Roony Bardghji

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.04. 16:06:08

bence0330 írta:
2026.02.04. 15:09:40
Chino írta:
2026.02.04. 14:53:40
Igen, egy ilyen típusú játékos nagyon kellene, viszont egyrészt nagyon ritka vagy számunkra megfizethetetlen. Arról nem is beszélve, hogy eljönne-e alapvetően cserének, ha az adott klubjában stabil játékos és egyáltalán elengednék-e. Dokura sajnos szerintem minden előbbi kritérium adott, így felejtős, akkor már inkább Savinho az, akit talán meg lehetne próbálni, viszont támadósorban mindenképp egy center a prioritás a balszélső mellett.
Én úgy értettem, hogy Rashford helyett hozni egy ilyen játékost. Doku könnyen lehet, hogy nem lenne esélytelen, eleve voltak hangok, hogy nem elégedett a játékpercekkel, erre télen még a nyakára hozták a szezon alighanem legjobb balszélsőjét, Semenyót.
Ennek a teszkós verziója lehetne Virgili akár, meg vannak a piacon hasonlóak, ki tudja, Paixao nem dobbantana-e szívesen az OM-ből, ős is bevethető két szélen, és top szinten cselez meg lát, 40-nél több nem lenne, és mivel Rashi is lenne 30, és két posztot is lefedne csereként, már nem lenne vészes.
Mindez persze csak ha Roony nem marad. Ha neki ez így jó, én csak örülnék neki. Még azzal is megpróbálkozhatna Flick, hogy beteszi néha balszélre 10 percekre, főleg most hogy Rapha sérült, Rashi cseréjének. Ha kiderülne, hogy legalább 10-20 perces cserének jó ott is, egész máshogy nézhetnének ki a játékpercei. Nem tudom, van-e ehhez Flicknek affinitása.
Doku idén Haaland mögött talán a legfoglalkoztattabb támadójuk lett, ezért gondoltam inkább Savinhora, akinek ugyan hosszabb távra szól a szerződése, de a City prioritásait tekintve talán mozdíthatóbb. Bár onnan szerintem alapból esélytelen hozni bárkit, megfizethető áron biztosan nem. Paixao-t annyira nem ismerem, idén csak a Real ellen láttam Marseilles meccset, de ott csak a végére állt be, illetve komoly zsákbamacskának tűnik, illetve ahogy tudom jobb oldalon nem igazán játszik.

Roony perceivel nekem komoly fenntartásaim vannak, mivel a tavaszi szezon már komolyabb is lesz, a kupában sem másod -harmadosztályú ellenfelek jönnek, ami nem azt vetíti előre, hogy Yamal mögött kapja a perceket, Aztán meglátjuk mi lesz belőle nyárig.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2026.02.04. 15:09:40

Chino írta:
Igen, egy ilyen típusú játékos nagyon kellene, viszont egyrészt nagyon ritka vagy számunkra megfizethetetlen. Arról nem is beszélve, hogy eljönne-e alapvetően cserének, ha az adott klubjában stabil játékos és egyáltalán elengednék-e. Dokura sajnos szerintem minden előbbi kritérium adott, így felejtős, akkor már inkább Savinho az, akit talán meg lehetne próbálni, viszont támadósorban mindenképp egy center a prioritás a balszélső mellett.
Én úgy értettem, hogy Rashford helyett hozni egy ilyen játékost. Doku könnyen lehet, hogy nem lenne esélytelen, eleve voltak hangok, hogy nem elégedett a játékpercekkel, erre télen még a nyakára hozták a szezon alighanem legjobb balszélsőjét, Semenyót.
Ennek a teszkós verziója lehetne Virgili akár, meg vannak a piacon hasonlóak, ki tudja, Paixao nem dobbantana-e szívesen az OM-ből, ős is bevethető két szélen, és top szinten cselez meg lát, 40-nél több nem lenne, és mivel Rashi is lenne 30, és két posztot is lefedne csereként, már nem lenne vészes.
Mindez persze csak ha Roony nem marad. Ha neki ez így jó, én csak örülnék neki. Még azzal is megpróbálkozhatna Flick, hogy beteszi néha balszélre 10 percekre, főleg most hogy Rapha sérült, Rashi cseréjének. Ha kiderülne, hogy legalább 10-20 perces cserének jó ott is, egész máshogy nézhetnének ki a játékpercei. Nem tudom, van-e ehhez Flicknek affinitása.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Az Év Fórumozója 2025

bence0330 írta:
2026.02.04. 13:37:53
ocsike83 írta:
2026.02.04. 10:45:16

Egy Prime Messi jutott róla eszembe. Neki is voltak cseréi. Nem sok mindent "ettek meg" nálunk. Feltehetően Yamal is így lesz. Csak akkor szerintem nem is kell erőltetni azt, hogy legyen cseréje.
Hát ja, de kell csere, mert sérülés bármikor bejöhet. Lehet 1-2 évente cserélődni fognak a cserék, valaki eljön a Barcába, mert már az is öröm neki, hogy felveheti a mezt, aztán megunja, és elmegy. Ami igazán jó megoldás lehetne, az egy igazi kétoldali szélső, aki kapna perceket mindkét oldalon csereként, és beármelyik megsérül, beugrik helyette. Egy Doku-féle játékos.
Roonynak baromi pechje van a posztjával, azzal pláne, hogy Yamal idén a tavalyihoz képest is szintet lépett, már nem csak játékban, hanem eredményességben is a tophoz közelít. Illetve a hype körülötte sem segíti azt, hogy többet padozzon vagy cseréljék le.
Pedig Roonyban tényleg van kraft, már az a kevés perc során is megmutatta, hogy nagyon jó skilljei vannak, amiben ha tovább fejlődik komoly játékos lehet. Ha Flick esetleg találna neki helyet vagy mondjuk Yamalt többet használná 10-esben lenne keresnivalója, de így félek, hogy elkallódik. Lesz belőle egy kölcsön, ahonnan aztán lép valahová.
Forca Barca!!!!
bence0330

2026.02.04. 13:37:53

ocsike83 írta:
bence0330 írta:
2026.02.04. 10:11:23
Egyfelől Yamal hosszútávú érdeke is az, hogy legyen egy korrekt cseréje, és tudjuk kicsit kontrollálni a perceit, másrészt a játékosé is, de ha Yamal lecserélhetetlen, még akkor is be lehetne hozni gyakrabban, egyszerre is tudnak létezni a pályán.
Egy Prime Messi jutott róla eszembe. Neki is voltak cseréi. Nem sok mindent "ettek meg" nálunk. Feltehetően Yamal is így lesz. Csak akkor szerintem nem is kell erőltetni azt, hogy legyen cseréje.
Hát ja, de kell csere, mert sérülés bármikor bejöhet. Lehet 1-2 évente cserélődni fognak a cserék, valaki eljön a Barcába, mert már az is öröm neki, hogy felveheti a mezt, aztán megunja, és elmegy. Ami igazán jó megoldás lehetne, az egy igazi kétoldali szélső, aki kapna perceket mindkét oldalon csereként, és beármelyik megsérül, beugrik helyette. Egy Doku-féle játékos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Leon
Director del Fútbol

2026.02.04. 13:18:23

Majd ha Yamalt agyonrúgják vagy bele sérül a nagy meccsterhelésbe akkor fog játszani. Csak lehet addigra már késő lesz mert lelép innen.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.04. 12:18:37

Troym írta:
2026.02.04. 11:44:09
Chino írta:
2026.02.04. 11:37:04

Guiu is elment a pénz miatt, pedig neki "csak" egy 37 éves Lewyvel kellett volna küzdenie, Torres még akkor nem igazán volt képben, sőt abból a csoportból (Fort, Casadó, Bernal) még ővé lett volna a legmagasabb bér.
off:
Meg Roqueval, akit akkor elé helyeztek, ahogy megérkezett és a csapat tagja volt Guiu távozásakor.
Előtte volt Lewa, Ferran és Roque.

Ha már mindenki a türelmet hiányolja a fiataloknál, akkor ez igaz Roonyra is. Első szezonja európai élcsapatban, 1 év sérülés után, nyáron is meg akarja tartani Flick, szerintem ez fix.
Innentől a srác gondolkodása határozza meg mi legyen, továbbáll, vagy 2. szezonban marad és szerez magának perceket, akár egy másik poszton.
Szerintem maradni fog, a klub is minden bizonnyal azt szeretné, mivel már két éve figyelik és tavaly hozni akarták, csak közbejött a sérülése és nem olyan játékosnak tűnik, aki az első szezonja után azt mondja, hogy ennyi volt. Bár annyira nem lehet tudni. Viszont egyelőre még csak egy fél szezon telt el, sok következtetést nem lehet levonni, illetve Yamalnál is akadhat sérülés. Kicsit olyan a helyzet vele kapcsolatban, hogy ha elmegy és Yamal huzamosabban kiesik baromira hiányzik, ha marad lehet, hogy nagyon hiányozni fog.
Ahogy Raphinhával történt. Ha nem hozzuk Rashfordot biztos, hogy távolról sem állnánk így egy sorozatban sem, a poszton még számra sem lennénk meg, viszont ha úgy hozza a brazil az idei szezont mint tavaly a formát és sérüléseket tekintve a játékpercei jóval korlátozobbak lennének és akkora szükség sem lenne rá.
Sajnálom, hogy Lookmant elvitte az Atma, vele két legyet üthetnénk egy csapásra, elengedhetnénk Lewyt és Rashfordot sem kellene megvenni. Nyáron 30 millió körül simán hozható lett volna
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

2026.02.04. 11:44:09

Chino írta:

Guiu is elment a pénz miatt, pedig neki "csak" egy 37 éves Lewyvel kellett volna küzdenie, Torres még akkor nem igazán volt képben, sőt abból a csoportból (Fort, Casadó, Bernal) még ővé lett volna a legmagasabb bér.
off:
Meg Roqueval, akit akkor elé helyeztek, ahogy megérkezett és a csapat tagja volt Guiu távozásakor.
Előtte volt Lewa, Ferran és Roque.

Ha már mindenki a türelmet hiányolja a fiataloknál, akkor ez igaz Roonyra is. Első szezonja európai élcsapatban, 1 év sérülés után, nyáron is meg akarja tartani Flick, szerintem ez fix.
Innentől a srác gondolkodása határozza meg mi legyen, továbbáll, vagy 2. szezonban marad és szerez magának perceket, akár egy másik poszton.
Chino
Az Év Fórumozója 2025

Mihu írta:
2026.02.04. 10:21:01

Dro-t is meg tudom érteni, hogy elment, mert ha valaki annyira mondja, hogy mennyire számít rá és hogy így, meg úgy, meg amúgy, akkor nem ad neki zsinórban 15 meccsen 12 kispadot, meg egyszer 3 percet. Ráadásul az egyik kispad egy Guadalajara elleni kupameccs volt, ahol inkább berakta kezdőbe középpályára, vagyis hát hamis 9-esbe Lamine-t.
Szerintem pont, hogy érthetetlen, hogy elment. Ha azt képzelte, hogy felhozzák az U19-ből, ahol peremember volt, még az Atleticbe sem került padra majd itt minden második-harmadik meccsen szerepelni fog elég naiv volt. 18 évesen kicsit sokat képzelt magáról, főleg, hogy csupán egy fél évet töltött el itt, ami kb semmit nem jelent. Egy totál ismeretlen játékos fél szezon alatt 5 meccset kap nem hiszem, hogy sokatmondó, nem mellesleg nála sokkal tehetségesebb játékosok maradtak az utánpótlásban. Flick is külön edzéstervet dolgozott ki számára, nem lehet azt mondani, hogy ne számolt volna vele, egy ilyen játékost normál esetben is nagyon lassan építenek be. Sőt legalább egy évet hagynak neki a B-csapatban. Gavin, Fatin és Yamalon kívül nem is nagyon tudok olyan játékost mondani, aki átugrotta volna az Atleticet, bár előbbi is azért másfél évig U19-es kerettagként feljárt a B-be. De a Juvenilben kirobbanthatatlan kezdők voltak, és tudásban sem lehet nagyon összehasonlítani őket.
Ha mondjuk eltölt itt Dro másfél szezont és összesen kap 7-800 percet, akkor azt mondom OK, tényleg jó oka van a váltásra és ez minden csak nem Flick sara és azt mondani, hogy ne számított volna rá nagyon távol áll az igazságtól. Nem véletlenül fakadt így ki.
Bernal is hőzönghetett volna, hogy más második éve van itt és a szezon első felében alig kapott perceket, pedig már 100%-os volt, meg már a kölcsön is szóba került, aztán a tavaszi szezonban már folyamatosan, lassan egyre inkább kapja a lehetőségeket. De lehetne még sorolni. Ott van Jofre, Toni Fernandez, akinél tényleg meg lehetne érteni, hogy távozik, mert már a tavalyi előszezonban is sokat játszott, bemutatkozott a felnőtt csapatban,, több poszton bevethető, az Atletic kérdés nélkül legtehetségesebb játékosa és mégis egy Dro Fernandezt választanak helyette, pedig top klubok álltak sorba érte, még télen is vinni akarták. Ő mégis maradt és dolgozik, hátha sikerül meggyőzni Flicket. Casadó két évet húzott le 20 éves koráig, mire felfigyeltek rá. De lehetne még sorolni. Szinte minden játékosunk, aki fiatalként feljött, minimum egy szezont lehúzott a B-csapatban és lassan épült be.
Guiu is elment a pénz miatt, pedig neki "csak" egy 37 éves Lewyvel kellett volna küzdenie, Torres még akkor nem igazán volt képben, sőt abból a csoportból (Fort, Casadó, Bernal) még ővé lett volna a legmagasabb bér. Szakmailag pedig nagyon komoly visszalépés lett a Chelsea. Idén is valami másodvonalas angol csapatban lenne kölcsönben, ha nem sérül le az angolok teljes támadósora és nem hívják vissza. Azóta viszont vagy padon ül vagy keretben sincs. De legalább jól keres.
Nem kívánom Dronak, hogy bukjon, de akár komoly karrierje lesz akár nem legkevésbé sem sajnálom., hogy elment. Sőt, ha ezzel megnyílna az út Toni előtt még hatalmasat nyerhetnénk is.
Forca Barca!!!!
ocsike83
Capitá del Barça

bence0330 írta:
Egyfelől Yamal hosszútávú érdeke is az, hogy legyen egy korrekt cseréje, és tudjuk kicsit kontrollálni a perceit, másrészt a játékosé is, de ha Yamal lecserélhetetlen, még akkor is be lehetne hozni gyakrabban, egyszerre is tudnak létezni a pályán.
Més que un club :P
Mihu
Director del Fútbol

2026.02.04. 10:21:01

Chino írta:
2026.02.04. 09:42:31
Andrsika írta:
2026.02.04. 08:28:05
Nekem is szimpi a srác! És sztem nagyon jó zsugás is. Ez Flick sara többet érdemelne
Szerintem tervben volt, hogy beáll, de a meccs alakulása miatt nem került erre sor. Ha egy kicsit meghajtjuk és nem fél gőzzel akarunk továbbbmenni a 60. perc körül már nem lett volna érdemi kérdés és beszálhatott volna.
Az 56.-ban rúgtuk rá a másodikat. Mikor kellett volna bejönnie? 3 vagy 4-0nál? Nem tett már le annyit az asztalra, hogy 2-0-nál is bejöhet? Miért csak úgy számolunk vele, hogy akkor játszhat, ha már nincs érdemi kérdés? Ez mennyire motiváló egy játékosnak?

Lamine egészséges és neki kell játszania, ez ennyire egyszerű. A hülye 18éves fejével nem lehet neki megmagyarázni semmit. Azt meg pláne nem, hogy most nem játszol, mert másnak is kell a perc a posztodon. Hát ha vezetünk 3 vagy 4-0-ra és a 87.-ben lehozza Flick, akkor látszik a fején, hogy szíve szerint szétverne valamit. Akkor azt hogy adod be neki, hogy ma nem játszol, vagy kapsz a végén 20-25 percet? Sehogy.

Flicknek sajnos ez egy nagy hibája a szememben, hogy nem úgy sáfárkodik a játékpercekkel, ahogy azt kéne vagy ahogy egy játékos megérdemelné. Bardhji teljesen felszálló ágban volt, jó meccsei voltak, jött a gól is végre, gólpasszokat adott, stb. A Bilbao elleni SZK meccset kis túlzással ő nyerte meg. Erre azóta 8 meccs, 5 kispad, egyszer kezdett 61 percet, meg egy 6 és 12 perc. Nem értem ...

Dro-t is meg tudom érteni, hogy elment, mert ha valaki annyira mondja, hogy mennyire számít rá és hogy így, meg úgy, meg amúgy, akkor nem ad neki zsinórban 15 meccsen 12 kispadot, meg egyszer 3 percet. Ráadásul az egyik kispad egy Guadalajara elleni kupameccs volt, ahol inkább berakta kezdőbe középpályára, vagyis hát hamis 9-esbe Lamine-t.
Kép
bence0330

ocsike83 írta:
2026.02.04. 08:07:51
bence0330 írta:
2026.01.11. 16:09:31
Szerintem Flicknek is óriási felelőssége lesz, sőt, az övé lesz a legnagyobb. Annál többet kell szerepelnie, mint amennyi lehetőséget eddig kapott.
Pont aktuális. Nagyon sajnálom, hogy ennyire perifériára került. Hogy még egy másodosztály utolsó ellen sem lehet becserélni.
Nem igazán látom, hogy hogyan lesz ebből Barca pályafutás. Félő, hogy sehogy.
Ha a helyét nem találjuk, legalább ne építsük le, mert így a kutyának nem kell majd.
Eléggé érthetetlen, de ez van. Szerintem is kis értéken fogjuk majd eladni így, játszatva 20-30-ért simán bejelentkezne érte valaki, vagy el sem akarna menni. Persze lehet hogy neki ez így jó, és akkor is marad ha lesz évi néhány meccse, de kétlem.

Chino
Az Év Fórumozója 2025

2026.02.04. 09:42:31

Andrsika írta:
Nekem is szimpi a srác! És sztem nagyon jó zsugás is. Ez Flick sara többet érdemelne
Szerintem tervben volt, hogy beáll, de a meccs alakulása miatt nem került erre sor. Ha egy kicsit meghajtjuk és nem fél gőzzel akarunk továbbbmenni a 60. perc körül már nem lett volna érdemi kérdés és beszálhatott volna.
Forca Barca!!!!
Andrsika
Jugador d'estrella

ocsike83
Capitá del Barça

2026.02.04. 08:07:51

bence0330 írta:
Szerintem Flicknek is óriási felelőssége lesz, sőt, az övé lesz a legnagyobb. Annál többet kell szerepelnie, mint amennyi lehetőséget eddig kapott.
Pont aktuális. Nagyon sajnálom, hogy ennyire perifériára került. Hogy még egy másodosztály utolsó ellen sem lehet becserélni.
Nem igazán látom, hogy hogyan lesz ebből Barca pályafutás. Félő, hogy sehogy.
Ha a helyét nem találjuk, legalább ne építsük le, mert így a kutyának nem kell majd.
bence0330

Szerintem Flicknek is óriási felelőssége lesz, sőt, az övé lesz a legnagyobb. Annál többet kell szerepelnie, mint amennyi lehetőséget eddig kapott. Roony fanatikus Barca-drukker, de biztos, hogy lenne egy pont, amikor azt mondaná, hogy ő inkább focizna. Forttal ezt egyelőre nem tudta megoldani tavaly a német, pedig megérdemelt volna konstans 10-30 perceket néha pár kezdéssel, és eddig Roony is hasonló cipőben jár, nála talán egy fél fokkal több játékperccel, de most nem csekkoltam.
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.11. 14:21:09

Reális célt kell kitűzni felé és akkor Roony hosszabb távon is segítség lehet.

Én azt mondom elérheti és érje is el Pedro szintjét, akkor nagy segítség nekünk és azért ez nem elrugaszkodott elvárás.

Szerintem arra a szurkolók, de még Roony is elismerően bólintana, ha 8-10 évig itt lenne és játszana 300-400 meccsen (főleg csereként) és összehozna 80-100 gólpontot (fogalmam nincs Pedro számairól anno, csak úgy tippeltem valamit)
Amiben viszont fejlődnie kell mindenképp, hogy azon cseretámadók tudnak maradni hosszabb távon, akik 2-3 poszton is használhatóak, meg kell tanulnia középen is, baloldalon is játszania.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2026.01.11. 13:55:56

nekem is nagyon szimpi a srác, főleg ez a futsalos stílusa tetszik, ahogyan sokszor talppal veszi át a labdát és rögtön indítja belőle a kispályás mozgásokat, jó ezt nézni a nagypályás fociban.
menczel
Entrenador del Barça

2026.01.09. 21:08:15

ktm írta:
2026.01.09. 20:06:12
ocsike83 írta:
2026.01.09. 13:37:53
Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Reméljük Roony is hozzáteszi a magáét.
Nincs harmadik meccs, eleg az ukran, lengyel, alban harmason tuljutniuk. Abszolut nem megoldhatatlan.
Az se tűnt megoldhatalannak, hogy legalább egy meccset nyerjenek a Koszovó-Szlovén-Svájc ellen. Egyet se sikerült. (0-2-4). Harmatgyengék.

Roony csak 3 meccsen lépett pályára, hátha majd ő megváltja őket.
Zoldbela
Jugador d'estrella

2026.01.09. 20:10:48

Egyáltalán nem biztos, hogy Yamal örökre jobbszélső marad.
Valószínűsítem, hogy rövidesen más szerephez jut, és akkor Roony előtt is megnyílhat a lehetőség.
ktm
Capitá del Barça

2026.01.09. 20:06:12

ocsike83 írta:
Azt azért ne vegyük biztosra. Ha a 2 csatáruk magára találna, bármi lehet. Nincsenek annyira nehéz ágon. Először az ukránok, utána a lengyel-albán győztes. Majd a Wales-Bosznia, olasz-északír négyesből a győztes. Azért ez nem annyira lehetetlen küldetés. 3 meccs lesz a VILÁG, mindenki egy lapra tesz majd fel mindent.
Nincs harmadik meccs, eleg az ukran, lengyel, alban harmason tuljutniuk. Abszolut nem megoldhatatlan.
ocsike83
Capitá del Barça

menczel írta:
2026.01.09. 12:40:13

Majdnem biztosan nem jutnak ki a Vb-re sajnos (és érthetelen módon, támadósorban Gyökeres, Isak).
menczel
Entrenador del Barça

2026.01.09. 12:40:13

Chino írta:
2026.01.09. 09:34:50

Plusz, ha nyáron fut egy jó VB-t elég keresetté is válhat, de még itt a fél szezon, ahol tovább nőhet az értéke.
Kicsit azért csodálkozom, hogy minket választott, pedig sok komolyabb klub is érdeklődött iránta, itt pedig a posztján a világ legjobbja a konkurenciája.
Majdnem biztosan nem jutnak ki a Vb-re sajnos (és érthetelen módon, támadósorban Gyökeres, Isak).
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2026.01.09. 11:00:56

ocsike83 írta:
2026.01.09. 09:41:33
Kíváncsi vagyok rá, hogy a klub mennyire ragaszkodik hozzá.
Nyáron majd megint megy az Euró centek jobbra-balra tologatása, nehogy ennek érdekében beáldozzuk.

Az hogy minket választott, szerintem annak tudható be, hogy gyermekkori álma volt a Barca.
Valószínűleg őt is anyagi befektetés céljából vettük, ahogy tettük azt az utóbbi években másokkal. Látszik rajta, hogy tehetséges srác, de Yamal mögött nem fog sokat játszani. Elvileg Sport/MD szerint sorban állnak érte a csapatok. Idén szerintem biztosan marad, kell is a rotációba, jövőre ha nem lesz szükség eladni az FFP miatt, vagy távoznak mások, az is lehet, hogy megy kölcsönbe, mert nem fog sokat játszani.
Ma megkapta a 19-es mezt, és regisztrálták a felnőttek közé.
Troym
Llegenda del Barça

2026.01.09. 10:56:50

Annyira ragaszkodunk hozzá, hogy átregisztrálták a nagycsapatba és megkapja a 19-es mezszámot.

Szerintem jó ötlet. Neki meg azért a türelem rózsát terem, nem lehet minden 18-20 éves rögtön alapkezdő, 23-25 évesek sem azok, de rajta múlik, elég kitartó és szorgalmas kell, hogy legyen és azért nem ciki a Barca 14-17. számú játékosának sem lenni, nem sokan jutnak el eddig sem és itt azért kupákat, bajnokságokat is lehet nyerni, egy Tottenhamben meg nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2026.01.09. 11:03:18-kor.
ocsike83
Capitá del Barça

2026.01.09. 09:41:33

Kíváncsi vagyok rá, hogy a klub mennyire ragaszkodik hozzá.
Nyáron majd megint megy az Euró centek jobbra-balra tologatása, nehogy ennek érdekében beáldozzuk.

Az hogy minket választott, szerintem annak tudható be, hogy gyermekkori álma volt a Barca.
Válasz küldése