Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért régebben ő volt a kedvence...LG írta:Ha Barca, HUN vagy SVK meccet kozvetíthetnék, nah, abba én is beleélném magam!!!Badi írta:szerintem Palik jobb mint Knézy meg Mezei volt. Igaz hogy kaporszakállú, de legalább beleéli magátrhynn írta: F1et németen kell nézni. ők korrektek. Ha meg nem tudsz németül, a neveket megérted![]()
De amikor néha palikák Schumit fikázzák, akkor k**** ideges vagyok!!!
Ha Barca, HUN vagy SVK meccet kozvetíthetnék, nah, abba én is beleélném magam!!!Badi írta:szerintem Palik jobb mint Knézy meg Mezei volt. Igaz hogy kaporszakállú, de legalább beleéli magátrhynn írta:F1et németen kell nézni. ők korrektek. Ha meg nem tudsz németül, a neveket megértedLG írta: Nah...de ha ot halgatnád rádioba, akkor egész más dolgokat hallanál, mint ami a meccsen torténik. A F1bet néha már miatta nem lehet nézni...
szerintem Palik jobb mint Knézy meg Mezei volt. Igaz hogy népművészeti cserépedény, de legalább beleéli magátrhynn írta:F1et németen kell nézni. ők korrektek. Ha meg nem tudsz németül, a neveket megértedLG írta:Nah...de ha ot halgatnád rádioba, akkor egész más dolgokat hallanál, mint ami a meccsen torténik. A F1bet néha már miatta nem lehet nézni...Zsolti írta:Palik is szeret ordibálni...
F1et németen kell nézni. ők korrektek. Ha meg nem tudsz németül, a neveket megértedLG írta:Nah...de ha ot halgatnád rádioba, akkor egész más dolgokat hallanál, mint ami a meccsen torténik. A F1bet néha már miatta nem lehet nézni...Zsolti írta:Palik is szeret ordibálni...
Nah...de ha ot halgatnád rádioba, akkor egész más dolgokat hallanál, mint ami a meccsen torténik. A F1bet néha már miatta nem lehet nézni...Zsolti írta:Palik is szeret ordibálni...
Örülök!Boixos írta:beszarás!!!!!!!!! köszi! van ilyen nekem is, csak már nem tudom, h hol, de ugyanez a csávó "szerelmet vall" a montellának (de frankón!! "ti amo vincenzooooooooooooo"), amikor berúgta egy derbin a 4.et a láziónak. de ez a batigol nagyon tuti!! frankón örülök, mert a romát úgyanúgy kb. 20 éve csípem, mint a barcát.Enrique írta:Küldtem 1 ímélt! Nézd meg, most jutott eszembe erről a rádiós közvetítésről!Boixos írta:na azért az sem lehetett semmi, amikor az etoo beköszönt a margitnak, most ősszel, vagy pláne, amikor a xavi tavasszal a bernabeuban. biztos azt is úgy közvetítették katalóniában, mint a vitray annak idején a csepel-mtk-t.
beszarás!!!!!!!!! köszi! van ilyen nekem is, csak már nem tudom, h hol, de ugyanez a csávó "szerelmet vall" a montellának (de frankón!! "ti amo vincenzooooooooooooo"), amikor berúgta egy derbin a 4.et a láziónak. de ez a batigol nagyon tuti!! frankón örülök, mert a romát úgyanúgy kb. 20 éve csípem, mint a barcát.Enrique írta:Küldtem 1 ímélt! Nézd meg, most jutott eszembe erről a rádiós közvetítésről!Boixos írta:na azért az sem lehetett semmi, amikor az etoo beköszönt a margitnak, most ősszel, vagy pláne, amikor a xavi tavasszal a bernabeuban. biztos azt is úgy közvetítették katalóniában, mint a vitray annak idején a csepel-mtk-t.
Küldtem 1 ímélt! Nézd meg, most jutott eszembe erről a rádiós közvetítésről!Boixos írta:na azért az sem lehetett semmi, amikor az etoo beköszönt a margitnak, most ősszel, vagy pláne, amikor a xavi tavasszal a bernabeuban. biztos azt is úgy közvetítették katalóniában, mint a vitray annak idején a csepel-mtk-t.
Az olaszok...Boixos írta:az horror volt. csak az ismétlését láttam, szal tudtam már az eredményt, de így is bexartam rajta. van egy nagyon jó haverom, aki interes, elküldte az utolsó pár perc rádiófelvételét. a riporter, a maga visszafogott, nyugodt, a déliekre egyébként is jellemző, kimért stílusával kommentálta az eseményeket. úgy üvöltött, mint az állat.
az ilyenhez kell egy másik csapat is...LG írta:Majd meglássuk! Forza Inter!!!Rapika írta:Jó kérdés,bár sztem a milan ellen ezt nem lehetett volna kivitelezni!Boixos írta:ez nagyon durva volt!!!!!! ha ilyet tud az inter, akkor miért nem ők vezetnek 50 ponttal a többi előtt![]()
![]()
![]()
Öcsémnek most vírul a feje-->nyert az inter,meg a [auto_cenzúra] real is nyerésre áll!LG írta:Majd meglássuk! Forza Inter!!!Rapika írta:Jó kérdés,bár sztem a milan ellen ezt nem lehetett volna kivitelezni!Boixos írta:ez nagyon durva volt!!!!!! ha ilyet tud az inter, akkor miért nem ők vezetnek 50 ponttal a többi előtt![]()
![]()
![]()
Majd meglássuk! Forza Inter!!!Rapika írta:Jó kérdés,bár sztem a milan ellen ezt nem lehetett volna kivitelezni!Boixos írta:ez nagyon durva volt!!!!!! ha ilyet tud az inter, akkor miért nem ők vezetnek 50 ponttal a többi előtt![]()
![]()
![]()
Forza Inter!!! Miért nem veszunk az Inrertol csatárt? Nekik sok van, nekunk egyEnrique írta:Az azért Bldöntő volt...Rapika írta:Szó szerint durva!Enrique írta: Pedig már reméltem h döntetlen lesz...
Jó csapat ez az inter... Nem lenne jó ha beindulnának a Blben...
Én csak olvastam,de még így is keény volt!!
Talán(?) nagyobb fordulat volt ez,mint a Mu-Bayern...
Az azért Bldöntő volt...Rapika írta:Szó szerint durva!Enrique írta:Pedig már reméltem h döntetlen lesz...Charlie írta: Igen durva volt,és mondjam azt hogy éreztem hogy nyernek!Remek meccs volt.
C.
Jó csapat ez az inter... Nem lenne jó ha beindulnának a Blben...
Én csak olvastam,de még így is keény volt!!
Talán(?) nagyobb fordulat volt ez,mint a Mu-Bayern...