Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amíg Magdi néni él addig nem hagyják abbaLos Banditos írta:Hamár ezeknél a rendkivűl jó magyar sorozatoknál tartunk nem tudja valaki megmondani a Barátok Köztnek mikor lesz vége?![]()
Yah! Tiszta ugyanazok a poénok,mint az eredetiben,csak ezek elő sem tudják adni! Al Bundy-nál sohasem lessz jobb!!!Sharkinho írta:De én azt nem értem, hogy mért koppintották le egy az egyben. Mert ezekkel a színészekkel ezek a poénok iszonyat [auto_cenzúra] voltak. Ha már csinálni akartak valamit, csináltak volna teljesen "magyart". Szánalom. Kiváncsi vagyok mekkora lesz az áltagnézőszáma![]()
Ez várható volt! Óriási szörnyűség! Ennyi kb a különbség a Honi sorozatok,és az amcsi sorozatok közt...Sharkinho írta:Uramisten. Kár volt néznem azt a 'mit is' ? ( rém rendes család bp-n ). Annyira ciki és szánalmas. Meg is bántam, hogy nem a real meccset néztem
Azt hiszem "A sárkány útja" a címe.Nem tudjátok, hogy mi annak a filmnek a címe, amiben Bruce Lee és a mester, azaz Chuck Norris együtt szerepel???
Ez a kritika egy rakat [auto_cenzúra]..felét nem látta a sorozatnak,csak fikkantott egy sort..nem is érdemes rá adni..ozsimiki írta:Prison Break:
1 enyhe kritika a sorozat iránt(szerintem 1 k*rva jó sorozat,semmi problémám vele)
http://gportal.hu/portal/flore/
Péntek/2db új hír/ majd olvassátok el a Logika Halála című cikket.../
Gyerek szövege nem semmi
Ez nem is kérdésesSharkinho írta:Na Emberek![]()
Ma lesz az első Rém rendes család Bp-nSztem kumma gagyi lesz, de próba cseresznye
De egész véletlenülkath23 írta:Valakinek nincs meg véletlenül a szökés évadjai?
DE-DE Igazad van!barca99 írta:Elég durva a kritika.... Van benne igazság, de érződik a stílusról ez a "mozibuzi filmesztéta vagyok és megmutatom hogy annakellenérehogymilliókszeretikegyszarésakinéziazegybarom". Lehet hoyg nincs igazam, de nekem ez jött át a szövegből.
Fűrész 1,2 is nagyon nagy!Los Banditos írta:Jaja jó lesz de ahogy elnézem már sajna nincs Jigsaw és az utódja.![]()
BitGate-re valaki megtudna szánni egy meghívóval?