Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
de gondolkoz mááár ha itt lesz online közvetités az azt jelenti hogy aki ir az látja a meccset a tv-ben vagy neten..!!!! tehát ö is látni fogja valahol szoval ez hülyeség hogy az egész világon nem fogják adni.. és ez a hir szerdai volt azota semmi nincs lehet megoldódott a dolog és igenis fogjuk tudni nézni a neten!!!!!!!!!!!!!!! (vagy hogy lehet itt online közvetités ha nem tv-böl,netröl) (spanyol online közvetítést lefordit
)

-
- Capitá del Barça
A pplive.uw.hu -n ott van a Barca-Sevilla a műsorok közt.Méghozzá két csatorna is közvetíti szerintük.Most akkor mi van?
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

Hi!!!
Pontosan miért is nem lesz tv-s meccs? Pontosan nem tudom, csak olyant hallottam hogy nem tudtak megegyezni a közvetítési joggal!?
Pontosan miért is nem lesz tv-s meccs? Pontosan nem tudom, csak olyant hallottam hogy nem tudtak megegyezni a közvetítési joggal!?
-
- aka Game90
Na csak fogom látni a Real- Barcát. Kiráááááály 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem adhatja a meccset a világon egyik csatorna sem!

in to exile
szori, Atlético Madrid-Recre, nem Bilbao. Plusz a Villareal-Espanol. Yeeah
Hmm... a SportTV szerint a Bilbao-Recre össszecsapás hatalmas rangadó lesz, ellenben a Barca-Sevillát nem adják. Végülis, első a harmadik ellen... Nem rangadó... Üti a Valencia-meccs? Mintha nem lenne 2 csatornájuk... grat!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez jó hír!Bár úgy néz ki mind2 adni fogja...
in to exile
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
valaki nem tud valamit spanyolul?? http://www.elentorno.com/noticia/26578/ 

-
- Director del Fútbol
Ronal.10 - Nyugi. Chelsea-Barcelona október 18-án este 20.05-től élőben az MTV-n. És a Real Madrid-Barcelona összecsapást is élőben követheted majd figyelemmel a Sport Klubon, október 22-én, este 21.00-tól.
No para!
A Barca-Sevilla már biztos nem lesz látható, de ezt talán még kibírjuk. A lényeg, hogy nyerjünk!!!

A Barca-Sevilla már biztos nem lesz látható, de ezt talán még kibírjuk. A lényeg, hogy nyerjünk!!!
"Més Cuen un Club"
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
JEEEE akkor az is lehet hogy a Chesea-BARCA meccset sem fogják adni me csak mtv adhatja de ot nézök szavazata alapján.....
És talán valami okoság lesz még a Real-Barcanal is és akkor már 3 hete nem láttam barca meccset!! JEEEEJEEEEE
És talán valami okoság lesz még a Real-Barcanal is és akkor már 3 hete nem láttam barca meccset!! JEEEEJEEEEE

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Elmélet és gyakorlat között az a különbség, h az elméletileg minden úgy van, mint gyakorlatilagPerrero írta:Pistike az elvi és a gyakorlati dolgokróll tanul az iskolában, hazamegy megkérdi az apját h mi a különbség az elv és a gyakorlat közt:Lujo írta:Megnéztem a pplive-ot. A magyar oldalon van egy stream, kérdés, hogy majd működik-e vasárnap este. Tehát a lehetőség, hogy nézzük a meccset, elvileg adott.
Erre a apja odamegy a lányához, megkérdi tőle, figyelj ha kanál 10ezer dollárt lefeküdnél azzal a szomszéd randa négerrel
Igen -mondja a lány
megkérdi a feleségét, a válasz ugyanaz, majd az anyját aki szintén igennel felel
erre odamegy a fiához: látod kisfiam, elvileg van 30ezer dollárunk, gyakorlatilag 3 kurvával élünk együtt...
remélem értitek a "példát"

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------