Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Banditos írta:internazionale.hu írta:Jun. 1. 11:56 -- Érdekes hírek érkeztek a brazilok háza tájáról bő egy héttel a világbajnokság kezdete előtt. A hír eredetileg az volt hogy Parreira szövetségi kapitány elveszített egy 2002-es világbajnokot Edmilson személyében, mivel a játékosnak a térdsérülése miatt haza kellett utaznia. De hogy ez miért is érdekes az Inter szemszögéből? Hát azért mert az egész ügynek a hátterében a kékfeketék támadója Adriano van. A sérülést megelőző edzésen ugyanis két alkalommal is csúnyán odalépett az egyik a másiknak és a történet az öltözőben sem ért véget ahol állítólag a felek még a szópárbajt követően meg is lökdösték egymást. Az utazás napján aztán Edmilison bocsánatot kért a történtekért. ”Tegnap az edzésen és utána elveszítettem a fejemet és olyan dolgokat csináltam ami nem sportpálya közelébe való. Elnézést kérek ezért mindenkitől.”
Tény a sérülést Adriano okozta és ezt Edmilson zokon vette a pályán illetve az öltözőben egyaránt. A szövetségi kapitány elmondta hogy nem a magatartásbeli kilengés hanem a sérülés miatt küldte haza a játékost. A játékos ennek ellenére még játszott az edzőmeccsen de az utána elvégzett vizsgálatok megállapították a részleges szalagszakadást a térdben.
Adriano a nem kívánta kommentálni az eseményeket mikor az újságírók erről faggatták őt
internazionale.hu írta:Jun. 1. 11:56 -- Érdekes hírek érkeztek a brazilok háza tájáról bő egy héttel a világbajnokság kezdete előtt. A hír eredetileg az volt hogy Parreira szövetségi kapitány elveszített egy 2002-es világbajnokot Edmilson személyében, mivel a játékosnak a térdsérülése miatt haza kellett utaznia. De hogy ez miért is érdekes az Inter szemszögéből? Hát azért mert az egész ügynek a hátterében a kékfeketék támadója Adriano van. A sérülést megelőző edzésen ugyanis két alkalommal is csúnyán odalépett az egyik a másiknak és a történet az öltözőben sem ért véget ahol állítólag a felek még a szópárbajt követően meg is lökdösték egymást. Az utazás napján aztán Edmilison bocsánatot kért a történtekért. ”Tegnap az edzésen és utána elveszítettem a fejemet és olyan dolgokat csináltam ami nem sportpálya közelébe való. Elnézést kérek ezért mindenkitől.”
Tény a sérülést Adriano okozta és ezt Edmilson zokon vette a pályán illetve az öltözőben egyaránt. A szövetségi kapitány elmondta hogy nem a magatartásbeli kilengés hanem a sérülés miatt küldte haza a játékost. A játékos ennek ellenére még játszott az edzőmeccsen de az utána elvégzett vizsgálatok megállapították a részleges szalagszakadást a térdben.
Adriano a nem kívánta kommentálni az eseményeket mikor az újságírók erről faggatták őt