Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azzal nincs semmi baj, hogy rasszistaMelkor írta:lionelmessi19 írta:Végre egyetértünk vmiben.R.M.C.F írta:Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.
Raul nélkül jobb lesz.
a másik, h sztem is el kéne küldeni aragonest, rasszista fsz.
és még csak nem is ért el túl sok mindent a válogatottal.
A szambol vetted ki a szotCooltiszo írta:Sokféle képpen lehet értelmezni ezt a rasszista dolgot, nem hiszem hogy egyedül lennék akinek jópár kellemetlensége akadt pár kisebbségi (?) taggal, ilyenkor azért átgondolja az ember a rasszizmus fogalmát. Én nem vaok az, vannak "brazil" ismerőseim is, de azért többségében le büdös cigányozom őket, míg amiért Aragonest rasszistának tartják az vmi hasonló szintű beszólás volt Henrynak, de pont Eto'o mondogatta szeretett edzőjéről hogy nem rasszista az...
Az olyan szintű rasszizmus elitélem, amikor bőrszíne miatt fütyülnek ki állandóan, de nem csak ezt jelenti rasszizmus, nálam semmiképp.
Na ez sztem inkább szomorú, mint vicces.Melkor írta:Azzal nincs semmi baj, hogy rasszista
Épp ez az,hogy a vezetőség is ugyanolyan természetesen mondja,h kiállnak mellette,mintha nemtom milyen eredményeket értek volna el az írányítása alatt...Vito írta:hát ez az Aragones...???
ez mi?
ki?
hülye-e?
sima 2-0-val küldik őket haza a svédek és azt nyilatkozza,m hogy eszében sincs lemondani.
egyébként a szövetségük is legalább ennyire hibás, amiért nem zavarják el a csapat közeléből.
Azzal nincs semmi baj, hogy rasszistalionelmessi19 írta:Végre egyetértünk vmiben.R.M.C.F írta:Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.
Raul nélkül jobb lesz.
a másik, h sztem is el kéne küldeni aragonest, rasszista fsz.
és még csak nem is ért el túl sok mindent a válogatottal.
Így van! Raul az elmúlt 3 év szörnyű teljesítményét nem teheti jóvá 1 jól sikerült meccsel! Majd ha sorozatban nyújt ehhez hasonló teljesítményt...talán..Boixos írta:a spanyol válogatott uaz, mint klubszinten az inter. tök mindegy, h mekkora zsugások játszanak és h ki ül a padon, akkor sem esik le semmi.
az inter a lúzer klub, a spanyol pedig a lúzer válogatott.
raulnál meg (de másnál sem) egy meccsből nem lehet megítélni, h minden okés-e vagy sem. majd ha legalább három-négy meccsen csinálja uazt, mint az ukránok ellen, akkor tényleg elkapta a fonalat.
de lehet, h ez is csak olyan volt nála, mint a halálos betegek utolsó fellángolása, mielőtt elköltöznek.
Végre egyetértünk vmiben.R.M.C.F írta:Legalább kiderül milyen nélküle.Lehet hogy jobb.De inkább az a fura hogy Aragones még mindig ott van a padon.