Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na de LG!LG írta:A mencseszter kb. annyira a legjobb csapat angliában, mint a real spanyolbanInkább legyen bajnok a cselzi mint ezek
Hát azért a M.U. nem egy Wigan,vagy Tottenham,akiknek a végére ,vagy közepére elfogy az erő...Sharkinho írta:Sztem hosszútávon a Man. Utd. nem fogja bírni és megelőzik őket a mocskok. Bár csak nem így lenne...
Game90! Eddig is a M.U. volt az első,már fordulók ótaGame90 írta:Na csak kikapott a Chelsea![]()
![]()
![]()
Ozsimiki most örülsz, hogy az MU van az első helyen mi?![]()
Csak sajnos az Ágyúsok kikaptakDe még nincs veszve semmi
Én isBoixos írta:nagyon örülök a spurs sikerének, a leyton orient mellet a legkedvesebb angol csapatom.
bebizonyították a szarházi oroszok, h mekkora gyökerek, főleg john "derlegszabályosabbmondhatnimrfairplay" terry.
Murinho:a bíró elcsalta a meccsetozsimiki írta:IGEEEN!Bodi írta:Kikaptak a mocskok!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
A MU pontelőnnyel a tabella élén!![]()
Megnézem a holnapi összefoglalóban múúrínnyó fejét...
IGEEEN!Bodi írta:Kikaptak a mocskok!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
A MU pontelőnnyel a tabella élén!
Na még nincs vége???csababarca írta:vezet a hotspurs
......
lennon
Én sem vagyok olyan nagy fanatikus Arsenal szurkolóozsimiki írta:Oké kiegyezhetünk,nem fikázom őket,de nem kedvelemGame90 írta:Hy Ozsimiki![]()
Egyezzünk meg abban, hogy a Chelsea égjen és ne legyen bajnokHát igen sajnos kikapott az Arsenal
A West Hamnek meg pont az Arsenal ellen kell győznie. Idáig sz@rok voltak, de most kezdenek felkapaszkodni.
![]()
De a Chelset rühellem![]()
GO M.U.![]()
Oké kiegyezhetünk,nem fikázom őket,de nem kedvelemGame90 írta:Hy Ozsimiki![]()
Egyezzünk meg abban, hogy a Chelsea égjen és ne legyen bajnokHát igen sajnos kikapott az Arsenal
A West Hamnek meg pont az Arsenal ellen kell győznie. Idáig sz@rok voltak, de most kezdenek felkapaszkodni.