Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Banditos írta:Ronaldinho nélkül nehéz lesz,ráadásul a többi támadóink sincsenek jó formában.1-2 gólos győzelemre számítok.
Szerintem simán bírná a félidőt...a fizikai, erőnléti edzéseket már nagyon rég csinálja...egyedül a meccshiánya ami gondot okozhat sztem.Los Banditos írta:Ronaldinho nélkül nehéz lesz,ráadásul a többi támadóink sincsenek jó formában.1-2 gólos győzelemre számítok.
Eto'o szerintem csak néhány percet fog kapni,félidőt így hirtelen nem biztos hogy bírná.Persze a meccs alakulásátol is függ ez a kérdés.
Ezt nem egészen értem, vki tudná fordítani?El Mundo Deportivo írta:Rijkaard admitió que es "demasiado pronto" para que Eto'o juegue un partido completo
Lehet, hogy neked úgy jön le, hogy fikázom Frankit, de az utalás arra vonatkozik, hogy Rijkaard nem szeret változtatnia a játékrendszeren, és ezért nem fogunk 2 ékkel játszani. Bár ki tudja, lehet hogy pont most újít be vmit. De ha Saviola és Guddy is kezd, akkor az is valószínübb, hogy vmelyikük szélen lesz és nem centerben.lionelmessi19 írta: És fejezd már kérlek abba Rijkaard ocsárolását pls.
Azt nem tudtam. Illetve láttam a kupameccsen, h a lelátón ül, de celta ellen ott volt, sőt asszem utsó 2 percre be is jött.Slither írta:Azért nem játszott Motta, mert kisebb sérüléssel bajlódott. Nekem is bejön ez a felállás, de úgyis Guily kezd majd, és csak 1 csatárral fogunk játszani.(Rijkaardot ismerve)
Azért nem játszott Motta, mert kisebb sérüléssel bajlódott. Nekem is bejön ez a felállás, de úgyis Guily kezd majd, és csak 1 csatárral fogunk játszani.(Rijkaardot ismervelionelmessi19 írta:Abszolút teljes egészében egyetértek. vkpnek pedig sztem ugyis Motta lesz, már két meccse nem játszott.Game90 írta:A kezdőm:
Valdes - Oleguer, Puyol, Marquez, Zambrotta - Xavi, Edmilson/Motta, Deco - Iniesta, Guddy, Saviola.
Eto'o pedig ha már a keretben van, akkor beállhatna 10-15 perce.
Abszolút teljes egészében egyetértek. vkpnek pedig sztem ugyis Motta lesz, már két meccse nem játszott.Game90 írta:A kezdőm:
Valdes - Oleguer, Puyol, Marquez, Zambrotta - Xavi, Edmilson/Motta, Deco - Iniesta, Guddy, Saviola.
Eto'o pedig ha már a keretben van, akkor beállhatna 10-15 perce.
Így igaz, ha nem megy neki már, akkor nyugdíj...antiimperialista írta:Itt nem a korról van szó, azt várom (várjuk) el tőle, hogy egy kezdő Barca-játékoshoz méltón játsszon, és az adott poszton tegye meg azt, ami elvárható. Ha meg öreg, el kell küldeni... Nehogy már kifogás legyen az, hogy 33 évesZozzy 5 írta:Viszont azt akkor sem értem hogy hogy vártok egy 33 éves játékostól annál többet (főleg ilyen helyzetben amikor az egész csapatnak nem megy) mint amit a celta ellen nyújtott.
Itt nem a korról van szó, azt várom (várjuk) el tőle, hogy egy kezdő Barca-játékoshoz méltón játsszon, és az adott poszton tegye meg azt, ami elvárható. Ha meg öreg, el kell küldeni... Nehogy már kifogás legyen az, hogy 33 évesZozzy 5 írta:Viszont azt akkor sem értem hogy hogy vártok egy 33 éves játékostól annál többet (főleg ilyen helyzetben amikor az egész csapatnak nem megy) mint amit a celta ellen nyújtott.
a tizenegyes előtti ívelésnél csak közel kellett volna mennie a támadóhoz, hogy legalább megzavarja a labdaátvételben. ehhez képest jött az ívelés, elindult a támadó felé, azután félúton visszafordult lezárni a területet, persze hogy faképnél hagyta a védő.Zozzy 5 írta:Én nem azt mondom hogy játszassuk Olegurt vagy Gio-t ha rosszak, én csak azon hökkentem meg hogy a Celta elleni teljesítményt kritizálták 1esek
A fizetéséért megdolgozik...te nem tudhatod hogy az egyes edzéseken mennyit hajt, mennyit sprintel, mennyit dolgozik. Te csak a meccseken látod ahol nagyban függ az ellenféltől és a csapattársaitól is a teljesítménye. Ettől függetlenül aláírom hogy a Celta előtti meccseken egy 0 volt. Viszont azt akkor sem értem hogy hogy vártok egy 33 éves játékostól annál többet (főleg ilyen helyzetben amikor az egész csapatnak nem megy) mint amit a celta ellen nyújtott.antiimperialista írta:Nem ezért kapja a fizetését?Zozzy 5 írta:Nem tom mit vártok egy 33 év körüli Gio-tól ennél többet...Hogy futkorásszon egyfolytába fel,le aztán még szereljen is?
Buffon nem kéne, Cech és Casillas valóban nem jöhetne...Csak a Barca! írta:Buffon-cechmegszerezhetetlen
kasillassose adnák oda
coupé34éves azt hiszem, vén ember nem kell a kapuba
freyő talán megszerezhető, de szerintem nem sokkal jobb mindt VV
Szerintem pszichikálisan nagy löketet fog adni a csapatnak a eto'o meg messi visszatérése