Ordog írta:Melkor írta: Alig várom már, hogy a kispadon lássam gyulát

, komolyan mondom, hogy szinte a sírás kerülget, ha hozzá kerül a labda....., ha nem kapna akkora passzokat Ronaldinhotól akkor abszolút semmi haszna nem lenne a pályán!
Pedig szokj hozzá a gondolathoz hogy lehet hogy a L'pool elleni 1. meccsen is ő lesz a kezdő!
Sztem annyira nem rossz... régen én is szidtam, de rájöttem hogy fontos láncszeme ő a csapatnak!
Ne feledjük hogy 2 éve ő volt a bajnokcsapat egyik stabil kezdőcsatára. Tavaly is kb. a meccsek felét kezdőként játszotta végig... Milan elleni összecsapást ő döntötte el!
És ha Messi továbbra is ilyen sérülékeny lesz akkor szükségünk is lesz még rá igen sűrűn!
Kell ő a csapatnak!!!
jaja, giulynak más a stílusa, mint messinek! igaz, hogy messi jobb, de ha ő játszik a milan ellen, akkor tuti nincs az a bomba gól... ugyanez a szitu pl. bellettivel. ha a BL döntőn mondjuk már játszott volna zambrotta, akkor tuti nincs az a gól, mert így csak bell megy előre, mint a gyorsvonat! pont ezért nem kedveli reikard. és persze lehet azt is mondani, ha larsson nem jön be a BL döntőn, akkor nincs az a 2 gól...
szóval mindenkinek megvan a szerepe a csapatban és természetes, hogy ugyanazon a poszton más stílusú játékosok vannak, mert így lehet taktikát változtatni. ennek ellenére én is várom már messit! és persze eto'o-t nagyon!
a margó meg nagyon szenved! hihetetlen, de én azt látom, hogy a csapat fúrja belülről a kapálót, mert egy ilyen edzővel, ilyen sztárok ilyen [auto_cenzúra] játszanak!!! hihetetlen!!! del bosque papa kell ode!!!