Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért mi sem vagyunk jó formában. De kösz a bókotR.M.C.F írta:Ha ismered akkor tudnod kéne:A Realnál nincs nagyobb csapat.Olyan van nem is egy aki jelenleg jobb formában van.Mint pl a Barca
ha jol veszem ki ezt a egy realos irta először és én neki is akartam ezt irni,vagy nem fogtam fel jol és azzéé akko bocsozsimiki írta:Olvassgass,nem ezt írtasergi1989 írta:én meg abban láttom kulcsszót hogy "hogy ismerem a labdarugást két éve"valóban szinte egy ember öltő...
Olvassgass,nem ezt írtasergi1989 írta:én meg abban láttom kulcsszót hogy "hogy ismerem a labdarugást két éve"valóban szinte egy ember öltő...
ismerem a labdarúgást több mint két éve ... és a realnal vannak nagyobb csapatok ahol több kupát nyerhetne a közeljövőben... az viszont már más h a real mennyit fizet, ettől független szeretheti valaki szeretheti a real-t ... de viszont te se irj többet ILYENTR.M.C.F írta:Humor topic.Ha ismernéd a labdarugást több mint 2 éve akkor nem irnál ilyent.
Ha csak viccnek szántad akkor bocs...nem szóltam.
Humor topic.Ha ismernéd a labdarugást több mint 2 éve akkor nem irnál ilyent.lionel19 írta:csak a pénz , mert más nemnagyon lehetR.M.C.F írta:Szerinted? Gondolkodj és talán rájössz.Mi olyan vonzó a Realban
Ne itt oktasd sztem az embereket, hanem a Madridistán.R.M.C.F írta:Szerinted? Gondolkodj és talán rájössz.Mi olyan vonzó a Realban
csak a pénz , mert más nemnagyon lehetR.M.C.F írta:Szerinted? Gondolkodj és talán rájössz.Mi olyan vonzó a Realban
Azt nem kérdőjelezheti meg senki,h ti vagytok az esélyesebbek,és valóban,nagyon nagy meglepetés lenne,ha a kiscsapat idegenben legyőzne titeket,de még nem győztetek,bár fogtok valószínű,de ki tudjawakii írta:ma este én egy könnyed a barcáéhoz hasonlo győzelmet várok és sztem a real gyözelmet senki nem kérdőjeleziheti meg...
Miért ne lehetneAprieto írta:Én vagyok az értetlenke vagy más sem érti hogy lehet igazolni átigazolási szezonon kívül...?
Oké, hogy tárgyalni lehet meg előkészíteni esetleg....![]()
![]()
![]()
![]()
Hát mi a Barcáért élünk,halunk,de azt is el kell fogadnunk,h valakinek meg gyerekkora óta a Real a kedvence,ott akar focizni,vagy csak egyszerűen nekik szorít...Game90 írta:A Real kiszemeltjei télen: Chivu, Mexes, Alexis (Getafe), Gago, Belluschi(szélső, irányító), Higuain (River, csatár), Alex![]()
Ja és leigazolták Marcelót 6 millióértEzen kívül az Inter és a Milan is hevesen ostromolta a Fluminensét, azonban végül a Real Madrid került ki győztesen a kisebbfajta háborúból, köszönhetően Marcelo akaratának: "Ez a fiú csak és kizárólag a Madridhoz akar igazolni, és senki nem állhat útjába akaratának! Tudjuk, hogy voltak jobb ajánlatok, viszont Marcelo a Madrid játékosa akart lenni!" - fogalmaztak a madridi vezetők.
Mi olyan vonzó a Realban
Teljesen egyetértek,és Lg-vel is!Badi írta:jobbhatvéd: Belletti
vkp: Marquez
Thuramot meg be kéne építeni, nem csoda hogy hibázgat, ha 3hetente játszik
En ezzel kegyeznénk, csak Rijkaardnak kéne szolni..Badi írta:jobbhatvéd: Belletti
vkp: Marquez
Thuramot meg be kéne építeni, nem csoda hogy hibázgat, ha 3hetente játszik
Igazad van, de realnak nincs normális balhátvédje, nekünk meg jobbhátvédünk, és mostanában Edmilkával is gondok vannak a kpn.cruyff írta:Én úgy látom, hogy a Barcánál és a reálnál is van egy hiányposzt jelenleg. A Barcánál a klasszis-center (Eto'o kiesésével), a reálnál pedig egy klassszis irányító (Zidane kiesésével).