Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de nemigen tehet róla, én figyeltem végig, ment, akart, jó is volt ott 10-es/second strikerként egy időszakban már, sikersztori is lehetett volna, erre jött egy 3 hónapos sérülés (pedig akkor már régen nem volt problémája, megúszhatta volna, pech). A végkimenetel más lett a két játékosnál sajna, én csak a szimpátia kérdésbe szóltam bele, mert szerintem a kettő közt nemigen volt különbség, ami alapján az egyik rosszabb lenne, mint a másik, ugyanazt csinálták, csak az egyiknek nem jött be, a másiknak meg igen.
Ja, csak Garcia teljesített is, Fati meg nem. Úgyhogy nem csodálkozok, hogy Fati ebben a szezonban már nem akart kölcsönbe menni. Azért valljuk be, inkább a Barcában ül valaki a kispadon, mint egy gyengébb csapatban. Flick nyilatkozatai Fatiról meg aranyosak, nagyon jófej edzőbá, nem nyilatkozza le róla azt, mint De Zerbi. Rendes krapek ez a Hansi.
Pedig ugyanazt csinálták, mindkettőnek azt mondtuk, hogy menjen el egy évre, mindketten elmentek. Aztán mindketten visszajöttek, Flick mindkettőre számított, Fatit ugye külön kiemelte, mennyire jó nyár végén, aztán jött a sérülés.
+1. Messi 21 évesen kapta meg Ronaldinho után, ami már önmagában hatalmas szó volt, Yamalnak ehhez még majdnem 4(!!!!) év kell, amibe brutális belegondolni. Nagyon vigyázni kell rá, ha 17 évesen nyakába zúdítunk mindent akkor hamar kiéghet. Ha most megkapja Messi 10-esét és kb a csapat TOP3 fizetését akkor kb hova kéne még neki fejlődnie elven könnyen megrahadhat.bence0330 írta: ↑2025.04.14. 23:20:19Ha megy, én még nem adnám oda Yamalnak. Így is nagy terhet pakolunk rá fizikailag, mentálisan, mennek az összehasonlítgatások... még a 10-es mez is... Fatinak sem tett jót, bár ott nem ez volt a fő ok. Én hagynám zavartalanul fejlődni, és ha nem tudjuk/akarjuk parkolópályára tenni a számot (kétlem, hogy 24 főből fog állni a nagycsapat kerete, szóval szerintem meg lehet tenni, idén is kimaradt két szám 1-25 között), akkor egy évig még biztosan Pedrinek vagy Raphinhának adnám, ők elbírják, meg azért meg is érdemlik. Yamalt annak ellenére, hogy nyilván megérdemelné, békén hagynám egy ideig, hadd legyen Yamal, és ne NextMessi. Talán utána neki adnám már, ha szépen, törés nélkül megy a karrierje.
"Amit mondhatok, hogy jelenleg a védekezés tekintetében sokkal magasabb szinten van, mint azelőtt. Ezt vártuk tőle.”MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.11. 21:21:56Kicsit rejtély/furcsa hogy ennyire szélsőhiányban Flick 20-30 percekre sem játszatja, de látva az ő és stábja munkásságát szinte biztos hogy jogos alapja lehet, tekintve hogy milyen lépéseket húzott meg amiket nem gondoltunk volna és őt igazolták, kezdve Araujoval aki fix kezdő volt előtte, Flick viszont nem siettette el + nem is nagyon játszatta amíg bele nem tanult a rendszerbe
De rekonstruálva az utóbbi pletykák, híresztelésekkel nagyjából 2 forgatókönyv a reális körülötte:
1. Flick tudatta vele hogy még messze áll a tőle elvárt szinttől ezért idén nem sok szerep jut neki így télen nézzen kölcsönbe csapat után(amit a hírek szerint Fati elutasított...
Kicsit rejtély/furcsa hogy ennyire szélsőhiányban Flick 20-30 percekre sem játszatja, de látva az ő és stábja munkásságát szinte biztos hogy jogos alapja lehet, tekintve hogy milyen lépéseket húzott meg amiket nem gondoltunk volna és őt igazolták, kezdve Araujoval aki fix kezdő volt előtte, Flick viszont nem siettette el + nem is nagyon játszatta amíg bele nem tanult a rendszerbebence0330 írta: ↑2025.04.11. 17:34:47Vele most vajon mi lesz? Egyszer beállt mutatóba, hogy létezik, vagy ez valaminek a kezdete? Ahogy átvette ütemben az indítást, ott lehetett látni a tehetségét, még ha utána (sok hónap kihagyás után érthető módon) rontott is egy egyszerű passzt utána.
Iszonyatosan sűrű program jön, remélhetőleg közel két hónapon át, ha 20 percekre be tudna állni Yamal vagy Rapha helyére, már megérné.
Nem tudni mi jár(hat) a fejében.
Nem azt mondom ő mit tesz, hanem én mit tennék a helyében.Sonoma írta: ↑2025.04.11. 18:08:51
Azért meggondolandó Fati részéről az ajánlat.
Persze megkapja az utolsó évre a nagy fizetését, de mehet keresni magának új csapatot. Valószínűleg nem top csapat lesz az. Onnantól kezdve nagyon bizonytalan a pályafutása. Legtöbbször leejtős úton folytatódnak az ilyen játékosok karrierje.
B verzió, lead (felosztja) a fizetéséből és egy top csapatnál maradhat még öt évig. Ez idő alatt (de inkább az első felében) megpróbálhatja felépíteni magát újra.
Azért meggondolandó Fati részéről az ajánlat.Troym írta: ↑2025.03.26. 08:40:32Biztos nem mennék bele a helyében, Umtiti azért nem volt ennyire hitványul kezelve, mint ő, amikor egészséges volt a padon mindig ott ülhetett, néha játszott is.
Fatinál már hírértéke van, ha a padon ülhet.
Amúgy meg, ha belemegy és pályára kerül, akkor sima zsarolás miatt nem játszhatott eddig.
26m bére van hátra, én a helyében mondanám, hogy lelépek ingyen, ha a Barca utal nekem mondjuk 2030-ban 20 milliót. Win-win, nem terheli a bérkeretet a következő szezonra, a játékos meg ingyen találna csapatot.
Szerintem itt Fatira gondolt a kollega, nem Gavira.Feast4 írta: ↑2025.03.20. 15:14:11Szerintem ha van vele valami baja- amit igazából nem hiszek- az az agyatlanság. Hihetetlen mennyire el tud nála gurulni a gyógyszer, hogy Önmagára és másokra is veszélyes, a játékában rendszeresen benne van vagy a lap, vagy a sérülés. És úgy látom nem igazán nevelető.bence0330 írta: ↑2025.03.16. 20:54:18Gavinak volt 1-2 remek hónaja, meg azóta 1-2 elég semmilyen, most nem akarok idővonalat húzni, de úgy kb januárban kifejezetten magas szintet hozott. Egy ideje tényleg elég gyenge magához képest, de azért így sem haszontalan épp. Volt is jobb, nem túl régen, lesz is jobb. Most tényleg 10-15 perces csere, de amúgy olyan is kell. Én Fati jegelését az őszi ígéretes meccsei után nem tudom másnak tulajdonítani, mint:
1: Nem elég fizikálisan Flicknek
2: Egyszerűen nem bízik benne, van a keretben 1-2 ilyen játékos, akik sokkal jobbak annál, mint amennyire be vannak fagyasztva.
3: Valamiféle személyes-hozzáállásbeli vagy hasonló oka (is) van, ami csak félig-meddig sportszakmail.
Szerintem ha van vele valami baja- amit igazából nem hiszek- az az agyatlanság. Hihetetlen mennyire el tud nála gurulni a gyógyszer, hogy Önmagára és másokra is veszélyes, a játékában rendszeresen benne van vagy a lap, vagy a sérülés. És úgy látom nem igazán nevelető.bence0330 írta: ↑2025.03.16. 20:54:18Gavinak volt 1-2 remek hónaja, meg azóta 1-2 elég semmilyen, most nem akarok idővonalat húzni, de úgy kb januárban kifejezetten magas szintet hozott. Egy ideje tényleg elég gyenge magához képest, de azért így sem haszontalan épp. Volt is jobb, nem túl régen, lesz is jobb. Most tényleg 10-15 perces csere, de amúgy olyan is kell. Én Fati jegelését az őszi ígéretes meccsei után nem tudom másnak tulajdonítani, mint:
1: Nem elég fizikálisan Flicknek
2: Egyszerűen nem bízik benne, van a keretben 1-2 ilyen játékos, akik sokkal jobbak annál, mint amennyire be vannak fagyasztva.
3: Valamiféle személyes-hozzáállásbeli vagy hasonló oka (is) van, ami csak félig-meddig sportszakmail.