SRÁCOK! Nem tudom, hogy ki nézte tegnap a Sport1-en az esti spanyol bajnoki összefoglalót, de aki igen, akkor az érdekes felfedezést tehetett!!!
HORVÁT FERI barátunk nem hazuttolta meg önmagát - tette azt ugyan is, hogy az x számú összefoglalóból ő közvetített le egy párat, és hogy hogyan is tette azt???
...Nos a Villareal meccsének összefoglalója alatt (NEM HAZUDOK, NEM TÚLZOK, SZÁMOLTAM!!!!!!!!!!!) pontosan 5-ször mondta el (az alatt a két perc alatt), hogy a Villareal az előző fordulóban megverte a Barcát, ezeket a következő jelzőkkel: "...hármat rámoltak be a Barcának..." meg "...kiütötték a Barcát..." meg "...Forlan egyedül kettőt vágott a listavezetőnek..." és hasonlóak.....
Ez egyszerűen hihetetlen, olyan ideges lettem, komolyan mondom, ha ott van a közelembe, akkor 4-szer szájbarúgtam volna a csávót!!!! ÉS VÁRJÁÁÁÁÁLLLLL, még nincs vége!!!!!
Alig ocsúdtam fel a megdöbbenésemből, máris jött a Real meccsének összefoglalója, ami alatt megint ez a paraszt beszélt, és nem fogjátok elhinni: a Real idei győzelmeit felsorolta vagy kétszer (biztos a gyengébbek kedvéért), DE BIZTOS AMI BIZTOS ALAPON a Barca vereségét is szóba hozta MEGINT, hogy a Real így behozta őket, meg úgy olvad az előny.......
ILYEN A VILÁGON NINCS, én mondom......