játékosként sajna ezzel lehetett is számolni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.04.01. 08:27:19

Nemrég láttam egy Monaco meccset és a csatárukra kéne rámenni.

Biereth a neve, 22 éves, most télen szerezték 10 meccsen 12 gólja 2 asszisztja, előtte a Sturm Grazban 16 meccsen 11+5 volt.
A srác versenyben van még az aranycipőért is.

Szerintem 2 év és ő lesz az "új Haaland" mindenki őt akarja majd és 60-100 milliók repkednek majd. Most még talán 40 körül meg lehetne venni bizonyos bónuszokkal. Ha azt gondoltuk egy Roque érhet 30+30-at, egy dán válogatott játékos a Monacoból sokkal kisebb lutri lenne. Mivel egyre több cikk jelenik meg, hogy Lewa lehet nyugdíjba megy 2026-ban, most nyáron top prioritás lenne egy középcsatár.

Amúgy a Sky sport írt Davidről:
David’s agents are reportedly demanding €9m a year wages, a €15m signing bonus, and €10m fee commissions, the whole package of which would be worth €34m.

Szerintem ez még így is bőven megéri, a 9m fizu kb Gavi szintje, a 25m aláírási pénz és jutalék meg ilyen szintű csatárért nem összeg.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.01. 00:51:27

Hansi Flick believes that Luis Díaz does not fit his ideal profile. He prefers to rely on younger players like Nico Williams or Ademola Lookman. [MARCA]
Kép
Troym
Director del Fútbol

2025.03.27. 10:34:53

Barcelona do not rule out letting Iñaki Peña leave for free as long as they maintain a sell-on clause on the player.
He's a priority transfer target for Celta Vigo.

sport

Tipikus lenne ingyen elengedni őt is, nem számít, hogy a piaci értéke 10m körüli, mi szokás szerint adakozunk, aztán szidjuk az FFP-t.
Feast4 írta:
2025.03.26. 17:35:12
Nem biztos, hogy így van, de nem hiszem, hogy nagyon van lehetőségünk a kötbért leverni rajtuk. Gyanítom, hogy Laportáék inkább hallgatnak csak fejezzék be.
Én is láttam már ilyen konstrukciót és a napi 1 milliós összeg egy gumicsont a közvéleménynek, nincs a világon olyan cég / projekt, ahol reális napi 1 millió eurós kötbér. Ha napi 100e lenne, elhinném, hogy tényleg le lehet verni rajtuk, ekkora kötelezettséggel senki nem vállalná, hacsak ne tudná előre, hogy semmiképp nem kell fizetnie. Az egész szerintem a közvélemény megnyugtatása, hogy miért egy török cég építi a Camp Nout kb 0 releváns referenciával.
Levezethetném részletesen, de röviden 1.5 milliárdnak véve a projektet vannak anyagköltségek, fizetések, engedélyek, tervezési, egyéb költségek, millió egyéb tétel, a Limak profitja legyen 300-500 millió mondjuk, már akkor is hihetetlen, ha 1 éves csúszás esetén lemondanának róla...
gránit
Director del Fútbol

2025.03.26. 22:43:35

A szélsőbekkek biztosan nem feszélyezik Flicket. A két szélen bevethető Valléra sem tartott igényt, nem látta itt szükségét nagyobb mélységnek. Tartaléknak ott van Martin és Fort, de még a meglévő tartalékokokkal a fedélzeten is keveset rotál. Még a meglevő tartalékokat is alig használja, nemhogy még plusz embert akarjon. Nem hiszem, hogy ezeken a posztokon igényt tart több emberre, egyébként a Serie A-ban abszolút vállalható meccseket játszó Valle hazahívható, a válogatott Mingueza is opcióval, potom pénzért visszahívható.
Troym írta:
2025.03.26. 08:43:34
Ami miatt meg nem jár mégsem a kötbér. Egyik hülyeség után csináljuk a másikat.

Nincs stadion, nincs kötbér, nincs saját tulajdonú páholy, nincs FFP 1-1, lehet nem lesz Olmo és Victor sem pár héten belül, stadion se lesz még hónapokig, de szerintem a következő szezon nagy felében sem.
Ezt ki hogy értékeli?
Én úgy értékelem, hogy ekkora adóssággal felesleges az egész stadionprojekt. Aki így el van adósodva, az igenis játsszon a romok között, ha kell, és csak a legszükségesebb karbantartásokat végeztesse el, amelyek miatt nem kell költözni. Aki éhezik, az ne új telefonra költse az összes pénzét. Az éves bevételeink kb 300%-ára adósítottuk el magunkat, amit ezer évig fizetni fogunk, így pedig magas labdát adunk a Ligának a szívatásra, a kiadásaink indokolható korlátozására.
bence0330

2025.03.26. 17:53:09

Zoldbela írta:
2025.03.26. 15:02:53
Amíg pengeélen táncolunk, addig nem sok értelme van új igazolásokon agyalni!
Bőven elég, ha a mostani csapatot együtt tudjuk tartani, és az utánpótlásból merítünk.
Szerintem inkább igazolások nélkül táncolunk pengeélen. Van több játékosunk, akit nem tudunk/akarunk használni, és van vagy 4 poszt, ahol nincs cserénk. 1 bal és 1 jobbszélsővel végigtolni egy szezont, na az puszta mázli kérdése még tökéletes fizikai felkészítés mellett is. 1 kidől, és bye-bye szezon, meg trófeák. Ezt szerintem nem tudjuk utánpótlásból pótolni. A támadókat ritkábban tudtuk, az 1-2 nyilvánvaló kivételtől eltekintve. Ha kp-n lennénk szűken, azt mondanám, egyetértek, de mivel pont a támadó szekció van bajban (a szélsőbekkel együtt), szerintem oda kötelező igazolni, akárhogy, akárkit. Legalább Fatit kicserélni egy szélsőre, ha mást nem.
Feast4
Director del Fútbol

2025.03.26. 17:35:12

Troym írta:
2025.03.26. 10:28:32
.....
Én ebben kicsit a praxisomból ismert szituációt érzek:

Ügyfél szerkezetkész házat vett kötbér fizetési kötelezettséggel biztosítva. Nem készült el időre, érvényesíteni akartuk a kötbért, erre a vállalkozó közölte, hogy semmi gond érvényesítsük, nem tudja megfizetni, ha jogi utra tereljük lefoglalják a vagyonukat, akkor be se tudja fejezni, nekik akkor nincs hol lakni, ha a kivitelezési szerződést fel akarjuk bontani csak bíróságon lehet, az meg még két év és továbbra sincs hol az ügyfeleknek lakni. Hiába jogi úton bevasalható nincs mit bevasalni mert pénz nincs rá és még a kivitelezést is megakasztjuk.

Ha ezt lefordítom a klub helyzetére ha elkezdjük érvényesíteni a kötbért, gyanítom ezt a napi díjat Ők nem tudják megfizetni, viszont így legalább leállítjuk vagy megakasztjuk a kivitelezést, a stadion nélkül meg hosszú távon meghalunk ezt az egész világ tudja. Szóval vagy megvárjuk míg befejezzük, vagy belefulladunk a pereskedésbe velük és a stadion addig se készül el és pénz se lesz.

Nem biztos, hogy így van, de nem hiszem, hogy nagyon van lehetőségünk a kötbért leverni rajtuk. Gyanítom, hogy Laportáék inkább hallgatnak csak fejezzék be.

Viszont ez brutál bevételkiesés megint, így ha nem húzunk be címeket, megint kiesünk 1:1-ből. Ha ezt így nézzük szerintem a csapat kohéziójának a megörzése épp elég feladat, nem kell itt még igazolásban is gondolkozni.
Kép
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.03.26. 15:02:53

Amíg pengeélen táncolunk, addig nem sok értelme van új igazolásokon agyalni!
Bőven elég, ha a mostani csapatot együtt tudjuk tartani, és az utánpótlásból merítünk.
Troym
Director del Fútbol

2025.03.26. 10:28:32

davi10 írta:
2025.03.26. 09:38:39
Troym írta:
Ez a nincs kötbér infó honnan van?
Valamelyik másik topicban is téma volt, de kerestem egy cikket hozzá:

https://stadiumdb.com/news/2024/12/spai ... for_delays

Summa summarum az a magyarázat, hogy nem az ő hibájuk, hanem adminisztrációs nehézségek az oka és a Barca igazgatótanács meg annyira elégedett velük, hogy nem kezd bele a kötbérharcba.
Szóval se stadion még egy ideig, se kötbér, az óra meg ketyeg.
davi10
Llegenda del Barça

2025.03.26. 09:38:39

Troym írta:
Ez a nincs kötbér infó honnan van?
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése