Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jellemző.Nyernek nagy mákkal,mimneg kikapunk egyszer és már akkora pofájuk van,mint a Bécsi kapu.Szánalmas.Figo 10 írta:javaslom h változtass az aláírásodon mert a barca idén mindent nem visz az már biztosRapika írta:így elmehetsz a ....ba!Pilfer írta: ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...
Bebaxna ha te németül és spanyolul tudnál,ya végülis én is tudok mind1ikből szavakat!Figo 10 írta:nem tanultam, tanulok angolul. németül és spanyolul tudokSzakacs írta:de te is azon hogy spain is not...
ekkora satusagot is csak te irhacc
nem tanultam, tanulok angolul. németül és spanyolul tudokSzakacs írta:de te is azon hogy spain is not...
ekkora satusagot is csak te irhacc
javaslom h változtass az aláírásodon mert a barca idén mindent nem visz az már biztosRapika írta:így elmehetsz a ....ba!Pilfer írta:ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...Figo 10 írta: van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnni
így elmehetsz a ....ba!Pilfer írta:ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...Figo 10 írta:van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnniPilfer írta: kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadban![]()
Jellemző...![]()
ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...Figo 10 írta:van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnniPilfer írta:kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadbanFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jóhehe
![]()
Jellemző...![]()
van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnniPilfer írta:kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadbanFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jóhehe
![]()
Jellemző...![]()
kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadbanFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jóhehe
pfffffBoixos írta:igazad van, lehet, h nem is perec, hanem kiflicsücsök volt. vagy inkább a banánt szereted hülyegyerek? azt úgyis a lábaddal hámozod. pont úgy viselkedsz, mintha egy lennél a ketrec mögötti majmok közül.Figo 10 írta:nem-nem bokszos tévedzsBoixos írta: persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.
igazad van, lehet, h nem is perec, hanem kiflicsücsök volt. vagy inkább a banánt szereted hülyegyerek? azt úgyis a lábaddal hámozod. pont úgy viselkedsz, mintha egy lennél a ketrec mögötti majmok közül.Figo 10 írta:nem-nem bokszos tévedzsBoixos írta:persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.
Vkivel kevered őket. A három említett játékos közül elég csak Eto'ora gondolni, ahogy elszedi Casillas és Carlos közül a labdát, s máris felmelegszik a szívem! És ezt a kellemes emléket csak a Real Madrid adhatta nekem )Figo 10 írta:nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.rhynn írta:Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Nektek hány van?
Ja és ha már 3-0nál tartunk... Eto'o Gio Ronaldinho mond ez a három név neked vmit?:)
nem-nem bokszos tévedzsBoixos írta:persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.
persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.
nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan ********** volt.rhynn írta:Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Nektek hány van?
Ja és ha már 3-0nál tartunk... Eto'o Gio Ronaldinho mond ez a három név neked vmit?:)
redlions írta:Ez rasszista jellegű!!!!![]()
![]()
![]()
ez a szitu fordítva is lejátszódott már, CSAK AKKOR EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTTUNK KICSIRIGÓFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Ez a vereség még az eszüket is meghozhatja.Mostanában nem egyszer volt rá példa,hogy ráültünk az eredményre,és majdnem kikaptunk.Jó,most nem tudtunk mire ráülni,de akkor is.Boixos írta:az elkövetkezendő hetek úgyis megmutatják, h mi a frankó. de sztem a margitnál nem az edzőkkel volt a probléma eddig sem, hanem a játékosaikkal. a csapatuk gerince mind kiégett, ellustult és öregedő zsugásokból áll. talán a rault nem sorolnám ide, mert az az ember, még ha lépni sem bír, akkor is megdöglene a reálért, ezt el kell ismerni róla. de sem az arab, sem a bekkem, sem a figo, sem a karesz sőt még a góljai ellenére a kövérember sem ilyen. hogy a többiről már ne is beszéljek. egy-egy meccsett hoznak azért, mert focizni azt tuti, h nem felejtettek el, de már nem a régiek. arról nem beszélve, h a tegnapi meccs volt a madridi derby, ami ugye megint teljesen más szitu, ahogy lejjebb Silvanus is írta. szal új edző ide vagy oda, nem kell olyan nagyon tartanunk a madridtól. attól inkább, h pszichésen legyenek ott a srácok és ne szarjanak be a terhektől. lazuljanak le szépen, mostmár elengedhetetlen, h megjöjjenek az újak, gyógyulnak a sérültek, minden okés lesz
Tisztára olyan mint a Fradi! Hozzák a jobbnál jobb külföldi befutott játékosokat, s vhogy mindenki beleszürkül, elfelejt focizni!Boixos írta:az elkövetkezendő hetek úgyis megmutatják, h mi a frankó. de sztem a margitnál nem az edzőkkel volt a probléma eddig sem, hanem a játékosaikkal. a csapatuk gerince mind kiégett, ellustult és öregedő zsugásokból áll. talán a rault nem sorolnám ide, mert az az ember, még ha lépni sem bír, akkor is megdöglene a reálért, ezt el kell ismerni róla. de sem az arab, sem a bekkem, sem a figo, sem a karesz sőt még a góljai ellenére a kövérember sem ilyen. hogy a többiről már ne is beszéljek. egy-egy meccsett hoznak azért, mert focizni azt tuti, h nem felejtettek el, de már nem a régiek. arról nem beszélve, h a tegnapi meccs volt a madridi derby, ami ugye megint teljesen más szitu, ahogy lejjebb Silvanus is írta. szal új edző ide vagy oda, nem kell olyan nagyon tartanunk a madridtól. attól inkább, h pszichésen legyenek ott a srácok és ne szarjanak be a terhektől. lazuljanak le szépen, mostmár elengedhetetlen, h megjöjjenek az újak, gyógyulnak a sérültek, minden okés lesz