Jó, nem mindig erőltette meg magát, de ő akkor teszi igazán akkor oda magát, ha érzi , hogy kell(pl: Real, Milan)Charlie írta:Ronaldinho mindig oda tette magát,annyi gólt lőtt hogy már számolni sem tudom...Tényleg hihetetlen formában játszik,ezt várjuk tőle...Enrique írta:Nem vunk kegyetlenek, csak nyitott szemmel nézzük a meccseket...Eszter21 írta:Olyan kegyetlenek vagytok...
Természetesen tavasszal jobb volt Ronnie, de az ősszel sem volt rossz. Ha kellett mindig odatette magát!
C.
Ronaldinho Gauchó #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- Charlie
- Öreg Harcos
Ronaldinho mindig oda tette magát,annyi gólt lőtt hogy már számolni sem tudom...Tényleg hihetetlen formában játszik,ezt várjuk tőle...Enrique írta:Nem vunk kegyetlenek, csak nyitott szemmel nézzük a meccseket...Eszter21 írta:Olyan kegyetlenek vagytok...
Természetesen tavasszal jobb volt Ronnie, de az ősszel sem volt rossz. Ha kellett mindig odatette magát!
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nem vunk kegyetlenek, csak nyitott szemmel nézzük a meccseket...Eszter21 írta:Olyan kegyetlenek vagytok...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Pedig ezek a sikerek nem vmi nagyok...redlions írta:Igazatok van. Citrom-díjat nem érdemel... Ha itt is lenn Málna-díj simán megkaphatná...
Ha feltenném a kérdést, hogy kiben csalódtattok az idei szezonban a legnagyobbat, akkor szvsz 90% Ronnie-t mondaná... Nem véletlenül... Ronaldo2.Jó lakott az eddigi sikereivel...

Majd 5 év múlva, akkor azt mondom h OK, de most még nem kéne, tényleg nem..
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igazatok van. Citrom-díjat nem érdemel... Ha itt is lenn Málna-díj simán megkaphatná...
Ha feltenném a kérdést, hogy kiben csalódtattok az idei szezonban a legnagyobbat, akkor szvsz 90% Ronnie-t mondaná... Nem véletlenül... Ronaldo2.
Jó lakott az eddigi sikereivel... 
Ha feltenném a kérdést, hogy kiben csalódtattok az idei szezonban a legnagyobbat, akkor szvsz 90% Ronnie-t mondaná... Nem véletlenül... Ronaldo2.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Mikor mosolygott....Eszter21 írta:Nem fogadom el. Jó volt!!Futo'o Balázs írta:Én elfogadom, hogy tegnap az egész csapat egy nagy kalap xxx volt ha te elfogadod, hogy Ronaldinho egész eddigi idényben a tavalyihoz képest semmit nem csinálEszter21 írta:Szerintem az egész csapat teljesítménye volt az arcára írva, de ez az én véleményem és nem muszáj elfogadni...
By red
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Dinhooo,Dinhooo hol vagy?Dinhooo gyere gyere Dinhooo gyere gyere,mi várunk rááááád.
(jó a hangom mi?)

-
- Barça B
Na de hogy aranylabdát???? Mire? Azér álljunk meg azér idén is tenni kellett volna valamit. Azt elismerem, hogy tavaly ő húzta a csapat szekerét , de hogy ebben az idényen a csapat húzta az ő szekerét (Fifa 1. Aranylabda 3.) az is biztosLG írta:De a citrom tulzás! milan-Barca oda-vissza, Barca-margit-e nem számít? Nem játszott jol, de citromot ezér még nem kaphat!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
talán igen.LG írta:De a citrom tulzás! milan-Barca oda-vissza, Barca-margit-e nem számít? Nem játszott jol, de citromot ezér még nem kaphat!Zsolti írta:Remélem mostmár elkezd majd gurulni a szekere.mondjuk ezt már egy párszor elmondtam.Futo'o Balázs írta: Nekem lassan olyan érzésem van hogy mi nem egy meccset néztünk (nézünk lassan fél éve) Aki azt mondja, hogy Dinho jól játszik az Dinhot sérti meg, meg az én jóérzésemet
De a citrom tulzás! milan-Barca oda-vissza, Barca-margit-e nem számít? Nem játszott jol, de citromot ezér még nem kaphat!Zsolti írta:Remélem mostmár elkezd majd gurulni a szekere.mondjuk ezt már egy párszor elmondtam.Futo'o Balázs írta:Nekem lassan olyan érzésem van hogy mi nem egy meccset néztünk (nézünk lassan fél éve) Aki azt mondja, hogy Dinho jól játszik az Dinhot sérti meg, meg az én jóérzésemetZsolti írta:Nem éppen.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Egyszer hátha bejönne és elkezdene ő is focizni.Futo'o Balázs írta:Túl régóta várunk erreZsolti írta:Remélem mostmár elkezd majd gurulni a szekere.mondjuk ezt már egy párszor elmondtam.
-
- Barça B
Túl régóta várunk erreZsolti írta:Remélem mostmár elkezd majd gurulni a szekere.mondjuk ezt már egy párszor elmondtam.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Remélem mostmár elkezd majd gurulni a szekere.mondjuk ezt már egy párszor elmondtam.Futo'o Balázs írta:Nekem lassan olyan érzésem van hogy mi nem egy meccset néztünk (nézünk lassan fél éve) Aki azt mondja, hogy Dinho jól játszik az Dinhot sérti meg, meg az én jóérzésemetZsolti írta:Nem éppen.LG írta: NAAAAAAAAA!!!! Azért ez tulzás!!!![]()
-
- Barça B
Nekem lassan olyan érzésem van hogy mi nem egy meccset néztünk (nézünk lassan fél éve) Aki azt mondja, hogy Dinho jól játszik az Dinhot sérti meg, meg az én jóérzésemetZsolti írta:Nem éppen.LG írta:NAAAAAAAAA!!!! Azért ez tulzás!!!Zsolti írta:Ezért max. citromdíjat kapott volna.![]()
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nem éppen.LG írta:NAAAAAAAAA!!!! Azért ez tulzás!!!Zsolti írta:Ezért max. citromdíjat kapott volna.Futo'o Balázs írta:A Fifa-díjat nem is az idei teljesítményéért kapta, hanem a tavalyiért![]()
NAAAAAAAAA!!!! Azért ez tulzás!!!Zsolti írta:Ezért max. citromdíjat kapott volna.Futo'o Balázs írta:A Fifa-díjat nem is az idei teljesítményéért kapta, hanem a tavalyiértZsolti írta:Barca-reál,Milan-Barca,Barca-Milan.köbö ennyi.

-
- Barça B
ÁmenBoixos írta:viszont az a jó hírem van, h ennél csak jobb jöhet!