Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hmmm-> védekező középpályás, kapusMr. Master írta:Nem állhatna egy csapat 11 sztárból... Kell, aki az igát is húzza.. Ha Lahm is velünk lenne, akkor nem tudnál oan posztot mondani, ahol nem igazi világsztár játszik.Atesz írta:Hát sztem nem feltétlenül jobb, de azért megnézném a bal oldalon Lahmot, és a jobb oldalon Zambit![]()
![]()
Nem állhatna egy csapat 11 sztárból... Kell, aki az igát is húzza.. Ha Lahm is velünk lenne, akkor nem tudnál oan posztot mondani, ahol nem igazi világsztár játszik.Atesz írta:Hát sztem nem feltétlenül jobb, de azért megnézném a bal oldalon Lahmot, és a jobb oldalon Zambit![]()
![]()
Hát te kire gondolsz???LG írta:Azért én tudnék jobbat mondaninoname írta:Zambrotta sztem a világ legjobb szélső védője(függetlenül attól, h bal vagy jobb oldalon)
Végre kezdi megszokni Spanyolországot. Nehéz volt, de az utóbbi időben egyre jobban teljesít.
Úgy tűnik, h Roni is lassan újra a régi lesz.
Hajrá Barca!
Azért én tudnék jobbat mondaninoname írta:Zambrotta sztem a világ legjobb szélső védője(függetlenül attól, h bal vagy jobb oldalon)
Végre kezdi megszokni Spanyolországot. Nehéz volt, de az utóbbi időben egyre jobban teljesít.
Úgy tűnik, h Roni is lassan újra a régi lesz.
Hajrá Barca!
Ez igaz Guddy-ra és Thuramra is.noname írta:Végre kezdi megszokni Spanyolországot. Nehéz volt, de az utóbbi időben egyre jobban teljesít.
Biztos vagy benne,hogy a régi Zambrotta nem ment fel a támadásokhoz?Én máshogy emlékszem...Los Barrachos írta:Nem mert a régi az olasz focit játszotta, alig ment fel a támadásokhoz, de ez az új Zambi már a spanyol focit játszó Zambi, aki nem csak a védekezéshez ért.Rivaldo11 írta:Ez már hasonlitott a régi Zambrottára!
Nem mert a régi az olasz focit játszotta, alig ment fel a támadásokhoz, de ez az új Zambi már a spanyol focit játszó Zambi, aki nem csak a védekezéshez ért.Rivaldo11 írta:Ez már hasonlitott a régi Zambrottára!