Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor az egéx tavalyi szezont nem láttad ezek szerint. Vagy csak nézed aztán meg nem érted, vagy nem tudomLG írta:Nem éri meg, hogy barcában legyen, annyira veszélyesen [auto_cenzúra].
Akkor az egéx tavalyi szezont nem láttad ezek szerint. Vagy csak nézed aztán meg nem érted, vagy nem tudomRonaldinho #10 írta:Nem éri meg, hogy barcában legyen, annyira veszélyesen [auto_cenzúra].ozsimiki írta:Azért ő is BARCA játékos![]()
Nem kellene ennyire negatívnak lenni vele!
Már a keretben sem lehet benne![]()
Na akkor akinek gondja van Oleguerrel, emlékezzen csak, amikor edmilson sérült volt, és Márquez felment védekező kp.ba, akkor az egész szezont Oleguer, Puyol párossal játszottuk le. Eredméyn bajnoi cím. És Zamora Váldéznek. Na szal nem kell kritizálni őt sem, ráadásul katalán. Ozsimiki tök igazad van.Ronaldinho #10 írta:Nem éri meg, hogy barcában legyen, annyira veszélyesen [auto_cenzúra].
Nem szoktam szólni 1 szót sem,ha normális hangnemben kifejti vki,hogy kivel mi a baja,de nem kellene így beszélni 1 játékosunkról semRonaldinho #10 írta:Nem éri meg, hogy barcában legyen, annyira veszélyesen [auto_cenzúra].ozsimiki írta:Azért ő is BARCA játékos![]()
Nem éri meg, hogy barcában legyen, annyira veszélyesen [auto_cenzúra].ozsimiki írta:Azért ő is BARCA játékos![]()
Azért ő is BARCA játékosRonaldinho #10 írta:pffft. Oleguer is benne van a keretben. KAMIKAZE!![]()
20.05.... ha jól tudom. De közvetíti.barcelonaforever írta:szevasztok közvetíti az m1 holnap a meccset?
HAnonymus írta:Hogy te kikre emlékszel... Tavaly óta a Fulhamben tolja. (fogalmam nem volt, de okos állat a google.)
"Közös megegyezéssel szerződést bontott az Olympique Marseille és Philippe Christanval.visca el barca írta:hali.
gyerekek. volt nekunk anno egy christanval nevű, sötét bőrű, francia hátvédunk.
nem tudjatok hol jatszahat mostanság?
kerestem de nem igazan talaltam sehol...
tőlünk visszament a marseille-be, de aztán onnan tovább állt mert nem nagyon ment neki... talán a "guincamp"... vagy valami hasonló nevű francia csapat rémlik...visca el barca írta:hali.
gyerekek. volt nekunk anno egy christanval nevű, sötét bőrű, francia hátvédunk.
nem tudjatok hol jatszahat mostanság?
kerestem de nem igazan talaltam sehol...