Új igazolások!
- tom314
- Jugador d'estrella
Nekem tényleg tetszik Ballack játéka, és hiszem, hogy passzolna a csapatba. Ugyanakkor kiváncsi lennék az edző véleményére is, hiszen ha jól emlékszem nyáron sem a Barcán múlt, hogy leigazoljuk-e. Márpedig az akkori hírek szerint minden igazolás Rijkaard kérése volt. Ezek szerint Ballack is jó volna neki!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ha jól értem akkor azt mondod h Riquelme jobban passzol mint Ronnie.....boggabor írta:Nem ertek veled egyet Riquelme igen is kell enek a csapatnak es Etoo is jobb volna ha itt lene mert Roni jobb mint a Riquelme, de az argentin sokal joban paszol es pontosabban is es nem tudom mi bajotok Rochenbackal szerintem Davids 2 es ami fontos most jatszhatna DMC es DR is es Ballack bisztosan jon jovore es foleg jon vissza Saviola mar ha fog akarni

Ugy latom ami Ballackot illeti sokan egyetertenek hogy igenis kivallo jatekos persze lehet hogy nem passzol Rijkard elkepzeleseibe.
Egy kerdes: Saviola csak kolcsonbe ment el vagy vegleg?
Riquelme szerinetm most kozel nem ferne be a kezdobe. (Roni Deco Giuly melle hova?)
Egy kerdes: Saviola csak kolcsonbe ment el vagy vegleg?
Riquelme szerinetm most kozel nem ferne be a kezdobe. (Roni Deco Giuly melle hova?)
CSak Dacourt-ot ne vegyük meg! Nagyon sok hibával játszik, szinte minden labdát elad a mezőnyben!
A lényeg, ha már veszünk játékost, akkor az erősítés legyen!
A lényeg, ha már veszünk játékost, akkor az erősítés legyen!
-
- Capitá del Barça
Nem ertek veled egyet Riquelme igen is kell enek a csapatnak es Etoo is jobb volna ha itt lene mert Roni jobb mint a Riquelme, de az argentin sokal joban paszol es pontosabban is es nem tudom mi bajotok Rochenbackal szerintem Davids 2 es ami fontos most jatszhatna DMC es DR is es Ballack bisztosan jon jovore es foleg jon vissza Saviola mar ha fog akarni
- tom314
- Jugador d'estrella
Én Van Bommelre szavazok!
Edu egyáltalán nem biztos hogy eljön, az Arsenal meg akarja tartani. Sajna ez a helyzet Ballack-al is, bár neki jót tenne a váltás, és igenis jó lenne a Barcába! Viszont drága!
Davids-ot viszont nehéz lett volna megtartani, hiszen el akart menni. Akkor amikor Laporta csökkenti mindenki fizetését, akkor ellentétek lettek volna az öltözőben Davids fizetése miatt! Jó ez így!
Az idei igazolások maximálisan jók voltak, mennyiségre, minőségre is, csak a sérüléset tettek be nekünk!
((
Edu egyáltalán nem biztos hogy eljön, az Arsenal meg akarja tartani. Sajna ez a helyzet Ballack-al is, bár neki jót tenne a váltás, és igenis jó lenne a Barcába! Viszont drága!
Davids-ot viszont nehéz lett volna megtartani, hiszen el akart menni. Akkor amikor Laporta csökkenti mindenki fizetését, akkor ellentétek lettek volna az öltözőben Davids fizetése miatt! Jó ez így!
Az idei igazolások maximálisan jók voltak, mennyiségre, minőségre is, csak a sérüléset tettek be nekünk!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ballacknak én én is örülnék, sztem nagyon jó játékos mégha német is. Szóval én szívesen látnám a csapatban, bár nem sok esélye van. Rochemback... Őt nem szeretném soha többet látni, még a tévében sem. Kalap k@ki. Riquelme
... Őt meg pláne nem!! Amikor leigazoltuk az elejétől fogva unszimpatikus volt. Nem való ő a Barcába, pláne a mostaniba. Van gaalnál még eljátszogatott de most..... Á dehogy. 
Én Van Bommelre szavazok.

Én Van Bommelre szavazok.
-
- Director del Fútbol
Hát mondjuk az tény, hogy az ő játék stílusa egy kissé elüt a Barcában jelenleg középen ügyködő emberekétől, gondolok itt Ronaldinho-ra, vagy Deco-ra, ki tudja ez lehet jó is, rossz is, tulajdonképpen mind1, mert nincs, és nem is lesz Ballack a Barcában....
Attól ő még jó, szerintem.
Attól ő még jó, szerintem.

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Pedig én is azt mondanám, hogy Ballack-ban még sok van, de nem a Bayern-ben!!! Nem lett volna rossz őt is leigazolni, szerintem is megmutatná igazi méregfogát a Barcában!!! Nagy játékos, igazi egyéniség!!! Valahogy nem jön ki neki a lépés a Bayern-ben?!... Ki tudja miért?!...
"Més Cuen un Club"
Davids kert egy szerzodest (pontosan nem tudom mennyit) de szerintem 80ezer eu-nal nem volt kevesebb hentente 3+1 evre ki lehet szamolni hogy mennyibe kerul. Es valyuk meg hogy mar o sem csucsformaban fotbalozik. Szerintem a vezetoseg ugy gondolta hogy hosszutavon nem mgoldas Davids ezert nem tett meg mindent a maradasaert . Es amikor adtak 2+2 eves szerzodest (az europbajnoksag alatt) akkor Davids meg vissza sem jelzett meg azutan sem ahogy lejart az EB.
Szerintem jol dontotott a vezetoseg.
Szerintem jol dontotott a vezetoseg.
-
- Director del Fútbol
Nagyon reméle,hogy Edu jön,talán ő lenne a legjobb megoldás.Én azt sajnálom,hogy Davidsot nem tartottuk meg,olcsóbb lett volna,mint egy mostani igazolás,és az biztos,hogy nála jobb vkp-t nem találunk.
Talán ez volt a klubbvezetés egyetlen hibája a nyáron,de ez nagyon nagy volt.

Talán ez volt a klubbvezetés egyetlen hibája a nyáron,de ez nagyon nagy volt.
Szerintem Balack ha leigazolnank akkor 120% nyujtana minden meccsn.
-
- Capitá del Barça
En is Ballakot akarom es szerintem nyaron fog is joni mert ellege van, hogy mindig o a hibas es en Rochenbackot akarom remelem csak kolcsonbe ment a Sportinghoz bar nem hisszem, de jon majd Riquelme vissza nyaron bar kerdes, hogymarad-e, de remelem igen Ronival jol tudna egyut jatszani
De en Balack-nak orultem volna a legjobban vagy Rosicki-nek
Enrique egyet ertek inkabb VB mint Edu igy is sok a nonE jatekos bar lehet hogy o mar megkapta a "zold" lapot 

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Van Bommel,Edu,Tacchinardi vagy Dacourt.Egyiket sem tartom rossz ötletnek.
Visca el Barca!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én az Edu, Van Bommel, Tacchinardi 3asból várok (legalább) 1játékost akit megveszünk. És én sztem Van Bommel lenne a legjobb-olcsó és jó és nem brazil. Nem mintha bajom lenne a brazilokkal csak már sok lesz a csapatban és az nem lenne jó h az öltözőben lennének a brazilok és a többiek. Jó lehet h hülyeségeket beszélek, de nem szeretném h 2felé huzzon a társaság. És ezért inkább VB. Én Tacchot is jó játékosnak tartom, ő is jöhet.
- Charlie
- Öreg Harcos
Tecchinardi jöhetne mert semmihez nem ért cask a védekezéshez,de ahhoz NAGYON!
Edu ő általában vkp-t játszik az Arsenalban,Gilbert Silva helyén szokott szerepet kapni,de jól segíti a támadásokat is!
C.
Edu ő általában vkp-t játszik az Arsenalban,Gilbert Silva helyén szokott szerepet kapni,de jól segíti a támadásokat is!
C.
tacchinardit akarom tacchinardit akarom......
sajna van bommelt nem nagyon ismerem úgyhogy vele kapcsolatban nem nagyon tudok nyilatkozni! szerintem egy olasz középlályás soha nem árt ey csapatban. ráadásul én még szeretem is tacchinárdi játékát...ő...rombolását, vagy ilyesmi
edut nem nagyon értem!!! ő minek??? tud ő védekezni... mármint minden játékos tud védekezni persze, de milyen hatékonysággal???mer szerintem mégegy támadó nem nagyon kell...
petsze az is igaz, hog ya főnökök ezt biztosan jobban tudják!
sajna van bommelt nem nagyon ismerem úgyhogy vele kapcsolatban nem nagyon tudok nyilatkozni! szerintem egy olasz középlályás soha nem árt ey csapatban. ráadásul én még szeretem is tacchinárdi játékát...ő...rombolását, vagy ilyesmi

edut nem nagyon értem!!! ő minek??? tud ő védekezni... mármint minden játékos tud védekezni persze, de milyen hatékonysággal???mer szerintem mégegy támadó nem nagyon kell...
petsze az is igaz, hog ya főnökök ezt biztosan jobban tudják!
- tom314
- Jugador d'estrella
Sziasztok, én is megjöttem!
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is Van Bommel vagy Edu kellene!
Mascherano egy kicsit drága, és ha felépülnek a sérültjeink, nem biztos hogy lesz helye. Szóval csak a mostaniak kárára válna!
A Real megint kinézett valakit, és tőle remélik a feltámadást, amit nehezen hiszek 1 játékos érkezésétől.
Nekünk nincs szükségünk ilyen nagy névre, jöjjön Van Bommel olcsón, ő 27 ha jól tudom, mellette lesz esélye a saját neveléseknek!
Én saját játékost szeretnék!!!
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is Van Bommel vagy Edu kellene!
Mascherano egy kicsit drága, és ha felépülnek a sérültjeink, nem biztos hogy lesz helye. Szóval csak a mostaniak kárára válna!
A Real megint kinézett valakit, és tőle remélik a feltámadást, amit nehezen hiszek 1 játékos érkezésétől.
Nekünk nincs szükségünk ilyen nagy névre, jöjjön Van Bommel olcsón, ő 27 ha jól tudom, mellette lesz esélye a saját neveléseknek!
Én saját játékost szeretnék!!!