Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel abszolúte-1etértekSzakacs írta:Kesz !!! Ez a csapat a legnagyobb a VILAGON...oszinte legyek...ha mas csapatok szurkoloi nem ismerik el h a Barcelona meddig felemelkedik az ilyen gesztusaival akkor azok hulyek...egy ilyen utan csak arra tudok gondolni h Egyetlen csapat se tett ilyen szep dolgokat![]()
![]()
Pedig sok csapat van jobb anyagi helyzetben ! Azt hiszem a Chelsea soha nem fog peldaul egy Unicef tamogato lenni mert nekik fontosabb az olaj...Az elnoksegnek a legnagyobb reszpekt !!! a Mooovie nagyon meghatott..
Ez mar tobb mint buszkeseggel tolt el .
Més que un Club![]()
![]()
![]()
Nekem is ezek a szavak jutottak eszembe, ez egy nemes gesztus a szegénység felé és a Barça megmutatta, hogy nem a pénz számítozsimiki írta:Örülök,h ilyen szép dolgokat is ad ez a CSAPATBüszke vagyok,mint Mindig,h BARCA szurkoló vagyok
Örülök,h ilyen szép dolgokat is ad ez a CSAPATvisca el barca írta:igy van. minden szurkolo szívét megdobogtatja. kötelező megnézni!Ronaldinho #10 írta:nagyon tetszik ez az UNICEF reklám! Baromi jó!!!
igy van. minden szurkolo szívét megdobogtatja. kötelező megnézni!Ronaldinho #10 írta:nagyon tetszik ez az UNICEF reklám! Baromi jó!!!
jéé ténylegozsimiki írta:Jobb oldalt lent,a Nap képe alatt
Ez inkább nagy túlzás, mert azért többször lépett pályára így együtt ez a 3 játékos, mint 4-5 alkamolm, de tény, folyamatosan, hosszabb időn keresztül nem játszhattak különböző okok miatt.cruyff írta:A Tridente (Dinho-Eto'o-Messi) jó ha 2 év alatt kb. 4-5-ször össze tudott állni kis túlzással
Jobb oldalt lent,a Nap képe alattRonaldinho #10 írta:tényleg?Drigo írta:De kint van a főoldalon is...és hol?
tényleg?Drigo írta:De kint van a főoldalon is...
Sunday, 19 Nov. Mallorca-FCB (19:00). League. R 11Ronaldinho #10 írta:Skacok, nem tudom hol tegyem fel a kérdést, de gondoltam hogy itt jó lesz: Mikor lesz a következő barca meccs? Nap, idő?
Azért a 3-4 gól nem reális jelenleg a Lefszki ellen,de a győzelem az természetesen azLos Banditos írta:Ezt a 2 meccset megnyerjük,a Levskinek legalább 3-at 4-et kell rúgni csak nehogy Alaves-Barca 2005 legyen a vége.A Bréma elleni meccs tényleg nehéz lesz de bízzunk még a Chelseaban meg a Levski elleni meccsükön...
Utána viszont 4 hónap szünet amire remélhetőleg mindenki felépül.
![]()
és ha még egy sorral lentebb viszed a tekinteted láthatod a kovetkezot:grecki írta:Itt az szerepel, hogy 2nd nationality: spanish
R10: Ez nem pesszimizmus,hanem a bizalom teljes hiánya a szeretett csapatod feléRivaldo11 írta:Én meg azt mondom,átvészeljük ezt az időszakot úgy,hogy maradunk az élen,és továbbmegyünk a Bl-ben.Jó csapat a Werder,de mi azért más kategóriába tartozunk,még így is...Ronaldinho #10 írta:skacok, én abszolúte pesszimista vagyok, szal ne lepődjetek meg a következő hsz -omon:
Game Over. Eto'o, Messi, Saviola... Werdernél kikapunk, ebben az évben, csak verességet fogunk kapni, persze reméljük, hogy lesz 1-2 meccs amit megnyerünk. Werder ellen tuti hogy kikapunk, s így kiesünk. Ronaldinho -nak szükséges egy jó csapatmunka. Már így is nem úgy varázsol, ahogy tavasszal történt. a Zaragova meccsen csak szerencsén múlott. Guddy, Ronnie, gyula, ezquerro... hát ez abszolúte nem szép...
de azért: VISCA EL BARCA