2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Brian 20 írta:bocs hogy ide irok szűkségem lenne képekre barca játékosokrol aki tud kérem segitsen csak arckép kell egészen kis méretű a email cimem klaczy19@gmail.com kérek mindenkit aki tud segítsen fontos lenne. Előre is kösz és forza Barca
Hát ez tényleg nem meglepő! Részemről is tisztelet a nagyon kevés kivételnekSilvanus írta:Ne lepődj meg, ez sajnos így van általában (persze tisztelet a kívételnek)! Most nagy a csend, valahogy ide sem jönnek ma este a Madridosok... de majd ha leverik a mittudom én kit (utolsó akárkit) 3:0-ra, akkor megint ők lesznek a bajnoki cím legnagyobb esélyesei... NO COMMENT!!!Grege írta:Érdemes visszaolvasnotok ezt a topicot, h annak idején, mikor mi idegenben "csak" 3:2-re nyertünk a Vigo ellen, miket írtak, h mennyire egy nulla csapat a Celta, és h ők símán megvernék őket...háááát, már akkor is röhögtem rajtuk, de most még édesebb az öröm!!!
REAL MADRID - CELTA VIGO 1:2 Jó éjt...
Ne lepődj meg, ez sajnos így van általában (persze tisztelet a kívételnek)! Most nagy a csend, valahogy ide sem jönnek ma este a Madridosok... de majd ha leverik a mittudom én kit (utolsó akárkit) 3:0-ra, akkor megint ők lesznek a bajnoki cím legnagyobb esélyesei... NO COMMENT!!!Grege írta:Érdemes visszaolvasnotok ezt a topicot, h annak idején, mikor mi idegenben "csak" 3:2-re nyertünk a Vigo ellen, miket írtak, h mennyire egy nulla csapat a Celta, és h ők símán megvernék őket...háááát, már akkor is röhögtem rajtuk, de most még édesebb az öröm!!!
Riazorban egyáltalán nem rossz az x,mondjuk tavaly 3-1ről 3-3 lettRivaldo11 írta:Horváth Feri egy kicsit lelombozódott.![]()
FERI NE SÍRJ![]()
Na,most bánom igazán a tegnapi döntetlent.Bár a Riazorban nem számít
rossznak az x.
2006 12. 20.Petixy írta:A lényeg,hogy az őszi szezonban már nem vár ránk rangadó,ellenben velük.