2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pontosan de....
Logitech Dual Action-om van jobban lehet kezelni mint sima billen cselek is frankón müködnek szal nekem bevált ... tom ajánlani neked is ezt 7.000 ért vettem kb 2-3 hete...Ronal.10 írta:most lesz karácsony és szülöktöl akarok kérni egy Gamepadot csak régebben vettem már párat de egyik se volt jó..cselezésre.. aki gamepaddal játszik és tud cselezni mint a billentyüzeten akkor az irja meg ide légysui hogy milyen fajta és akkor én is veszek olyat... légyszi!!!
2002-ben láthattad együtt a 3 MÁGUS-t a vb-n még hozzá nem is akárhogy!!! BRAZÍLIA MEGÁLLÍTHATATLAN VOLTXaviMessifan írta:Csináltam egy uj csapatot aminek a neve F.C.Katkics
itt a keretem:Fülöp,Casillas,Dani Alves,Zaccardo,Puyol,Mertesacher,Riise,Robben,Diarra,Essien,Quaresma,J.Navas,van der Vaart,Fabregas,Huntelaar,F.Torres,Messi,RIVALDO,RONALDINHO,RONALDO!!
Régi almom h egyszer egy csapatban láthassam jáccani a kiemelteket és legalább itt megvalósithattam!
Telt ház sztem soha nem lesz benne.Még egy Barca-Real meccsen is alig vannak a lelátókon.Ez egyébként érdekes,mert a menüben a szurkolói támogatottság nálam 99-es szinten van.csababarca írta:amúgy lehet vmikorra várni a fifában hogy telt ház lesz?
Nálam ez szerencsére nem szokott előfordulni, de sztem játssz kontrákra, vagy két vkp.-val.barca99 írta:Azzal van problémám, hogy amikor én támadok, az ellen védői úgy betömörülnek a 16os előtt hogy lőni tuti nem tudok, passzolni meg csak nagy szerencsével, viszont ha ők támadnak, simán szétkúzzák a védelmemet, akkora lyuk van középen a 16osomnál, hogy simán tudnak onnan bombázni... Milyen taktivál kéne játszatnom a védelmet, hogy ez ne forduljon elő?
Én PS2-n játszokMatee :P írta:Quaresmát érdemes megvenni,jolvan megcsinálva...amugy fifahungaryról tölthetsz le patcheket...és Filkor alabol is bennelessz...bár lehet hogy jobbanjársz ha megcsinálod egy 80as szintűre mitnhogy 65ös szintű legyenGame90 írta:Na Interrel elkezdtem a második manager módomatHát nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz
![]()
Első évemben: 28-7-3Az a baj, hogy 38 meccsen 32
gólt kaptam. Eladtam egy pár játékost: Vieira, Materazzi, Grosso, Solari, Figo és Crespo is távozott
De helyettük őket vettem: Diakité (80), Berthod (78 ), Govou (75), Nani (81), Hoyte (71), Musampa (71). Ja és Filkort is megcsináltam
![]()
De végülis idáig minden kupát megnyertem
Most a 2. év felénél tartok és Quaresmát próbálom megvenni
![]()