2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Attól hogy nincs ott a labda még nem lehet felrúgni senkit sem sztem!Real Madrid C.F. írta:A bíró már megint vicc amit csinált.... Két 11-es közül eggyikse volt sztem jogos. Az1.nél már ottse volt a labda mikor szerelték, nem is birtokolta a labdát. A 2.nál meg sztem jováakarta tenni az 1. 11-est.
Ha jol emlékszek akkor ez a nyomi fujta tavaly a real-barcát. Akkoris nagyokat tévedett.
Sztem nagyon jol jáccott a Depor. A meccs képe alapján simán megérdemelték volna a győzelmet. Mostanába eléggé ötletlenebbé válik a barca. Mintha nem vennék komolyan a meccset, olyasmi érzésem van mint tavaly a real-nal. Ilyen játékkal semmirese mennek majd a Werder ellen.
Hala Madrid!!
Nézd, én is ugy gondolom, h nem volt semmi, de a másik sem.sergi1989 írta:no bocs fiuk látva ezt a 11 est hát ez mindenvolt csak nem jogos ugyanaz a szitu mint tavaly mikóó robi carlos becsuszott a holandus meg áteset a lábán....labda má tovább ment és nem befolyásolta az utját az utána történt dolog!de vitatkozni se akarok!
Ebben abszolút igazad van, mármint a Farkas Norbin. Én sem szeretem ezt benne, hogy nyíltan Barca drukker, viszont az elvitathatatlan, hogy ő vágja legjobban a spanyol focit magyarországon (a kommentátorok között). De akármennyire is katalán szurkoló, ő nem enged meg magának ilyen durva elszólásokat. Ez egyszerűen megengedhetetlen, ilyet egy elfogulatlan (elméletileg) kommentátor nem tehet meg. Szerintem ezek után el kellene vele beszélgetni a tv vezetőségének, hogy vagy abbahagyja vagy nem közvetíthet többet rela v barca meccset.sergi1989 írta:én meg azon ba..tam fel magam amit a zombori mondott az el clasiccó szünetébe...ugyan olyan elfogult volt..pedig arsenál drukker és csak barcát majmolta!és ugye megvitatunk már hogy a farkas meg mekkora barca drukker és bőven lejön a közvetitésein...!
én meg azon ba..tam fel magam amit a zombori mondott az el clasiccó szünetébe...ugyan olyan elfogult volt..pedig arsenál drukker és csak barcát majmolta!és ugye megvitatunk már hogy a farkas meg mekkora barca drukker és bőven lejön a közvetitésein...!grecki írta:Bocs, ha már korábban kiveséztétek ezt a témát, visszakerestem, de nem találtam, hogy beszélt volna erről vki. Szóval csak az jutott eszembe, hogy ti mit szóltatok Horváth Feri kommentárjához, hogy (nem pontosan idézem) ezexerint bejön a taktika, hogy lekontrázzuk a Barcát vagy vmi ilyesmi. Én sokkal jobban felbasztam magam idegileg, mint a vereségen...
Az ilyen meccsekkel könnyű helyzetben lennék,mivel nem izgulok 1kért semlionelmessi19 írta:LG írta:En is kiváncsi lennék, 1 cselzi realra, 1ik csapatot sem szivlelem, de akkor is nagy meccs lenne. Bár ha a kereteket nézzük, a realnak nem sok esélye lenne, de kitudja![]()
Szerintem a real is meglepheti a szovjeteket, és mindenképp nekik szurkolnék.
LG írta:En is kiváncsi lennék, 1 cselzi realra, 1ik csapatot sem szivlelem, de akkor is nagy meccs lenne. Bár ha a kereteket nézzük, a realnak nem sok esélye lenne, de kitudja![]()
ez elég morbid de nem is rossz ötletSharkinho írta:Hétfőn a helyi rádióban arról volt szó, hogy van egy angol cég ami olyan egyedi koporsókat gyárt, amit csak el tudsz képzelni (legdrágább=5000 font), és a műsorvezető feltette a kérdést, hogy ki milyen koporsót szeretne magának. Jöttek az sms-k és egyszercsak a műsorvezető felolvasott egyet: Én egy nagy madrid szurkoló vagyok, úgyhogy én egy Bernabeu-alakú koporsót szeretnék![]()
Itt átkapcsoltam a rádiót
Barrano írta:Igen, egy-egy látványos párharc során szokták mondani, az lenne a jó, ha mind a két csapat továbbjuthatna. Egy Chelsea-Real-on mindkettő kieshetneozsimiki írta:megnéznék 1 Chelsea-Real-t,és akkor egyik tuti kiesne
Igen, egy-egy látványos párharc során szokták mondani, az lenne a jó, ha mind a két csapat továbbjuthatna. Egy Chelsea-Real-on mindkettő kieshetneozsimiki írta:megnéznék 1 Chelsea-Real-t,és akkor egyik tuti kiesne
Pontosan így van!cps46 írta:Ezt te sem gondolhatod komolyan. Amúgy meg alapszabály, hogy kapu fele nem adjuk haza a labdát, mert a kapus bármikor lyukat rúghat, illetve mint jelen esetben nincs a helyén.Los Banditos írta:Ha lenne most egy kis sportszerűség a madridban visszadná ezt a gólt ugyanis szándékos volt az öngól mivel a kapus sérült...
Ezt te sem gondolhatod komolyan. Amúgy meg alapszabály, hogy kapu fele nem adjuk haza a labdát, mert a kapus bármikor lyukat rúghat, illetve mint jelen esetben nincs a helyén.Los Banditos írta:Ha lenne most egy kis sportszerűség a madridban visszadná ezt a gólt ugyanis szándékos volt az öngól mivel a kapus sérült...
Los Banditos írta:Ha lenne most egy kis sportszerűség a madridban visszadná ezt a gólt ugyanis szándékos volt az öngól mivel a kapus sérült...