A Magyar Barca!
Szuper.
Másik/idegen csapattal (valaholvalamikori) meccselésre jelentkezők:
1.
2.
3.
4. Mehrlin
5. Boogess
6. Büky-bá
7. Jakxy
8. gnorbert
1.
2.
3.
4. Mehrlin
5. Boogess
6. Büky-bá
7. Jakxy
8. gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Én is benne vagyok !
Ennek igazán örülök Büky
Az A valószínűleg nem igazán fog még egyszer teljes egészében hiányozni a szombati focáról, ha - Bercy szándékai ellenére - mégis így lenne akkor "hozunk idegen ellent"...
1.
2.
3.
4.
5. Boogess
6. Büky-bá
7. Jakxy
8. gnorbert

Az A valószínűleg nem igazán fog még egyszer teljes egészében hiányozni a szombati focáról, ha - Bercy szándékai ellenére - mégis így lenne akkor "hozunk idegen ellent"...
1.
2.
3.
4.
5. Boogess
6. Büky-bá
7. Jakxy
8. gnorbert
Hy!
Én benne lennék pár meccsben, sőt, akár valamiféle külön edzésben is.
Azt javaslom, ha az "A" csapat szombatonként néha külön játszik, akkor mi használjuk ki a lehetőséget és szervezzünk le valami edző meccset. Igaz, nem műfű, de legalább más csapatot is látunk és olcsó.
A lényeg, h felőlem mehet a móka
Én benne lennék pár meccsben, sőt, akár valamiféle külön edzésben is.
Azt javaslom, ha az "A" csapat szombatonként néha külön játszik, akkor mi használjuk ki a lehetőséget és szervezzünk le valami edző meccset. Igaz, nem műfű, de legalább más csapatot is látunk és olcsó.
A lényeg, h felőlem mehet a móka

Erről jut eszembé...Boogess írta:...a B-nek sokkal többet kéne együtt játszania, akár a szombati focikon is...
Bercyvel dumáztunk egy tökjót lászt szubbótá, és akkor a Bé tökre sokat fog játszani mostanába együtt szombatonként (a Tornájig he).
Amennyiben a B gárdának van rá igénye/ideje/energiája/anyagi fedezete/stb-je... nagyon szívesen beszervezek 1-et 2-őt a Selejtezőig, de félek ketten, hárman kevesek leszünk rá...
Ajh, rögtön éreztem, hogy TE nem fogod megérteni
Arra gondoltam, hogy a B-nek sokkal többet kéne együtt játszania, akár a szombati focikon is, de erről már sok szó esett, viszont nem történt semmi előrelépés az ügyben. Nem ártana nekünk se lekötni pár barátságost, ugye, NORBI?!?!

Arra gondoltam, hogy a B-nek sokkal többet kéne együtt játszania, akár a szombati focikon is, de erről már sok szó esett, viszont nem történt semmi előrelépés az ügyben. Nem ártana nekünk se lekötni pár barátságost, ugye, NORBI?!?!

Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Jó volt a szombati foci. Lenne értelme a külön edzésnek, szvsz.
-
- Director del Fútbol
13-14 éves kortól egészen amíg csak jólesik... GYERTEK NYUGODTAN, mindig szívesen látjuk az új arcokat! Mindenkit várunk, aki Barcelona szurkoló, szeret focizni, és ráér szombatonként 17.00-tól 19.00-ig. Hogy hol? Lentebb Bercy írta... GYERTEK!!! És nyugi, senki sem profi közülünk sem, elég ha tudod, hogy mi az a labda...VictorValdes19 írta:hány évesek játszanak a csapatban meg az ellenfélben

"Més Cuen un Club"
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
hány évesek játszanak a csapatban meg az ellenfélben 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Szevasztok!
Srácok merre szoktatok játszani?
Srácok merre szoktatok játszani?
Iván!
Ha jársz erre szombaton, hoz6nád a Leventét is...
Ha jársz erre szombaton, hoz6nád a Leventét is...
Büky!
Ha mondjuk lejönnek a Gáborok (2), C. Feri, meg Jakxy, meg Te meg én az még mindig csak 6...
Boogess, Iván, Csongor?
Jöttök?
Talán jön Attila, meg Zsolti... így meg is lenne a 10 (és akkor még nem is jött senki "idegen/vendég").
Ha mondjuk lejönnek a Gáborok (2), C. Feri, meg Jakxy, meg Te meg én az még mindig csak 6...
Boogess, Iván, Csongor?
Jöttök?
Talán jön Attila, meg Zsolti... így meg is lenne a 10 (és akkor még nem is jött senki "idegen/vendég").
Mér, átigazoltál a Madridistákhoz
ehhehhehehe...

ehhehhehehe...

-
- Entrenador del Barça
Én ebben a csapatban leszek!
(max átállok egy félidő,mint a búcsúzó sztárok
)

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Remélem, ma meglesztek nélkülem is. Muszáj tanulnom, hétfőn-kedden vallásfilozófia és filózófiai diszciplínák vizsgám van
Jó focit, estére is! Kenjétek el a Zsoltiék száját!

Jó focit, estére is! Kenjétek el a Zsoltiék száját!

-
- Entrenador del Barça
Tudod nekem a pályán is nagy a pofám, de mostanság Te is kezdesz magadra találni.Silvanus írta:Na jól van kisgyerekek, ha kiszórakoztátok magatokat, akkor be lehet fejezni! Két bohóc! Majd a pályán legyen nagy a szátok, hogy beleférjen a labda...