Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Részemről is GRT!Sharkinho írta:Grat. Haydennek!Megérdemelte.
Rossi pedig remélem megmutatja jövőre, hogy ki is ő valójában. Bár már párszor megmutatta
Miért is kellene kiesnieSharkinho írta:Na persze, Haydennek meg ki kéne esnieMondjuk ha nem is lesz világbajnok, legalább méltóságteljesen veszítsen
Most meglátjuk mekkora Rossi, Schumi tökutolsóként feljött 4.re, Rossinak is fel kellene,h legyen esélyeSharkinho írta:Pont ezt akartam írni, Rossi elesett, Hayden lesz a világbajnok![]()
Borzasztóan fiatalonozsimiki írta:Meghalt Paul Hunter sznúkerbajnok
Isten Nyugosztalja![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=45847
Én láttam. Nem lennék vele egy ringben.dali írta:Látta valaki a hétvégén Valuev meccsét?Hát nem egy boxzseni a srác,de ha igazán beindul a 150 kilójával,213centis magasság mellett,nem nagyon lehet megállitani.A mozgása meg egy élményHabár a jó öreg Don King haját
nem tudta fölülmúlni
Imádom Timit, gratulálok neki innenVito írta:![]()
Nagy Tímea újra világbajnok lett!!!
két olimpia, két gyerek. tavaly a baba miatt nem indult a VB-n, idén indult és nyert!
gratulálok neki!!!
Jahh, majd a jövő évi UK Poker openen a döntőben megütközünk!! És Gyuri bácsi fogja közvetíteni!!ozsimiki írta:Azért szoktam én is élőben nyomni,azt jobban élvezem én is,de haveri köröm nem annyira van oda ha igazi zséért megy,inkább csak játékzsetonnal szoktuk,és max a nyertesnek állják a buliba a piát
Már sokszor ittam ingyen![]()
![]()
![]()
Majd egyszer talán mi is megütközünk egy asztalnál! Élőben! És jöhet a blöffreraiseallin meg ami kell...
Azért szoktam én is élőben nyomni,azt jobban élvezem én is,de haveri köröm nem annyira van oda ha igazi zséért megy,inkább csak játékzsetonnal szoktuk,és max a nyertesnek állják a buliba a piátgentdelbarca írta:Köszi a címet, már meg is lestem, igaz még pár dolog nem tiszta (pl miért kell bankkártya, igaz csak virtuális), de még párszor átolvasom és mindent érteni fogok!ozsimiki írta:Aham TH-et nyomom, és igen,zsében!
Hm,Magyar póker oldal,ahol ingyen van a zseton: Octogonpoker.hu aszthem,ott letöltöd,+olvasdd el miket kell,és azon van aszthem.
Nahhh rájöttem a bankkártyás dologra!
Én élőben szoktam pénzben játszani, neten nem olyan jó, szeretem látni az ellenfeleket!
Köszi a címet, már meg is lestem, igaz még pár dolog nem tiszta (pl miért kell bankkártya, igaz csak virtuális), de még párszor átolvasom és mindent érteni fogok!ozsimiki írta:Aham TH-et nyomom, és igen,zsében!
Hm,Magyar póker oldal,ahol ingyen van a zseton: Octogonpoker.hu aszthem,ott letöltöd,+olvasdd el miket kell,és azon van aszthem.
Aham TH-et nyomom, és igen,zsében!gentdelbarca írta:Értem!ozsimiki írta:Hy!
Szoktam, élőben ritkábban, neten inkább!
Sportingbet,Expekten főleg,de pacificen is,de ott csak a freerollokat.
Texas Hold'm-et játszol?
Neten játszasz pénzben is?
Nem tudsz egy ilyen ingyenes magyar poker oldalt? Ahol lehet ilyen practice play-eket játszani, mint a pacific-en!
Remélem majd pacific-en összefutunk egy asztalnál! Csak írj be a közösbe magyarul!!