Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2006.10.30. 17:55:27

Súlyosan összeveszett egymással Fabio Capello és Antonio Cassano.A hírek szerint Cassano a következőket mondta Fabio Capellónak: "Pofátlan alak vagy, nem hittem volna, hogy ilyen ocsmány módon viselkedsz majd velem azok után, hogy én kiálltam melletted a Rómánál! Rohadt szemét vagy!" - mondta állítólag Cassano a trénernek. Erre Fabio Capello nagyon bedühödött, s a klub közbenjárását kérte, hogy határozatlan időre vonják meg tőle a kerettagságot.

16:46 - David Beckham bejelentette, hogy maradni akar a Real Madridban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.10.29. 23:36:38

Érdekes transzfer lenne..nem hiszem,hogy reális.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.29. 23:10:09

téleg ilyet lökött a komentátor énnis hallottam!
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.10.29. 22:44:52

nerm tudom mennyire igaz, de egy haver mondta, h tegnap mondta a kommentátor az inter-milan meccsen, h ancelotti szerint ronaldo aláirt hozzájuk...
Hülyeség, ancelotti nem mondott ilyet.
Kép
Kép
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.29. 20:30:09

Real Madrid C.F. írta: Komolyan? Ha ennyire szarok vagyunk akkor mért verte meg a Real a Barcát 2-0-ra? :lol:
Amugy meg megköszönhetitek a bironak hogy adott egy kamu 11-est. Ha rosszul megy csak azsegit mindig ugylátom. Mért lett volna különben "szerencséje" a madridnak? Talán mert jobb játékosai vannak mint a Nástic-nak? Ez röhelyes ami itt megy.
Inkább azon imátkozzatok hogy továb jusatok a Bl-ből :lol:
Remélem a Chelsea megint elpáhol titeket.
1.Elsőrorban te vagy a röheJes
2.2 ponttal vezetünk még mindig elöttetek
3.Szerintem itt a jókivánságokból nemcsak mára lesz elég hanem egy életre...
in to exile
real_funghi

2006.10.29. 20:26:17

LG! A spanyol kupa - meg úgy általában az összes nemzeti kupa - ott kezdett el elértéktelenedni, amikor valaki kitalálta a 24 majd, 32 csapatos BL-t. Ugyanis a nagycsapatoknak elég befutni 2.,3.,4. helyen, az a jobb bajnokságban már BL-részvételt jelent. Így a nagycsapatok + a nagy pénzek, tévéközvetítések->szponzorok a BL-ben lesznek inkább. Így vált értéktelenné a KEK, és az UEFA-kupa is kezd azzá lenni. Pl. akármilyen jó is volt 2005-ben a CSZKA Moszkva az UEFA-kupában, én a döntőn kívül 1 darab meccsüket se néztem, és a nézők többsége a nagycsapatokhoz kötődik és azokat nézi. Akik ugye, mint fent említettem, arra törekszenek, hogy meglegyen a BL-hely, a kupa csak nyűg a nyakukra. Így szépen kiküldik a cseresort, akik meg elhullanak a lelkesen játszó kis- és középcsapatok ellen.

A hétvégi meccsek közül nem láttam egyiket sem, de ha tényleg akkorát hibázott a Nástic, mint ahogy írjátok, akkor nem érdemelt győzelmet, mert rutinosabb csapat kihasználja a hibát, és a focit még mindig gólra játsszák. Jó pár meccset lehetne mondani, amit helyezkedési hibák döntenek el és nektek is volt azért 1-2, amikor ilyet használtatok ki és úgy nyertetek... Erre nem lehet fogni.

Volt itt egy észrevétel is a komolytalan játékkal kapcsolatban, hát arra meg azt tudom mondani, hogy a 16-oson belül olyan dolgokat nem fújnak le, amiket mezőnyben simán. Lehetne egy meccsen 5-6 11-es is, nem túlzás. A bírók ezt így kezelik. Szabályadta lehetőség, hogy lefújják, de nem élnek vele.

BL-ből nem fogtok kiesni, Chelsea elleni visszavágási vágy hazai pályán, Bréma ellen hazai pálya és tudásbeli különbség, Levszki... az csak egy Levszki... Bár gondolom, nem is nagyon számoltok a kiesés lehetőségével, de ezt is lentebb írta valaki.

Azt mondjuk én is osztom, hogy nem játsszátok azt a focit, mint tavaly (amit úgy őszintén megvallva, annyira nem bánok). Nem gondoltam, hogy Zambrotta, aki posztjának királya, ennyire statikus lesz Barçában, eddig balul sikerült igazolás (eddig), a többi úgy hozza, ami várható tőle. Szerintem sajnos csak idő kérdése, hogy mikor lesztek újra tavalyi formában. Asszem 1 hszbe sikerült leírni most amit akartam. Ha meg nem, akkor nem. :D
Drigo
Eurobarca Staff

2006.10.29. 19:45:10

Real Madrid C.F. írta:Inkább azon imátkozzatok hogy továb jusatok a Bl-ből :lol:
Továbbmegyünk ne félts Te minket!
Ti meg azért imádkozzatok azon, hogy minden évben, csak egy jóü csapat kerüljön hozzátok...
A tegnapi meccset nem láttam, de öcsém azt mondta robinho nagyon jól játszott, és a leírtakból azt veszem ki, hogy a jobb(mert azért a Madrid mindenképpen jobb egy Nasticnál, hiába is szimpatizálok velük, persze egy meccsen bármi megtörténhet), és rutinosabb csapat végül begyűjtötte a a győzelmet.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Real Madrid C.F.
Barça B

2006.10.29. 19:38:09

meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs. Evil or Very Mad
ugyanis a 2-1 es Nastic győzelem lett volna az igazsságos, sőt szinte hízelgő is a Madrid szempontjából...
70 percig (utána elaludtam) semmit, SEMMIT sem csinált a Madrid, ami a focira emlékeztetett volna, a katalánok pedig sorra puskázták el a helyzeteket...

kaptak két buta, amatőr gólt. kérdezem én: miért ugrik szét a sorfal egy RC szabadrúgásnál? csak egy helyben kellett volna maradniuk, ugyanis RC szinte sosem tekeri a labdát, hanem "csak" nekifut 7-8 méterről és seggberúgja a lasztit, épp amerre arccal áll. a szöglet szintén alap helyezkedési hiba volt.

szóval bosszús vagyok, mert alapos előnyre tehettünk volna szert, ha tegnap igazságos eredmény születik.

Na látjátok,pontosan ezért nem kell tartani a realtól...
Ha nem lehet kontrázni alapból,félig meg is haltak.Mindig nem lesz szerencséjük.
Komolyan? Ha ennyire szarok vagyunk akkor mért verte meg a Real a Barcát 2-0-ra? :lol:
Amugy meg megköszönhetitek a bironak hogy adott egy kamu 11-est. Ha rosszul megy csak azsegit mindig ugylátom. Mért lett volna különben "szerencséje" a madridnak? Talán mert jobb játékosai vannak mint a Nástic-nak? Ez röhelyes ami itt megy.
Inkább azon imátkozzatok hogy továb jusatok a Bl-ből :lol:
Remélem a Chelsea megint elpáhol titeket. Na elég a jokivánságokból mára :P
Hala Madrid!!! :twisted:
wakii
Jugador d'estrella

2006.10.29. 11:36:42

Rivaldo11 írta:
Vito írta:meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs. :evil:
ugyanis a 2-1 es Nastic győzelem lett volna az igazsságos, sőt szinte hízelgő is a Madrid szempontjából...
70 percig (utána elaludtam) semmit, SEMMIT sem csinált a Madrid, ami a focira emlékeztetett volna, a katalánok pedig sorra puskázták el a helyzeteket...

kaptak két buta, amatőr gólt. kérdezem én: miért ugrik szét a sorfal egy RC szabadrúgásnál? csak egy helyben kellett volna maradniuk, ugyanis RC szinte sosem tekeri a labdát, hanem "csak" nekifut 7-8 méterről és seggberúgja a lasztit, épp amerre arccal áll. a szöglet szintén alap helyezkedési hiba volt.

szóval bosszús vagyok, mert alapos előnyre tehettünk volna szert, ha tegnap igazságos eredmény születik.
Ha nem lehet kontrázni alapból,félig meg is haltak.Mindig nem lesz szerencséjük.
ha már a szerencsénél tartunk ti sem ment egy kis szerencséért a szomszédba... :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.10.29. 11:31:17

Rivaldo-A Legnagyobb.
wakii
Jugador d'estrella

2006.10.29. 11:28:07

Vito írta:idefigyuzz RMCF!
A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de
1.
először is az ilyen okfejtéseket felnőtt emberekközött ne nagyon reklámozd. ha nem láttál valamit, akkor véleményr se alkoss róla.
Az nem fontos hogy a 2 percben 16 oson buktatták a védőt kicselező Robinhot aki lővőhelyzetben lett volna....minimum egy szabadrugás és sárga./Carlos talán be is varrta volna/...az ellenféltől kikellett volna állítani a nagy szinesbőrű centert szándékos ütésért....kaptunk egy 11 est menetrendszerűen/meglehetett adni,de Puhl szerint-aki anti reálos- nem volt olyan egyértelmű azért.
Az sem érdekes hogy a Real fél gázzal játszott.....igy is sima lett a vége.
2.
ennek szintén van olyan eleme, amelyre vonatkozik az első pont. nincs HA.

a Nasticnak befújt tizi, az bizony tizi volt. Cannavaro nem alabdára ment. lehet, hogy véletlen volt, de ezért tizit szokás adni.

egyébként nehogymár magyarázkodnunk kelljen minden egyes Barcanak befújt és Madrid ellen befújt tizi után!

3.
harmadrészt pedig tartom azt, hogy a Madrid nem érdemelt győzelmet tegnap. NEM JÁTSZOTTAK JÓL! sőt, nem játszottak sehogy! az ellenfél kezében volt a tegnapi meccs.
RC szabilövő képességeit elismerem, de azokat nem a lágyság és a helyezés jellemezte, hanem az erő.
a tegnapi szabija ritka rossz volt, a sorfal bénázása miatt ment be.
de ezért még nem kell nekemugrani...

4.
utoljára pedig jelezném, hogy olvass vissza az itteni és a Madridista Barca vs. Real topicba, mert mindkettőben gratulációval indítottam a clasico után.
elismertem, hogy jobb volt a Madris és megérdemelten nyert. tegnap viszont nem érdemelt volna győzelmet.

ERGO:
ne rám haragudj, ha a csapatod rossz formát és ötlettelen játékot mutatott tegnap.
Nem kötekedésből mondom, de a Barca még nem győzött úgy h nem érdemelte meg? Sztem nem pont rád gondoltunk, de sokan azzal jöttek h mér nem kapott 11est a barca az egyik szitunál és mér nem állították ki emersont...?! Arra már nem emlékszik senki amikor a nou campba teljesen jogtralanul állította ki carlost canteléno meg teljesen jogtalanul kapott tizit a barca... :roll:
R.M.C.F

2006.10.29. 11:26:00

OK Vito!

Akkor legyen igazad!
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.29. 11:25:15

sergi1989 írta:nem azért de a 11 egyesig barca se csinált semmit,utána igen de addig nagy 0 volt!ezt vagy elismered vagy nem!és az 11 is hát...érdekes!
nézd! én egy szóval sem mondtam, hogy a Barca a büntetőig brillírozott volna. utána viszont egy csapat volt a pályán.

Wakii, neked is ajánlom a clasico utáni kommentjeimet. :wink:
R.M.C.F

2006.10.29. 11:23:53

Nem azért h megvédjem rmcfet mer sokszor beszél bolondságokat és szitja a tüzet
ha a csapatomat kicsinylő ledegradálokkal való normális hangnemű vita = szítja a tűzet akkor bocsánat mindenkitől!

a bolondságok meg egyértelműek....Realos vagyok....igy bolondság bármi is.De ezt én elfogadom!
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.29. 11:21:54

idefigyuzz RMCF!
A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de
1.
először is az ilyen okfejtéseket felnőtt emberekközött ne nagyon reklámozd. ha nem láttál valamit, akkor véleményr se alkoss róla.
Az nem fontos hogy a 2 percben 16 oson buktatták a védőt kicselező Robinhot aki lővőhelyzetben lett volna....minimum egy szabadrugás és sárga./Carlos talán be is varrta volna/...az ellenféltől kikellett volna állítani a nagy szinesbőrű centert szándékos ütésért....kaptunk egy 11 est menetrendszerűen/meglehetett adni,de Puhl szerint-aki anti reálos- nem volt olyan egyértelmű azért.
2.
ennek szintén van olyan eleme, amelyre vonatkozik az első pont. nincs HA.

a Nasticnak befújt tizi, az bizony tizi volt. Cannavaro nem alabdára ment. lehet, hogy véletlen volt, de ezért tizit szokás adni.

egyébként nehogymár magyarázkodnunk kelljen minden egyes Barcanak befújt és Madrid ellen befújt tizi után!

3.
harmadrészt pedig tartom azt, hogy a Madrid nem érdemelt győzelmet tegnap. NEM JÁTSZOTTAK JÓL! sőt, nem játszottak sehogy! az ellenfél kezében volt a tegnapi meccs.
RC szabilövő képességeit elismerem, de azokat nem a lágyság és a helyezés jellemezte, hanem az erő.
a tegnapi szabija ritka rossz volt, a sorfal bénázása miatt ment be.
de ezért még nem kell nekemugrani...

4.
utoljára pedig jelezném, hogy olvass vissza az itteni és a Madridista Barca vs. Real topicba, mert mindkettőben gratulációval indítottam a clasico után.
elismertem, hogy jobb volt a Madris és megérdemelten nyert. tegnap viszont nem érdemelt volna győzelmet.

ERGO:
ne rám haragudj, ha a csapatod rossz formát és ötlettelen játékot mutatott tegnap.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.29. 11:18:21

nem azért de a 11 egyesig barca se csinált semmit,utána igen de addig nagy 0 volt!ezt vagy elismered vagy nem!és az 11 is hát...érdekes!
wakii
Jugador d'estrella

2006.10.29. 11:14:31

R.M.C.F írta:Miért bosszant ha nyer a Madrid?
Érdekes az okfejtés .....focira nem emlékezető...Nastic győzelem lett volna a megérdemelt....buta amatőr gólokat kaptak....persze mert a Real volt az ellenfél!

Érdekes Vito hogy a Real nem tud ugy nyerni hogy ne lenne belekötni valo.

A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de az azért ÉRDEKES hogy amikor bemondták hogy Ronaldinho 2 gólt szerzett akkor annyit mondtam a haveromnak: NA akkor megint volt 11 es!Pedig nem is tudtam....

Carlosról meg annyit hogy annyira azért ne ird le a szabadrugásait....évente azért átlagban 6 db ot berúg!Az nem rossz arány ugy hogy Beckham állandóan el veszi tőle a lehetőséget.
Nem azért h megvédjem rmcfet mer sokszor beszél bolondságokat és szitja a tüzet ,de most igaza van :wink: de idén meg nem volt olyan Real győzelem amire azt mondtátok volna h igazságos volt... Sztem a Kiev a Socieadad A Steaua a Barca ellen is megérdemelt győzelmet arattak! Robinhot elgázolták az elején sztem a 11es is nehezen volt megadható... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wakii 2006.10.29. 11:20:09-kor.
R.M.C.F

2006.10.29. 11:06:55

Miért bosszant ha nyer a Madrid?
Érdekes az okfejtés .....focira nem emlékezető...Nastic győzelem lett volna a megérdemelt....buta amatőr gólokat kaptak....persze mert a Real volt az ellenfél!

Érdekes Vito hogy a Real nem tud ugy nyerni hogy ne lenne belekötni valo.

A Barca 11 eséről nem nyilatkoztál....pedig érdemes volna mert megint egy rakás lesz belőle idén.Én ugyan nem láttam és ezért nem is vitatom,de az azért ÉRDEKES hogy amikor bemondták hogy Ronaldinho 2 gólt szerzett akkor annyit mondtam a haveromnak: NA akkor megint volt 11 es!Pedig nem is tudtam....

Carlosról meg annyit hogy annyira azért ne ird le a szabadrugásait....évente azért átlagban 6 db ot berúg!Az nem rossz arány ugy hogy Beckham állandóan el veszi tőle a lehetőséget.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.29. 10:37:36

meglehetősen felbosszantott a tegnap esti Madrid meccs. :evil:

elpaís
Barça B

2006.10.29. 01:02:17

lionelmessi19 írta: olvasd el a privát üzenete(i)det.....gyökér :evil:

már 2-1, és üvöltök, mert a Gimnastic a jobb
Nincs egy sem. Mit olvassak?
Ne gyökerezzél... 1-3 8)
Kép
R.M.C.F

2006.10.29. 00:54:40

Jól játszott a Gimnastic,összeszedett,szervezet,bátor csapat volt.Ezen a meccsen.Gondolom a következőn már a "szokásos" arcát mutatja.Mi meg hát....na van mit fejlődni....de ha alakulófélben is hozzuk a meccseket akkor nincs akkora baj.Az a lényeg hogy a Barca ne nagyon huzzon el....Tavasszal már remélhetőleg összeáll a csapat.Ha nem akkor el lehet gondolkodni ki a "tettes".
cps46
Entrenador del Barça

2006.10.29. 00:46:44

Most nem belekötni akarok a Real Madridba, csak érdekességnek mondom!

A Gimnastic-Real Madrid meccs 2. félidejének közepén volt egy szitu, amikor Diarra dekázott párat a saját 16-osán belül, majd a labdát feltette magának fejre, és hazafejelte Casillasnak, amit a kapus meg is fogott.

A szabálykönyv szerint a hazaadás csak akkor megengedett, ha fejjel, mellel, stb. történik, viszont ezen szabály kijátszása (esetünkben: lábán volt a labda és azzal tette fel magának fejre) esetén a sportszerűtlen magatartás esete áll fenn, ami után sárga lap + közvetett szabadrúgás következik.

Én megértem a játékvezetőt, hogy ilyesmivel nem törődik, mert a profi labdarúgásban ez nem túl gyakori eset, de én már régóta várom, hogy ilyesmit lássak, és szerintem teljesen helyénvaló lett volna, ha a játékvezető ezt lefújja.

Amúgy grat a Madridnak, bár a Nastic szebben játszott.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Andris
Adminisztrátor

2006.10.28. 23:52:30

Tomi írta:De rosszul játszik a Madrid...Remélem nem húzzák ki :twisted:
De sajnos kihúzzák, robinho gyönyörű gólt rúgott.
Télleg nagyon szép.
Kár hogy rájött Kapáló, h kell nekik Robinho a kezdőbe.
Régebben sokkal jobban tetszett az, amikor a margó elbszta a meccset, és aztán jött csak be Robinho, amikor már minden menthetetlen volt.
Hát mindegy, így is nekünk kell jobbnak bizonyulni.
hoop, közbe kapufa a gimnasticnak, kár érte, szép volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt