Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úGame90 írta:Hát azért ez nem hinnémRonaldinho #10 írta:ha eladják messit, akkor barcának annyi...
Hát azért ez nem hinnémRonaldinho #10 írta:ha eladják messit, akkor barcának annyi...
Én Óriásit csalódnék az egész vezetőségben,ha eladnánk MessitAprieto írta:Háááááááááááááááááááááááááááát
90 millió € meg Adriano = Messi...
Ez is csak Moratti fejéből pattanhat ki. Igaz hogy a világ legnagyobb tehetsége meg minden a srácunk, de ennyit azért nem nagyon ér... szerintem.
Kedvelem és óriási játékos lesz belőle, de Laporta helyében ezt megrágnám. Mást nem is nézünk 90 millió € akkora összeg, hogy azt az angol gyereket (Lennon-t vagy 5* meg tudnánk venni meg még olyan játékosokat hogy fú...). Na meg Adriano. Aki azért nem = Ezquerroval vagy Gudjohnsennel.
Kíváncsian várom a végkifejletet, ha ez nem csupán kacsa. Elég érdekes hír annyi biztos.
Ilyenre gondolni sem akarokSaviola írta:A világ lenagyobb baromsága lenne,ha ez az üzlet megvalósulna..frei83 írta:Nem mintha örölnék annak ha Messi menne és Adriano jönne![]()
Szerintem ismét a csapat egyik, ha nem a legjobbja lesz ma esteLos Banditos írta:Reeméljük Leo tesónkánk mais legalább ÍGY teker.![]()
elsőre kókuszhéjban lévő kókuszlikőrre gondoltamRumig írta:Messi mit szürcsölget a nap képén?
Bár lehet, jobb nem tudni.
Remélem tényleg csak az,de előszőr amikor megláttam viszonylag kicsiben a nap képét...hát nem is mondom ki,h mi jutott róla eszembe...Sharkinho írta:Sztem csak egy szimpla kakaó
R.M.C.F írta:Na igen.Tudjuk miért/R.M.C.F/.Lehet, h már egy kicsit minden mondatodban a hibát keresem, de azért lássuk be, h ez vhogy elérted....
Na igen.Tudjuk miért/R.M.C.F/.Sztem ma Messi nem hozta a formáját és a tudását.Messi nagyon komoly kárt tud tenni az ellenfél védemi vonalában.Ma nem volt jó.Már csak azért sem mert ő ennél sokkal többet tud.Iniesta jól mozgott.Lehet, h már egy kicsit minden mondatodban a hibát keresem, de azért lássuk be, h ez vhogy elérted....
Jol van na. Ebben a helyzetben, beszélgetésben simán ugy lehet értelmezni, amit irtál, h szerinted messit meg akarnák venni, akkor a csapatok el kezdenének alkudozni. Merthogy konkrétan messiről beszélünk, és te meg jössz azzal, h senkit nem vesznek kivásárlási áron....R.M.C.F írta:
Nagyon jó.Sztem te végig sem olvasod azt amit írok csak rávágod hogy hülyeség.Ugy néz ki már a kérdések is hülyeségek lassan.Azt persze hogy miért hülyeség amit írtam azt már nem tudod megmagyarázni.Ki beszélt itt arról hogy Messi elakar e menni?Ki beszélt itt arról alkudoznak e?
Olvasd már el előtte és értelmezd mielőtt pattogsz!