Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.Elsőrorban te vagy a röheJesReal Madrid C.F. írta: Komolyan? Ha ennyire szarok vagyunk akkor mért verte meg a Real a Barcát 2-0-ra?![]()
Amugy meg megköszönhetitek a bironak hogy adott egy kamu 11-est. Ha rosszul megy csak azsegit mindig ugylátom. Mért lett volna különben "szerencséje" a madridnak? Talán mert jobb játékosai vannak mint a Nástic-nak? Ez röhelyes ami itt megy.
Inkább azon imátkozzatok hogy továb jusatok a Bl-ből![]()
Remélem a Chelsea megint elpáhol titeket.
Továbbmegyünk ne félts Te minket!Real Madrid C.F. írta:Inkább azon imátkozzatok hogy továb jusatok a Bl-ből![]()
Komolyan? Ha ennyire szarok vagyunk akkor mért verte meg a Real a Barcát 2-0-ra?meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs. Evil or Very Mad
ugyanis a 2-1 es Nastic győzelem lett volna az igazsságos, sőt szinte hízelgő is a Madrid szempontjából...
70 percig (utána elaludtam) semmit, SEMMIT sem csinált a Madrid, ami a focira emlékeztetett volna, a katalánok pedig sorra puskázták el a helyzeteket...
kaptak két buta, amatőr gólt. kérdezem én: miért ugrik szét a sorfal egy RC szabadrúgásnál? csak egy helyben kellett volna maradniuk, ugyanis RC szinte sosem tekeri a labdát, hanem "csak" nekifut 7-8 méterről és seggberúgja a lasztit, épp amerre arccal áll. a szöglet szintén alap helyezkedési hiba volt.
szóval bosszús vagyok, mert alapos előnyre tehettünk volna szert, ha tegnap igazságos eredmény születik.
Na látjátok,pontosan ezért nem kell tartani a realtól...
Ha nem lehet kontrázni alapból,félig meg is haltak.Mindig nem lesz szerencséjük.
ha már a szerencsénél tartunk ti sem ment egy kis szerencséért a szomszédba...Rivaldo11 írta:Na látjátok,pontosan ezért nem kell tartani a realtól...Vito írta:meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs.![]()
ugyanis a 2-1 es Nastic győzelem lett volna az igazsságos, sőt szinte hízelgő is a Madrid szempontjából...
70 percig (utána elaludtam) semmit, SEMMIT sem csinált a Madrid, ami a focira emlékeztetett volna, a katalánok pedig sorra puskázták el a helyzeteket...
kaptak két buta, amatőr gólt. kérdezem én: miért ugrik szét a sorfal egy RC szabadrúgásnál? csak egy helyben kellett volna maradniuk, ugyanis RC szinte sosem tekeri a labdát, hanem "csak" nekifut 7-8 méterről és seggberúgja a lasztit, épp amerre arccal áll. a szöglet szintén alap helyezkedési hiba volt.
szóval bosszús vagyok, mert alapos előnyre tehettünk volna szert, ha tegnap igazságos eredmény születik.
Ha nem lehet kontrázni alapból,félig meg is haltak.Mindig nem lesz szerencséjük.
Na látjátok,pontosan ezért nem kell tartani a realtól...Vito írta:meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs.![]()
Nem kötekedésből mondom, de a Barca még nem győzött úgy h nem érdemelte meg? Sztem nem pont rád gondoltunk, de sokan azzal jöttek h mér nem kapott 11est a barca az egyik szitunál és mér nem állították ki emersont...?! Arra már nem emlékszik senki amikor a nou campba teljesen jogtralanul állította ki carlost canteléno meg teljesen jogtalanul kapott tizit a barca...Vito írta:idefigyuzz RMCF!
1.A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de
először is az ilyen okfejtéseket felnőtt emberekközött ne nagyon reklámozd. ha nem láttál valamit, akkor véleményr se alkoss róla.
2.Az nem fontos hogy a 2 percben 16 oson buktatták a védőt kicselező Robinhot aki lővőhelyzetben lett volna....minimum egy szabadrugás és sárga./Carlos talán be is varrta volna/...az ellenféltől kikellett volna állítani a nagy szinesbőrű centert szándékos ütésért....kaptunk egy 11 est menetrendszerűen/meglehetett adni,de Puhl szerint-aki anti reálos- nem volt olyan egyértelmű azért.
Az sem érdekes hogy a Real fél gázzal játszott.....igy is sima lett a vége.
ennek szintén van olyan eleme, amelyre vonatkozik az első pont. nincs HA.
a Nasticnak befújt tizi, az bizony tizi volt. Cannavaro nem alabdára ment. lehet, hogy véletlen volt, de ezért tizit szokás adni.
egyébként nehogymár magyarázkodnunk kelljen minden egyes Barcanak befújt és Madrid ellen befújt tizi után!
3.
harmadrészt pedig tartom azt, hogy a Madrid nem érdemelt győzelmet tegnap. NEM JÁTSZOTTAK JÓL! sőt, nem játszottak sehogy! az ellenfél kezében volt a tegnapi meccs.
RC szabilövő képességeit elismerem, de azokat nem a lágyság és a helyezés jellemezte, hanem az erő.
a tegnapi szabija ritka rossz volt, a sorfal bénázása miatt ment be.
de ezért még nem kell nekemugrani...
4.
utoljára pedig jelezném, hogy olvass vissza az itteni és a Madridista Barca vs. Real topicba, mert mindkettőben gratulációval indítottam a clasico után.
elismertem, hogy jobb volt a Madris és megérdemelten nyert. tegnap viszont nem érdemelt volna győzelmet.
ERGO:
ne rám haragudj, ha a csapatod rossz formát és ötlettelen játékot mutatott tegnap.
nézd! én egy szóval sem mondtam, hogy a Barca a büntetőig brillírozott volna. utána viszont egy csapat volt a pályán.sergi1989 írta:nem azért de a 11 egyesig barca se csinált semmit,utána igen de addig nagy 0 volt!ezt vagy elismered vagy nem!és az 11 is hát...érdekes!
ha a csapatomat kicsinylő ledegradálokkal való normális hangnemű vita = szítja a tűzet akkor bocsánat mindenkitől!Nem azért h megvédjem rmcfet mer sokszor beszél bolondságokat és szitja a tüzet
1.A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de
2.Az nem fontos hogy a 2 percben 16 oson buktatták a védőt kicselező Robinhot aki lővőhelyzetben lett volna....minimum egy szabadrugás és sárga./Carlos talán be is varrta volna/...az ellenféltől kikellett volna állítani a nagy szinesbőrű centert szándékos ütésért....kaptunk egy 11 est menetrendszerűen/meglehetett adni,de Puhl szerint-aki anti reálos- nem volt olyan egyértelmű azért.
Vito írta:meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs.![]()
Nem azért h megvédjem rmcfet mer sokszor beszél bolondságokat és szitja a tüzet ,de most igaza vanR.M.C.F írta:Miért bosszant ha nyer a Madrid?
Érdekes az okfejtés .....focira nem emlékezető...Nastic győzelem lett volna a megérdemelt....buta amatőr gólokat kaptak....persze mert a Real volt az ellenfél!
Az nem fontos hogy a 2 percben 16 oson buktatták a védőt kicselező Robinhot aki lővőhelyzetben lett volna....minimum egy szabadrugás és sárga./Carlos talán be is varrta volna/...az ellenféltől kikellett volna állítani a nagy szinesbőrű centert szándékos ütésért....kaptunk egy 11 est menetrendszerűen/meglehetett adni,de Puhl szerint-aki anti reálos- nem volt olyan egyértelmű azért.
Érdekes Vito hogy a Real nem tud ugy nyerni hogy ne lenne belekötni valo.
A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de az azért ÉRDEKES hogy amikor bemondták hogy Ronaldinho 2 gólt szerzett akkor annyit mondtam a haveromnak: NA akkor megint volt 11 es!Pedig nem is tudtam....
Carlosról meg annyit hogy annyira azért ne ird le a szabadrugásait....évente azért átlagban 6 db ot berúg!Az nem rossz arány ugy hogy Beckham állandóan el veszi tőle a lehetőséget.
Nincs egy sem. Mit olvassak?lionelmessi19 írta: olvasd el a privát üzenete(i)det.....gyökér![]()
már 2-1, és üvöltök, mert a Gimnastic a jobb
De sajnos kihúzzák, robinho gyönyörű gólt rúgott.Tomi írta:De rosszul játszik a Madrid...Remélem nem húzzák ki