2025.07.13. 11:37:13
Én nem hinnék a szezonjának, ezért szerintem felesleges. Lehet, hogy pont kihúz egyet sérülés nélkül, jó teljesítménnyel. Volt egy ilyen az elmúlt öt évben, reménykedni is kezdtem. Aztán jött két olyan, mint az előző év. A rizikófaktor ugyanúgy meglenne, csak még egy évvel idősebb lenne, nem várnék vele.
Garcia lehet, hogy megroppan a tét alatt, és nem teljesít jól, vagy akármi, láttuk milyen mém lett Kepából, de hát ennyi erővel sosem lehetne új embert hozni, egy bizonyos rizikófaktor mindenképp van, jelenleg ő a legkeresettebb fiatal, de már jó korú kapus a piacon, spanyol, a kockázat talán nála a legkisebb. Pláne eltörpül a TS féle rizikófaktor mellett, aki még egészségesen sem jó már jó ideje, és az is kérdés, egészséges-e. Ezt a dupla rizikót én kölcsön után sem vállalnám be, akkor sem, ha az év kapusának választják egy Monacóból, hiszen produkált már egy ilyen szezont 3 éve.
Anyagilag igen, megérteném, de akkor is egy évvel idősebb lesz, egy évvel kevesebb a szerződéséből, és most legalább épp egészséges, lehetne ez épp rosszabb is egy kölcsön után.
De anyagilag meg azért nagyon rizikós, mert most van igazi esély elküldeni a VB miatt. Jövőre ha visszatérne kölcsönből, lehet sehová nem lenne hajlandó elmenni, és örömmel végiglelátózna 2 évet sértettségében. Nem ilyen embernek nézem, de ki tudja.
Egy kivétel lenne, ha tudnánk, hogy jövőre már nem lesz gond az ffp (kétlem), és normális tárgyalópartnerként tudunk már viselkedni, akkor ha jó szezont menne, el lehetne kérne érte 5-6 milliót, esetleg 10-et, ha valakinek épp sürgős lenne. De túl sok ebben a ha. Ha épp nem lenne egészséges, talán még jelentkezők sem lennének, akkor meg aztán tényleg meg lennénk vele lőve.
Mindemellett nem lenne bajom a kölcsönnel, csak nem látnám az előnyét annyira.
Azt sajnálom csak amit írtál te is, hogy a másik utolsó mohikánnal nem csináljuk ugyanezt, persze ő azért legalább stabilan bevethető. Flicknek ő valamiért tetszik, ez van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy