Troym írta: ↑2025.04.04. 14:32:34
Azt állítottad az eddigi hónapokban:
- Jobb a Real Madrid, mint mi játékoskeret szinten
- Felülteljesítünk az edző miatt, ezért állunk pl jobban a bajnokságban.
- Atma kerete nem gyengébb, mint a mienk (ezzel mondjuk nem értek egyet, kifejtettem)
összkövetkeztetés:
Simeone sem alul, sem felül nem teljesít, pont úgy csinálja, ahogy a keret engedi neki.
Ezt írtam 3-mal ezelőtt. Miért kellene elküldeni, ha hozza valaki a tőle elvárhatót?
szerk: egyébként ugyanezt végigvezetve Flick felülteljesít, Simeone szinten van, Ancelotti alulteljesít.
Az a kérdés, miről írjak, alapképességekre próbálok ilyenkor koncentrálni, mert jelenleg olyan, mintha jobb keretünk lenne a Reálnál, tavaly meg 2 klasszis és egy felső polc-környéki játékossal plusz Christensennel többel is olyan volt, mintha az akkor még egy Mbappé nélküli madrid alatt lettünk volna egy osztállyal. Xavi ott már kicsit alulteljesített szerintem, de nem vészesen, lehet közelebb állt ő a valósághoz, mint Flick. De igen, szerintem alapképességekben a Madrid kerete jobb, mint a miénk, és az Atletié kb ott van, ahol a miénk.
Az a nagy gond, hogy itt 1-2, esetleg 3-4 évről beszélünk Ancelotti-Xavi-Flick kapcsán. Ha Simeone 2 év ülne a padon, más lenne a megítélése. De 16 éve ül ott.
És ha megnézed, sehol nem írtam, hogy nagyon alulteljesítene, vagy bármi. Kb egyetértek, ő úgy hozza, ami kb elvárható, de extrát nem. És szerintem az Atleti már van azon a polcon, ahol szeretnék az extrát néha-néha. Direkt leírtam, hogy nincs semmi gond alapvetően, de nem tudom, hogy ez mennyire elég náluk. Az elmúlt nyaruk és várhatóan az idei alapján is ők már ennél többre aspirálnak, hogy úgy csúnya játékkal hozzunk kifejezetten jó, de nem kimagasló eredményeket. Ha marad, tuti, hogy jó csapat maradnak, 3. helyen kb spanyolországban, be fognak jutni ilyen BL negyeddöntő környékére. Ez tök jó. De szerintem létezik pár edző, akivel "felülteljesítenének" a játékosok és a csapat. Nekem jó ez így Barca-drukkerként, nem igazán kell félni tőlük, még ha meg is tudják nehezíteni a játékot. De el tudnék képzelni egy olyan Atleticót, akikkel tényleg számolni kéne.
Én igazából azért merném megreszkírozni a dolgot, mert akkora rizikó nincs benne. Mögöttük egy nagy szakadék van, a Bilbao most jön fel, de évek alatt nem fogják tudni ezt tartani, de amúgy is max ők vagy a Soci egyáltalán elméleti veszély a 3.-4. helyre, és mivel a spanyolok jók nemzetközileg, már a top5 is elég, azt meg nem nagyon látom, hogy buknák be ilyen kerettel. Legrosszabb forgatókönyv nálam valahol itt lenne. Cserében lehet, hogy BL-esélyes csapat lenne belőlük. De tényleg csak elit edzővel, anélkül felesleges, egy De Zerbire nem cserélném le, hogy na, majd lesz valami. Conte, Klopp, esetleg Emery, csúnya foci győztes mentalitásra Allegri is jöhetne. Mondanám, Xabit, de hát ő a túloldalon fogja váltani Carlót.

Tuchel, bár ő most lett szöv. kapitány, szóval...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy