A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Most jött velem szembe egy statisztika:AC Milan Baresival a védelemben 34 meccsen szerzett 36 góllal és 15 kapottal lett bajnok annak idején.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.23. 18:23:18A Barca az utóbbi 45 meccsének mindegyikén lőtt gólt a bajnokságban. Ez rekord a Top 5 bajnokságot figyelembe véve.
Egyébként saját 1942-44-es rekordját döntötte meg, amikor 44 meccsen szerzett gólt egyhuzamban.
Egy újabb szám, ami alátámasztja, miért alighanem Barca-drukkernek a legjobb lenni 1,5 éve, legalábbis a heti szintű szórakoztatás szempontjából, de még kupákban is ha jól sejtem, miénk a 2. hely ezen időszak alatt, persze nem néztem most utána. Még a rosszabb meccseink sem rosszak, más csapatok rosszabb meccseihez képest.FcBarcelona1 írta: ↑2026.02.23. 18:23:18A Barca az utóbbi 45 meccsének mindegyikén lőtt gólt a bajnokságban. Ez rekord a Top 5 bajnokságot figyelembe véve.
Egyébként saját 1942-44-es rekordját döntötte meg, amikor 44 meccsen szerzett gólt egyhuzamban.
Te tudod egyáltalán, hogy mire reagálsz ebben a hozzászólásban? A hétvégi bajnokiról 2 azaz kettő darab értékelés volt itt, az sem fanyalgó. Kérlek, ha nem tudod "milyen rendezvényen vagy" ne égesd magadat itt.menczel írta: ↑2026.02.23. 11:12:22Elképesztő látni a sok fanyalgást. Európa legatraktívabb támadófociját játsszuk, a legizgalmasabb meccseket, minimális erőforrással rendelkezve. Bárkit el tudunk gólzáporral el tudunk verni, de bele tudunk rohanni a tőrbe néha. De a 3-0 se elég, úgy néz ki.
Mindig van hova fejlődni, de tényleg nem értem azokat, akik csak a félig üres poharat látják. Szerintem remek meccs volt, jól szórakoztam.

Emiatt kellene Flicknek csereként játszatnia. Levante ellen nélkülözhetőnek kell, hogy legyen, de a Villareal és a Bilbao ellen is max. egy félidőt adnék.
A többivel egyetértek, ezért csak erre reagálnék.Chino írta: ↑2026.02.20. 11:57:14Ugyanakkor még 2-3 meccsnek el kell telnie, hogy lássuk hol is tartunk/valóban visszaesés vagy csak egy rövid kihagyás volt ez a meccs, mert ha most űrfocival egy ötössel hazaküldjük a Levantét, aztán magabiztosan verjük a Villarrealt ugyanúgy nem mutat reális képet, mint a legutóbbi két meccs.
Az Atma kicsit más lesz, mert az inkább már taktikai harc lesz. Egyik csapat sem teljesen a saját játékát fogja játszani. Mi sokkal támadóbb szellemben fogunk játszani, mint általában, nekik meg mindegy, ha kikapnak vagy X-elnek. A bajnokságban ez nyilván máshogy nézne ki, az átvitt és szó szerinti értelemben is 0:0-ról indul.
Ott még akkor sem fogunk tiszta képet kapni, ha továbbjutunk.
Utálom ezt mondani vagy ismételni, de ez kökeményen betudható Raphinha és Pedri hiányának. Olmoval/Ferminnel nagyságrendekkel több labdát veszítünk a középpályán és ezek visszaszerzése is sokkal kevésbé hatékony. A letámafdás a támadóharmadban szintén gyengébb. A brazil is azért is fontos ebben, mert ez nem abból áll, hogy elindulok a kapus felé sprintben, ha nála van a labda.Raphinha remekül veszi észre és zárja le a psszsávokat, sokkal kevesebb lehetőséget biztosít arra, hogy hátulról megjátszanak embert, emiatt sokszor csak csinbe kaphatják a labdát, hibára késztethetők vagy csak elérik, hogy a kapusnak/védőnek vaktában fel kelljen rúgni a labdát, ami a legtöbb esetben nálunk landol.Sonoma írta: ↑2026.02.19. 23:08:48Ezt mondom én is, nem a feltolt védelemmel van a gond (mert érdekes módon más csapatoknak ez nem okoz akkora gondot), hanem labdavesztéskor hogyan reagálunk. Lehetne úgyis, egyből viszafut a csapat és nyomjuk a bunkerfocit labdaszerzésig, de ez nem mi vagyunk, meg nem is megy a védőink (és a kp védekezőképességének) minősége miatt. A másik, amit a PSG is csinált, fent maradva egyből letámadjuk az ellenfelet nem engedve kibontakozni. A baj, hogy mostanában ez se sikerül, könnyedén hozza ki a labdát még egy Girona is. Sajnos a középpályánk-ahogy írod- nem képes megakadályozni (a támadóinkkal együtt) az ellenfél labdakihozatalát.Peter írta: ↑2026.02.17. 22:52:22
Kb egészen pontosan így láttam én is, annyit tennék hozzá, hogy amennyiben megfelelően, jól, kellő élességgel, intenzitással és hatékonysággal játszuk a saját játékunkat, akkor köddé válik a "feltoltnak nevezett" védekezés illetve működőképes állapotba kerül a "lestaktika" is.
Fél szemmel nézegettem a Monaco-PSG meccset, nem tudom, hogy mennyire a véletlenek összjátéka volt, de eléggé feltoltnak tűnt az a védelem.
Különbséget a középpályán véltem felfedezni, mind mozgásban, mind helyezkedésben egyaránt, miközben megjegyezném, hogy jelenleg ők sem a legjobb formájukban élik napjaikat.
Kényelmes és/vagy kevésbé gördülékeny játék mellett, valamint néhány egyéni hiba ellenére is elég egyértelműen kirajzolódott, hogy a játékosok tartják magukat a taktikai fegyelemhez.
Látszott, hogy tudják, mit és miért csinálnak, képesek olvasni a játékot, megfelelően alkalmazkodnak.
Amíg ez nincs megoldva ez a szenvedés és a korai bekapott gólok jönnek újra, plusz a támadójátékunk is visszaesett.
Az tényleg egy Flick varázslat lenne, ha ebből a gödörből visszahozná a csapatot. Én pesszimista vagyok, de várom a csodát.
Ezt mondom én is, nem a feltolt védelemmel van a gond (mert érdekes módon más csapatoknak ez nem okoz akkora gondot), hanem labdavesztéskor hogyan reagálunk. Lehetne úgyis, egyből viszafut a csapat és nyomjuk a bunkerfocit labdaszerzésig, de ez nem mi vagyunk, meg nem is megy a védőink (és a kp védekezőképességének) minősége miatt. A másik, amit a PSG is csinált, fent maradva egyből letámadjuk az ellenfelet nem engedve kibontakozni. A baj, hogy mostanában ez se sikerül, könnyedén hozza ki a labdát még egy Girona is. Sajnos a középpályánk-ahogy írod- nem képes megakadályozni (a támadóinkkal együtt) az ellenfél labdakihozatalát.Peter írta: ↑2026.02.17. 22:52:22Kb egészen pontosan így láttam én is, annyit tennék hozzá, hogy amennyiben megfelelően, jól, kellő élességgel, intenzitással és hatékonysággal játszuk a saját játékunkat, akkor köddé válik a "feltoltnak nevezett" védekezés illetve működőképes állapotba kerül a "lestaktika" is.
Fél szemmel nézegettem a Monaco-PSG meccset, nem tudom, hogy mennyire a véletlenek összjátéka volt, de eléggé feltoltnak tűnt az a védelem.
Különbséget a középpályán véltem felfedezni, mind mozgásban, mind helyezkedésben egyaránt, miközben megjegyezném, hogy jelenleg ők sem a legjobb formájukban élik napjaikat.
Kényelmes és/vagy kevésbé gördülékeny játék mellett, valamint néhány egyéni hiba ellenére is elég egyértelműen kirajzolódott, hogy a játékosok tartják magukat a taktikai fegyelemhez.
Látszott, hogy tudják, mit és miért csinálnak, képesek olvasni a játékot, megfelelően alkalmazkodnak.
Kb egészen pontosan így láttam én is, annyit tennék hozzá, hogy amennyiben megfelelően, jól, kellő élességgel, intenzitással és hatékonysággal játszuk a saját játékunkat, akkor köddé válik a "feltoltnak nevezett" védekezés illetve működőképes állapotba kerül a "lestaktika" is.
A Realnak "biraskodot" is eltiltottak, aki megadta a tizit Vini vetodesere.