Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy tudom, hogy már megkapta...mindjárt utánajárok...Enrique írta:Pont ezt beszéltük Ivánnal, megkapta-e már vajon.grecki írta:Márquez már megkapta az EU-s útlevelét, ha jól tudom, szóval ezzel nem lesz gond.
Esetleg elmulsztottuk volna?
Nincs most itt annak az ideje! Tapasztalt emberek kellenek most a fontos meccseinkre!aynas írta:én nem tudom ezeknek az embereknek miből van a csontozata, az izomzata, a porcuk stb. évek óta nálunk van ez a példátlan sérüléshullám unom már.
4 csatárunk van ezquerro, roni, giuly, gudjohnsen
sztem egyszerű a képlet a b csapatból kell felhozni embereket pl.: jeffren
vagy átállni 2 csatáros játékra.
játékost igazolni azé felesleges mert az csak januárban játszhat addigra meg lesz saviola és februárban pedig messi és eto'o is. és akko meg lesz majd 7-8 csatárunk
egyszerűen nem értem miért nem lehet a fiatalokra támaszkodni. RÓLUK MIÉRT NEM BESZÉL SENKI?tuti van pár tehetség a tallonban. tessék őket előhúzni
Miért nem kell csak 1x tétmeccsen Ezquerrot kipróbálni?LG írta:Sztem nem fog a mekszokott rendxer átalakulni. Annyi h Messi helyett Giuly játxik.alföldi zoltán írta:Erdekes meccs lesz mert akarhogy is nezzuk kicsit at kell alakitani az eddig megszokott rendszert kivancsi vok mi fog kisulni belole,ha hajt a csapat akkor nem lehet gond
Márquez már megkapta az EU-s útlevelét, ha jól tudom, szóval ezzel nem lesz gond.rhynn írta:Hááááát. Dos Santossal egyetlen komoly gond van: nem eus játékos.
ÉS a csapatban ott van Ronnie, Márquez és Eto'o. Egyenlőre nem lehet felhozni, különben legalább a kupameccseken játszott volna.
Nem úgy volt,h nyáron Rafa megkapja,és akkor az ő helye felszabadulrhynn írta:Hááááát. Dos Santossal egyetlen komoly gond van: nem eus játékos.
ÉS a csapatban ott van Ronnie, Márquez és Eto'o. Egyenlőre nem lehet felhozni, különben legalább a kupameccseken játszott volna.
és nem kapja meg az EU -s állampolgárságot?rhynn írta:Hááááát. Dos Santossal egyetlen komoly gond van: nem eus játékos..
Sztem nem fog a mekszokott rendxer átalakulni. Annyi h Messi helyett Giuly játxik.alföldi zoltán írta:Erdekes meccs lesz mert akarhogy is nezzuk kicsit at kell alakitani az eddig megszokott rendszert kivancsi vok mi fog kisulni belole,ha hajt a csapat akkor nem lehet gond
Mindenképp így lenne jó! Remélem ezt Frank is tudja,Rafa nagyon jó azon a poszton isGame90 írta:Vagy Marquezt is fellehetne tolni a kp-raÉs akkor Thuram is játszhatna a védelemben
![]()
Kivel lesz a következő meccsünk?
mallorcával nyomjuk, és sztem én ezt próbálnám ki:Game90 írta:Vagy Marquezt is fellehetne tolni a kp-raÉs akkor Thuram is játszhatna a védelemben
![]()
Kivel lesz a következő meccsünk?