Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel én türelmetlen voltam letöltöttem vmi profilt, ahol már választani lehetett a Barcát. www.fifahungary.comXaviMessifan írta:a 06-ban mikor lehet a barcát választani???
én sajna még a fifa 06-tal nyomom me még nincs meg 07-es.
a 06-ban mikor lehet a barcát választani???barca99 írta:Dohogynem! Indíts el a Manager módot és ott lesz! Keresd figyelmesen, mert tuti hogy van! Én feltelepítettem a játékot, elindítottam, egyből mentem a manager módra és volt spanyol bajnokság, ráadásul egyből választható a Barca nemúgy mint a 06-ban.Sylvinho_ írta:(sajna Manager Modeban nincsen spanyol bajnokság [legalábbis az elején]
P.S.: a távoli bombákkal az a baj hogy annyian állnak a kapu előtt hogy mindig elakad vkiben...
Köszi, megnézem.barca99 írta:Dohogynem! Indíts el a Manager módot és ott lesz! Keresd figyelmesen, mert tuti hogy van! Én feltelepítettem a játékot, elindítottam, egyből mentem a manager módra és volt spanyol bajnokság, ráadásul egyből választható a Barca nemúgy mint a 06-ban.Sylvinho_ írta:(sajna Manager Modeban nincsen spanyol bajnokság [legalábbis az elején]
Dohogynem! Indíts el a Manager módot és ott lesz! Keresd figyelmesen, mert tuti hogy van! Én feltelepítettem a játékot, elindítottam, egyből mentem a manager módra és volt spanyol bajnokság, ráadásul egyből választható a Barca nemúgy mint a 06-ban.Sylvinho_ írta:(sajna Manager Modeban nincsen spanyol bajnokság [legalábbis az elején]
Nekem megvan a Magyar Fifa, és abban ugye minden magyar! Esetleg ha még kell akko átküldhetem neked a "magyarosító" részt!--->MSNoregem21 írta:Fifa Hungary-n kerstem először de semmi.........
Aki tud, segitsen!!!!!!!!!!
THx
FORCA BARCA
www.fifahungary.com -on nézz körbe.oregem21 írta:Hy!!!
Valaki fel tudná rakni a Fifa 2007 magyarositását????Megköszönném!!!
ThX
Forca BARCA
jah igen 64 MB.....Los Banditos írta:Még jó hogy elötted 2-vel írták le.
Kérlekszépen akkor írd már ide hogy mivel csalogatod elő! Mert az osztásból nem jutunk előrébbKenny írta:Nincs??sub_bass írta:A c-vel is lehet tologatni a lasztit, de nagy baj hogy nincs széles cselválasztékezen még van mit javítani!
Én kb 10 különféle cselt tudok csinálni..
De ha ez neked nemelég..