Bodi írta:Az igaz,hogy az elmúlt két sikeres évben nem volt Saviola,de volt Giuly és Larsson,akik sokat tettek hozzá a csapat játékához.
Most egyikük se tesz hozzá egy fikarcnyit se!
A helyükre kellenek emberek,mivel csak sztárokkal nem lehet mindent nyerni!Igazából senki olyan nem jött a helyükre,aki meg tudja oldani a feladatot!És ahogy a vezetőség és Rijkaard mentalitását ismerjük,még kb 2 évig Giuly lesz az egyik első cserénk.
A kezdőcsapatunk szinte tökéletes(kivéve a balszélső posztot),de a kispadot fel kellene tölteni minőségi játékosokkal!Ehhez nem kellene sokat igazolni,csak pl megtartani Saviolat!
Nos:
1. Igaz, h senki sem tesz hozzá a cserecsatárok közül semmit, kivéve Saviolát, szerencsére.
2. Én eddig ugy ismertem meg a vezetőséget, h ha probléma van, akkor lehet, h kisség késve, de megoldják

szerintem (adná az ég...) Giuly nem lesz már jövőre a Barca játékosa
3. Azzal teljes mértékben egyetértek, h nincs minőségi cseresorunk, és nyáron kell igazolni rendesen. Viszont sztem a vkp is gyenge, nem csak a bal védő poszt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila