Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor Eto'o(Cábron) Puyol(2 évi Chelsea-Barca elött) és Ronaldinho (2 évi Chelsea-Barcelona elött) akkor ők mik?Azért ennyire ne legyünk már önelégültek...lionel19 írta:Persze hogy hiba Saviola kihagyása de inkabb azzal törödj hogy a mocskos játékosaitok milyen ocsmányul nyilatkoznak! Sportszerűséget nem tanulnak arrafele ugylatszik!
Persze hogy hiba Saviola kihagyása de inkabb azzal törödj hogy a mocskos játékosaitok milyen ocsmányul nyilatkoznak! Sportszerűséget nem tanulnak arrafele ugylatszik!
Na ez most hogy jön ide...? Próbáld meg értelmezni amit írtam, ahelyett, hogy defaultból nekem esel...lionel19 írta:Saviola focista Bekem nem! kettőt ne hasonlitgassuk össze!
Miért szerinted a margitistán nem annyi idős a többség???Vito írta:olvastam én is.
de egy ilyet hogy írhatnak le felelős, felnőtt emberek?
egy ilyen mesét csak egy matinén hisznek el a 8-10 éves gyerekek...
báhááhááhhhhááááááááhhhháááháháháhá!!!!!!!Ramón Calderón szerint Florentino Pérez a Real Madrid ellen dolgozott nyáron! A presidente úgy tudja, hogy a Madrid korábbi elnöke többször is beszélt Berlusconival, az AC Milan elnökével, hogy Kakát ne engedje el a királyi gárdához.
Magyar szöveggel nincs
capellot régebben nagy edzőnek tartottam, főleg a rómás évei alatt, de amióta a realnál van, csak kiröhögteti magát... le kéne vonnia a konzekvenciát és minél előbb hazamenni itáliába!!! csak a baj az, hogy ott meg hová??? a juvéhoz szégyenszemre vissza nem, a milan-inter-roma triónak bebetonozott edzője van, talán a fiorentína... lehet, hogy nem is hülyeség ez a capello-murinnyó csere????Vito írta:
23:40 - Fabio Capello: "Először is, őszintén bánom tettemet, és nem mentségül mondom, de amióta megérkeztem Madridba, a kispad mögött mindig ül két ember, aki állandóan szidalmaz. Ez a gesztus nekik szólt, de mint vezetőedző elnézést kérek. Már tíz évvel ezelőtt is ezt tették velem, emlékszem a hangjukra. Akkor is sértegettek és most is."
![]()
![]()
persze Sharky!Sharkinho írta:Mindenki máshgy fejezi ki magát. Rijkaard pl. beta a a kispad oldalát. Capello meg mutogat a szurkolóknak...
Már tíz évvel ezelőtt is ezt tették velem, emlékszem a hangjukra.
Miért ilyen pesszimista mindenki? Talán nem vagyunk ott a 2. helyen 1 meccsel kevesebbet játszvaLos Banditos írta:Nah [auto_cenzúra],pontszámba beért minket a madrid,a Valencia is feltámadt a Sevilla is egyre inkább húz el...Jelenleg nem vagyok halálbiztos abban hogy bajnokok leszünk.![]()