Jó hogy nagy a család, de mostanság nagyon sokan mennek el...

Gauchomester írta:Érdekes, de szerintem például Luis Enrique-ről nem ilyen véleménnyel vagy. Pedig ugyanazt tette, mint Figo, csak ő a Realt hagyta el a Barca kedvéért....
Sajnos a mai futball már erről szól. Talán az egyetlen olyan hely, ahol ezt nézik, az pont a Barca és a Real közötti ellentét, de már ez sem olyan drasztikus, mint régen. Sok remek futballista jött-ment a két klub között, és mindig azt utálják, aki épp faképnél hagyta a klubját a rivális kedvéért. Figo játéktudásában szerintem nem lehet kételkedni, remek kis párost alkotott Rivaldoval, és rengeteget tett a Barcáért amíg itt volt. Szóval megkockáztatom inkább köszönet illeti. És az ultráktól volt "sportszerűtlen", amikor megdobálták a Nou Campban.Boixos írta:figo azt sem érdemli meg, h a felsorolt barca-legendákkal együtt emlegessék a nevét, ő egész katalóniát köpte szemen.
az ő helyzetében annál durvábbat nem tehetett volna, mint amit végülis megcsinált.
Nekem az dereng, hogy nem magától ment el, mennie kellett... De nem vagyok benne biztos...ozsimiki írta:Hát látod,bevallom énsem értem/emlékszem,h miért ment el anno,pedig akkor is figyelemmel követtem a Barca életétSubinho írta:rég voltam itt, mostanában sok a dolgom... és olvasom, h guardiola visszavolul! hááát, gyerekek én azt hittem ő ezt már korábban megtette... de ezek szerint tévedtem. olvasom, h mexikóban játszott!azért ez a srác talán többet érdemelt volna!!! mondjuk azt sem igazán értem, miért kellett 2000-ben elmennie Barcelonából, 29 évesen, pályája csúcsán, hogy aztán a Roma padján ücsörögjön és kiessen a Bresciával... Ez karrier??? Itt félistenként tisztelték!!! Xavit sokan hozzá hasonlítják!!! Nagy hülyeség volt ez a lássunk világot téma, mert senki nem akarta, h elmenjen!!!
![]()
Vki felvilágosítana?
Sokat tett a csapatért,de utána mindazt sárbatíporta,elárúlta a klubbot! Egy pénzéhes..................lacer írta:De mondjuk akkor sem értem, Figo Barcás volt, sztár. Jó ami aztán volt az se semmi de akkor is sokat tett a csapatért.
De lehet hogy velem van a baj..
vele van a baj...lacer írta:De mondjuk akkor sem értem, Figo Barcás volt, sztár. Jó ami aztán volt az se semmi de akkor is sokat tett a csapatért.
De lehet hogy velem van a baj..