Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bakker, erről én mért nem tudtam?!Los Banditos írta:Kicsi feledékenysége van,nagy segítsége volt Ten Cate személyében ezért is sajnálom hogy elment.De azért remélem Neskeens is tudja segíteni megfelelően az öreget.![]()
Csak annyi, hogy rossz a rövidtávú memóriája, mindent elfelejt, azért lehet minden meccsen látni, hogy írja a jegyzeteit Frank, ezért volt nagyon jó társa ezekben a dolgokban Ten Cate, ahogy Los Banditos is mondta, szóval nem egészségi állapot-romlásról van szó szerencsére. De mondjuk ennek szerintem semmi köze ahhoz, hogy nem játszatja Saviolát.BarcasKrisz írta:Milyen betegségben? Ne haragudj, de ha valakivel információt osztasz meg, akkor azt közöld egészében, mert, gondolom most nem csak én kezdtem el aggódni...Los Barrachos írta: Ugye tudjátok, hogy egy betegségben szenved Rijkaard, bár ennek nem hinném, hogy ehhez köze lenne.
Milyen betegségben? Ne haragudj, de ha valakivel információt osztasz meg, akkor azt közöld egészében, mert, gondolom most nem csak én kezdtem el aggódni...Los Barrachos írta: Ugye tudjátok, hogy egy betegségben szenved Rijkaard, bár ennek nem hinném, hogy ehhez köze lenne.
Igen-igen ezen van a fő hangsúly, minden edzőnek vannaak rögeszméi (Domenech nem játszattja a skorpiókat, stb.)Rijkaardnak SAJNOS Saviola, nem lehet ellene mit tenni, el kell fogadni.Game90 írta:Hát győzd meg Rijkaardot![]()
Hát győzd meg Rijkaardotgianni írta:A sok sérült miatt SAVIOLÁNAK a kezdőben kellene játszania!
Akár GUDI vagy GIULY helyett!