Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi lexR.M.C.F írta:Igazatok van....a Barca látványra is jobb jelenleg ezt elkell ismerni.De biztos tudjátok hogy nem véletlenűl várják el ezt a Realtól a szurkolói...mert MEGSZOKTÁK.Tehát ez szokott lenni...tehát ez is lesz....
Naaa, azért nem az elsőR.M.C.F írta:Ez az első meccs hogy rossz játékkal is tudunk nyerni.Ez fejlődés.Ebben van elöttünk még a Barca szerintem.
Szerintem nem csak ebben vagyunk előttetekR.M.C.F írta:Ez az első meccs hogy rossz játékkal is tudunk nyerni.Ez fejlődés.Ebben van elöttünk még a Barca szerintem.
Jaj de szeretnéd ha igy lenne...És kellett ehhez egy harmatgyenge reaál is..
Kivétel erősíti a szabályOrdog írta:Ez kama... mert 2 éve szinte nem is volt védelmünk.... ugye ott Puyol volt az egyetlen épkézláb játékos, és mégis nyertünkMr. Master írta:"Ahhoz, h megnyerj egy meccset jónak kell lennie a támadásnak, de ahhoz, hogy megnyerdd a bajnokságot, jónak kell lennie a védelmednek!"
na erre varjál gombot:DDD
Ez kama... mert 2 éve szinte nem is volt védelmünk.... ugye ott Puyol volt az egyetlen épkézláb játékos, és mégis nyertünkMr. Master írta:"Ahhoz, h megnyerj egy meccset jónak kell lennie a támadásnak, de ahhoz, hogy megnyerdd a bajnokságot, jónak kell lennie a védelmednek!"
A hozzászólásod szinvonala megeggyezik a mecss szinvonalával.Az nagyon szép hogy bizol a csapatodban,bajnokok lesztek...egyszer biztosanZidane 14 írta:A lényeg a győzelem, lehet itt pofázni hogy szerencsénk volt meg minden, de "csúnyát próbáltam írni" se értek vele! Hala Madrid! Szép volt Raúl! Bajnokok leszünk!
Barrano írta:A tavalyi szezonban, de már 2006-ban kikaptunk 1-0 (ez volt amikor sok sérült volt nálunk, és Dinho meg el volt tiltva, és Valdez oda passzolta a labdát Villának)
Előtte 2-0 volt nekünk a Mestallában Ronaldinho és Eto'o góljaival
Azelőtt meg a többi, amit már fent is írtatok
A tavalyi szezonban, de már 2006-ban kikaptunk 1-0 (ez volt amikor sok sérült volt nálunk, és Dinho meg el volt tiltva, és Valdez oda passzolta a labdát Villának)Rivaldo11 írta:Na meg azelőtt is,mikor Mendieta nálunk nyomta,3-1 volt ide a Mestallában...Drigo írta:Meg előtte is nyertünk pont a volt valencias Gerrard góljával...Ordog írta:tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!![]()
sergi1989...
ezt benézted rendesen...nem baj,nem ciki...
De várjál csak,mégis az.![]()
Na meg azelőtt is,mikor Mendieta nálunk nyomta,3-1 volt ide a Mestallában...Drigo írta:Meg előtte is nyertünk pont a volt valencias Gerrard góljával...Ordog írta:tavaly nyertünk ott utóljára 2-0-ra, de ne zavartasd magad!
a madrid már régen nincs abban a helyzetben, h minden meccsen gálát játszon, capello pedig pláne nem ennek a híve. mindegy hogy hogyan, csak eredmény legyen. olaszországban erre még plusz variációi is voltak a "mesternek"Cooltiszo írta:A játék miatt szégyelném magam ha így nyernénk 1-0ra. Nekem igenis fontos hogy hogy játszik a csapat. Itt nem csak helyzeteik nem voltak, hanem momentumaik se.
Szerencsére ha mi rosszul játszunk, akkor is vannak szép dolgok....
Jó igen azt már mondtam, meg a hszemből ki is tűnik sztem igencsak rendesensergi1989 írta:tavaly biztos nem !
Na ebben igazad van, de az előbb még Valenciáról volt szó, akkor ne írj össze-vissza barátomsergi1989 írta:amugy meg a Nou campba nem nyertetek elennük hat éve még a komentátor mondta a ti mecsteken!
Drigo írta:Hát ha nem is tavaly(akkor Villa góljával 1-0 lett), nhanem tavaly előtt, amikor Ronnie azt a fickát akasztotta.sergi1989 írta:valenciábaa????
EZtalán felfrissíti a memóriád