FCB_gábor írta:Badi írta:
Ronaldinho takarodj!
Aki hisztizik, mint egy fürdős kurv@ és nem a játékkal foglalkozik az húzzon a vérbe!
A mai teljestmény alapján talán csak Valdesnek adnék még egy esélyt.
Gratulálok a csapatnak ehhez a szánalmas játékhoz!
Röhej, hogy mennyire kritizáljátok a madridot, pedig ilyen sz@rul még ők se játszanak.
Na ez azért tényleg durva,hogy ír6tok ilyen és ehhez hasonlókat?Ha szeretitek ezt a klubot és ezeket az embereket/focistákat nem szidjátok el őket meg külditek az anyukájukba?!
R.-ban nekem valóban nem tetszik h feladja a játékát ha faragják,aláírom rohadt kellemetlen meg senki sem bírja sokáig idegekkel,na de ennyi kihagyás után ilyen enerváltnak lenni...?!?Motívációját a szabadr.-a után elhagyta,csak lézengett,de ettől még NEM KELL ELHÚZNIA.Ezekben a helyzetekben nem húzóember,vezéregyéniség,pedig az Ő érkezésével kezdődött el újra a Barca aranykora!Miket művelt már,az első pill.-ban 1beforrt a Barcával.Kérlek ne mondj ilyet róla,te nem is tudod miket beszélsz
Szánalmas......ez relatív,a te szótáradban mit jelent?Én is le vagyok döbbenve,a szívem odavan,nagyon szétkaptak bennünket,jól felálltak ellenünk,mi + meg vagyunk zuhanva mert egy szétesett csapatunk van=számos hiányzó!De szépen lassan kiegészülünk,bár Ini kiválása azért érzékeny veszteség.....Ezek fényében azért nem olyan "szánalmas",szánalmasabb volt NEKEM mikor okt.-ben azzal a jó kis útravalóval hazakűldött mindket a Madrid,akkor még gólt se rúgtunk
Rijkaard valóban furcsán viselkedik,ő nem ilyen- valószínűnek tartom h ő is ilyen.........GÁZUL éli meg ezeket a sebesüléseket+hiányzásokat,bár soxor azért jobban mérlegelhetne....(Saviola)
Ettől még nem kell elkergetni,egy nagy hülyeség lenne,kell ő a Barcának csak most nem mennek olajozottan a dolgok.
Hogy is vár6nánk azt h mindig 100%on pörögjenek,varázsoljanak,majd ez a balszerencsés sorozat szépen rákényszeríti őket arra h így is megoldják vhogy,ebben van a csapat ereje:az egységben.
LEHET BL-t idén nem nyerünk,benne van,most sokkalta kevesebb rá az esély mint az elmúlt években,de a bajnokság még véletlenül sem úszott el
1edzőváltással meg mind2-mint a kámfor úgy eltűnne még a horizontról is.Az miért oldaná meg,attól nem gyógyul fel az a fél csapatnyi sérült játékos?!
Miért gondoljátok h Mourinho kell ide-már most?
Csak őrültek írnak ilyeneket,ilyenkor miért nem lebeg a szemetek előtt a Barca címere?Én ezt tartom inkább szánalmasnak,ha szabad...Tisztelet a kivételnek persze.
Én látom magam előtt,mert látni akarom és bízok h redbejönnek a dolgok,mi mást is tehetnék?Més Que Un Club

Bocs ha hosszú voltam de nagyon elegem lett hírtelen a vészmadarakból,és most kiderült szépen h ki áll ki a csapat mellett,azok akik olyan szépeket írtak biztos nem...akkor meg???

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!