2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy pl Robben. Na ő csak ballábaslionelmessi19 írta:Kifejezetten valamilyen lábad játékosnak lenni nem profi futbalistához méltó dolog.
Ezért is tartom az átlagnál kevesebbre pl. Rosickyt.
Gondoltad, h egy profi futbalista nem lő a rosszabbik lábával, és nem edzi azt???Los Barrachos írta:Tényleg nagyon jó látni és azt is, hogy a jobbal rúgja, azaz nem kifejezetten ballábas játékos, nem hagyja "elsutnyulni" a jobbikat sem!
Várunk vissza Leo!
De Giuly már sosem 100%-os.Ordog írta:Inkább játszon egy 100%os Giuly, mint egy még nem teljesen felkészült Messi. A rásérülés lehetőségét teljes mértékben ki kell zárni!!
Tegnap azt írták az elmundo-n,hogy a Racing ellen kaphat néhány percet.Los Barrachos írta:Messi tuti nem fog 12-én visszatérni, mivel 10-én kezdi majd meg a többiekkel az edzéseket, legkorábban a Liverpool elleni, 21-ei meccsre térhet vissza, de lehet, hogy Eto'o is csak akkor.
A mélyvízről szólva azért ne essünk tulzásokba! Mind a ketten profi futbalisták, nem fog nekik különösebb problémát jelenteni...ozsimiki írta:Azért nem a legjobb meccs lesz ahhoz,h mindketten játékba jöjjenekLos Barrachos írta:Messi tuti nem fog 12-én visszatérni, mivel 10-én kezdi majd meg a többiekkel az edzéseket, legkorábban a Liverpool elleni, 21-ei meccsre térhet vissza, de lehet, hogy Eto'o is csak akkor.![]()
Szóval elég mély víz lenne egy olyan kvalitású mérkőzés...nagyon reménykedek ezért,hogy legalább 1héttel előbb sikerül min Eto'o visszatérése.
Azért nem a legjobb meccs lesz ahhoz,h mindketten játékba jöjjenekLos Barrachos írta:Messi tuti nem fog 12-én visszatérni, mivel 10-én kezdi majd meg a többiekkel az edzéseket, legkorábban a Liverpool elleni, 21-ei meccsre térhet vissza, de lehet, hogy Eto'o is csak akkor.
Azért a madridi kuka nem volt olyan rossz. Cambiasso hatalmas játékos lett, és Figo is az első éveben a csapat 1ik legjobbja voltBoixos írta:mert ilyenek az elnökök. calderon is folyamatosan próbálkozik kakánál, és chivunál is, hiába mondták mindketten, h nem érdekli az ajánlata őket, és laporta is éppen eleget piszkálta anrit, neki sem jött össze.
moratti sem viszi sehova messit. marad neki a madridi kuka, onnan kipiszkálhat megint vkit (bekem, cassano stb).
azért szerintem te egy picict elfogult vagy... én se adnám el SEMENNYIÉRT, de olyan h pótolhatatlan játékos, olyan nincs, és ha vki a csapatból akkor Ronaldinho közelít a pótolhatatlan felé...lionelmessi19 írta: Messi pótolhatatlan!