2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát szerintem is a kupa ilyen,szerintem mindkét csapat addig fog csak eljutni,amíg nem találkozik 1 viszonylag erős középcsapattal,netalán 1 élcsapattal (Zaragoza),akik ott vannak az élmezőnyben,de esélyük csak a kupára van,és mindent bele fognak adni...akkor könnyen lehet,h a több fronton érdekelt Barca,és Real,ki is esik...LG írta:Hát a kupa már csak ilyen. Mi sem erőltettül nagyon. Talán ha több fiatal lehetőséget kapott volna, nagyobb lett volna a hajtás.Alig hajtott valaki,talán Diarra az aki áááá de ő is csak lazsált.
Hát a kupa már csak ilyen. Mi sem erőltettül nagyon. Talán ha több fiatal lehetőséget kapott volna, nagyobb lett volna a hajtás.Alig hajtott valaki,talán Diarra az aki áááá de ő is csak lazsált.
Az elmult években is borzalmas focit játszottunk magunkhoz képest.Ez nem Capello miatt van.hogy miért azt nehéz lenne boncolgatni.Talán mint tegnap is...Alig hajtott valaki,talán Diarra az aki áááá de ő is csak lazsált.Max 30%-ot adtak le magukból.Nem tudom mire jó ez ? Ez már az elmult években is tapasztalható volt.Szerintem Capello jó munkát végez,csak sokan nem szeretnék ha megváltozna pár dolog és kritizálják.Mindenkit lehet kritizálni és más sem jobb.Ami nálunk volt az szégyen egy ilyen klubra.Talán Perezt lehet kiemelni aki sok mindent elk****t.De ez már nem fontos.Volt már a csapat nem egy ilyen rossz szériában a történelme során...aztán mindig visszatért a kijelölt utra.Jelenleg borzalmas focit játszotok,(real szinten mindenképpen)ami Capello miatt van,és ez nem is változik majd,mert a keret ilyen focira alkalmas.Ezt nem én mondom,hanem még hegyi iván is.Vagy hasonlítsd össze ezt a realt a 2002-es reallal,vagy...velünk,amikor tényleg megy a játék.
Messze vagytok a szép focitól.
Igazán sajnálom... Laughing
Mellesleg:capello meg akarja változtatni a Real stílust.Ezzel nem fog csatát nyerni a szurkolóknál,még akkor sem,ha esetleg vmit nyertek(király kupa Laughing )Legalábbis én így látom.
Ecijával játszottak, nem de?Game90 írta:Jó meccs lehetKár, hogy nem érdekel.
Real-Badalona 4-1
Jelenleg borzalmas focit játszotok,(real szinten mindenképpen)ami Capello miatt van,és ez nem is változik majd,mert a keret ilyen focira alkalmas.Ezt nem én mondom,hanem még hegyi iván is.Vagy hasonlítsd össze ezt a realt a 2002-es reallal,vagy...velünk,amikor tényleg megy a játék.R.M.C.F írta:Az évek során...de inkább ugy fogalmaznék: Voltak periodusok amikor mások is ..De mi mindig.szép focival ne gyere, mert rajtuk kívűl még sokan játszanak/játszottak szépen az évek során
Ezek vagyunk.
na de ezt hagyjuk,nem alkalmas hely hogy ilyenekről irjak.
Most ezt h értedR.M.C.F írta:Az évek során...de inkább ugy fogalmaznék: Voltak periodusok amikor mások is ..De mi mindig.szép focival ne gyere, mert rajtuk kívűl még sokan játszanak/játszottak szépen az évek során
Ezek vagyunk.
na de ezt hagyjuk,nem alkalmas hely hogy ilyenekről irjak.
Ez most ugy hangzott hogy hozzánk tévedésből jönnek....LG írta:Hát hallod jo hosszu állapot ez, és kitodja hol van a végeR.M.C.F írta:Ha ismered akkor tudnod kéne:A Realnál nincs nagyobb csapat.Olyan van nem is egy aki jelenleg jobb formában van.Mint pl a Barca.De ez egy állapot.![]()
Es azért ne mond h a pénz nem számit, Zidane kedvenc csapata is a Barca volt, Ronaldo is hozzánk jött volna, Robinho is előxör azt mondta h a Barca álmai csapat, és mégsem itt kötöttek ki
Perxe sok játékos álma h a Madridba játxon a klubb multja miatt, de sok emberé meg nem
Hát hallod jo hosszu állapot ez, és kitodja hol van a végeR.M.C.F írta:Ha ismered akkor tudnod kéne:A Realnál nincs nagyobb csapat.Olyan van nem is egy aki jelenleg jobb formában van.Mint pl a Barca.De ez egy állapot.
Az évek során...de inkább ugy fogalmaznék: Voltak periodusok amikor mások is ..De mi mindig.szép focival ne gyere, mert rajtuk kívűl még sokan játszanak/játszottak szépen az évek során
a legutóbbi időktől eltekintve, amióta inkább csak mosolyognak rajtuk, mindig is jól voltak menedzselve. ennyi.R.M.C.F írta:Beckham 10000000000-nyi rész a Real Madridban.Nem több.
Más az ok.