Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.04. 07:30:04

Kenny írta:Dos Santost nem szabad még bedobni a mélyvizbe,se fizikálisan,se mentálisan nincs rá felkészülve ,ha csak ezt a két érvet nézzük akkor CR,de ha a pénzt akkor Giovanni és az utobbi fog donteni..
Nekem sem kell CR.FÖLÖSLEGES!
Abban egyetértek hogy Ronaldo-ra semmi szükség. Viszont Dos Santos-t igenis fel kell mostmár hozni mert a végén el fog menni, megmondta. A róla megjelent cikkben le volt írva hogy mostmár játéklehetőséget akar kapni, méghosszá sürgősen. Txiki-nek így is csak nagy nehezen sikerült meggyőzni a maradásról. Annyit pedig mint Ezquerro nyugodtan játszhatna. Akkor nem lennének fizikális problémái sem, néha beáll 15-20 percre és legalább látja hogy számítanak rá. És ki tudja, lehet hogy jobban szerepelne mint az várnánk egy 17 éves gyerektől :wink:
Kenny
Jugador d'estrella

2007.02.03. 23:53:07

Dos Santost nem szabad még bedobni a mélyvizbe,se fizikálisan,se mentálisan nincs rá felkészülve ,ha csak ezt a két érvet nézzük akkor CR,de ha a pénzt akkor Giovanni és az utobbi fog donteni..
Nekem sem kell CR.FÖLÖSLEGES!
barca99
Llegenda del Barça

2007.02.03. 23:00:44

C. Ronaldo cserének sem kell. Rotálás ide vagy oda. Van nekünk egy Giovanni dos Santosunk. Mióta itt sokan "croni"-lázban égnek, megfeledkeznek róla. Saját nevelés + nem 50 milla. Szerintem jobban megérné felhozni, mint CR-t igazolni... :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 22:36:50

Ha Cruyff komolyan gondolta, akkor Laportáék még halgatják sztem egy ideig tőle, h le kéne igazolni, és állítóleg könnyen hajlanak a szavára...

Csak ugy maguktól sztem nem jutott volna eszükbe Txikiéknek, ahhoz tulságosan spórolósak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.03. 22:34:18

Istenem ezek a felállások :wink: Egyik jobb mint a másik :wink:
Gamst, Cambiasso, Ronaldo... :wink:
Én annak örülnék a legjobban ha egy vkp jönne meg egy bal védő. A támadósoron (ha mindenki aránylag normális formába van) akkor nem kell javítani. A védelmen kéne csiszolni.
Biztos vagyok benne hogy ahogy Eto'o és Messi visszatérésével szépen fokozatosan majd minden visszaáll a régi kerékvágásba, ezek a Ronaldohívogató szavak is elcsöndesülnek.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.03. 22:26:36

lionel19 írta:
ez mi akar lenne? gamst tudommal kp! Roni/ Roni csere hát nem tudom

---------------Valdes---------------
Oleguer-Puyul-Marquez-Zambrotta
-----------------Xavi-----------------
-----------------Deco------------------
Messi-----------Ronie-------c.Roni---
------------------Eto'O-------------------
Ez meg mi a.......??

Ebből a felállásból is látszódik lionel, hogy téged nem lehet komolyan venni ilyen kérdésekben...

Itt be is fejezem a vitát erről veled! :shock:
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 22:23:12

Boixos írta:ha idejönne a portugál, az egyet jelentene azzal, h xavi lekoccol angliába.
elöl jók vagyunk ronaldo nélkül is, a középről viszont (a mostani halványabb formája ellenére) az egyik oszlop menne el.
nem járnánk jól.
Ha ez az ára a dolognak, akkor semmiképpen. Viszont szerintem igazán támadóposztbeli pótlásra (sérülés esetén), illetve rotációhoz vennénk ronaldot, ha vennénk.
És akkor a Deco, Ini, Xavi hármas is rotálódhatna, ahogy eddig.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 22:21:07

lionel19 írta: méghogy neki van igaza, C.Ronaldo kell! Itt az élő példa! Ronaldinho mit csinalt idén! Semmit! Ha tennie kéne azért hogy ottlegyen tenne!! De igy azt csinal amit akar!!!
Mégegyszer kihangsúlyozom, igazán semelyikőtöknek nem vagyok az álláspontján, viszont Ronaldinhorol annyit, h 3 évig hátán hordta a csapatot, és most van egy gyengébb periódusa, de azért hamar felejtetek, nem olyan rég még belőtte a csapatot a bl 16-ba.

Egyébként lionel19, ha mindössze ezt tartod indoknak cronaldo megvásárlására, akkor azt mondom: kicsit drága dolog 50 millió euróért motiválni dinhot... :D
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 22:18:13

Fiúk, maradjunk annyiban, h Ronaldora nincsen szükségünk, de ha jönne, egyáltalán nem járnánk vele rosszul. Ha Cruyff lát benne valamit, h a barcában játszon, akkor én is azt mondanám rá h ámen. Viszont mivel nem hallottam személyesen tőle, ezért az első mondatomban megfogalmazott állásponton vagyok.
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.02.03. 22:07:19

lionel19 elég merész ez a felállás.... Xavi tud vkp-t is játszani, de nem úgy hogy nem segít be neki senki. Ebbe a falállásba nem fér be nekem Xavi. Egy ilyen felállásba Xavi helyére egy Essien típusú játékos kéne.
lionel19

2007.02.03. 21:38:24

Los Banditos írta:----------------Valdés---------------------

-----Zambrotta---------Puyol--Márquez------Gamst----

----------------------Cambiasso---------------------------

------Iniesta----------------------------------Deco--------

-----Messi---------------Eto'o----------------Roni/Roni--
ez mi akar lenne? gamst tudommal kp! Roni/ Roni csere hát nem tudom

---------------Valdes---------------
Oleguer-Puyul-Marquez-Zambrotta
-----------------Xavi-----------------
-----------------Deco------------------
Messi-----------Ronie-------c.Roni---
------------------Eto'O-------------------
lionel19

2007.02.03. 21:35:29

Ordog írta:
neharagudj lionel19, de hülyeséget beszélsz!!! Rivaldinho-nak van igaza... Semmi szükség CRonaldora, amíg ennyi minőségi támadónk van. Minek még 1 sztár??? Végén még a margó sorsára jutnánk. Kell ez nekünk??

NEM!!!

méghogy neki van igaza, C.Ronaldo kell! Itt az élő példa! Ronaldinho mit csinalt idén! Semmit! Ha tennie kéne azért hogy ottlegyen tenne!! De igy azt csinal amit akar!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.03. 21:33:56

----------------Valdés---------------------

-----Zambrotta---------Puyol--Márquez------Gamst----

----------------------Cambiasso---------------------------

------Iniesta----------------------------------Deco--------

-----Messi---------------Eto'o----------------Roni/Roni--
in to exile
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.02.03. 21:30:55

--------------------vv----------------------
????---Puyi-------Rafa------Zambi
---------Xavi/Deco/Iniesta----------
Xavi/Deco/Iniesta--------C.Ronaldo
-------------Ronnie--------------
---Messi---------------------
---------------Eto'o---------

hmmmm.... :twisted:
csrék:Dos Santos,Saviola,Gio,Silvba.Oleger,Iniesta :twisted: :twisted: :twisted:
Kép

Més qué un Club!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.02.03. 21:26:43

ha idejönne a portugál, az egyet jelentene azzal, h xavi lekoccol angliába.
elöl jók vagyunk ronaldo nélkül is, a középről viszont (a mostani halványabb formája ellenére) az egyik oszlop menne el.
nem járnánk jól.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.03. 21:23:24

Ronaldo jelenlegi formáját nézve a világ egyik legjobbja.Gyors,a cselei bejönnek és mostanában megtanult passzolni.Ronaldinho ha nem javul a helyére bőven beférne de a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármasból valaki általában hiányzik úgyhogy tudna játszani bőven.

Én nem szomorkodnék ha idejönne,sőt... :)
in to exile
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.03. 21:21:13

lionel19 írta: Még hogy hülyék lennének a vezetők ha a világ egyik legjobbját megvennék?? Gondolkodj előbb aztán irj! Mi a garancia arra hogy Dos Santos 3 éven belül a kezdőben kap helyet? Lehet de nem biztos... Bojan pedig még messze. Cronaldo,Ronaldinho,Eto'o,Messi 4en lennének 3 posztra sem több sem kevesebb! Nem létszükséglet a leigazolása! De jól jön!!!!!! Ez alább leirt felállás szerint jacchatnánk! Ugysem lehet örökké 1 felállást jaccani!
neharagudj lionel19, de hülyeséget beszélsz!!! Rivaldinho-nak van igaza... Semmi szükség CRonaldora, amíg ennyi minőségi támadónk van. Minek még 1 sztár??? Végén még a margó sorsára jutnánk. Kell ez nekünk??

NEM!!!
lionel19

2007.02.03. 20:58:01

Rivaldinho írta:De minek jönne ide ? vezetőség sem hülye, olvasd el a pár hsz-el lejebb írt véleményemet.... abszurd, vagyis a vezetők hozzánemértése kéne hogy jöjjön, Egy 2008-as őszi csatársor így nézne akkor ki ? CRonaldo, Ronaldinho, Messi, Eto'o, Bojan, Dos Santos.... ki lesz a padon, és ki megy, egyért6elmű ennyi játékossal normálisan rotálni nem lehet, de akor ki menne ?... fajnak se kell CRonaldo
Még hogy hülyék lennének a vezetők ha a világ egyik legjobbját megvennék?? Gondolkodj előbb aztán irj! Mi a garancia arra hogy Dos Santos 3 éven belül a kezdőben kap helyet? Lehet de nem biztos... Bojan pedig még messze. Cronaldo,Ronaldinho,Eto'o,Messi 4en lennének 3 posztra sem több sem kevesebb! Nem létszükséglet a leigazolása! De jól jön!!!!!! Ez alább leirt felállás szerint jacchatnánk! Ugysem lehet örökké 1 felállást jaccani!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 20:34:34

Riva!

Olvastam amit írtál, és ugy ahogy egyet is értek.

Én sem nagyon örülnék, ha leigazolnánk, de azért van valószínűsége.
Illetve Dos Santos és Krikic sem játszották még be magukat a kezdőbe.
Majd ha olyan fantasztikusan játszanak, mint Messi, akkor elkezdhetnek harcolni a többiekkel a kezdőért, addig viszont ha továbbra is így folytatja a támadósorunk, valaki mindig sérült lesz, és akkor már be is félne céronaldo.

Dos Santos jövőre már ott ülhet sztem végig a padon az A csapatnál, de Bojannak még vánia kell...

Meg addigra már Deco sem lesz fiatal, Xavi, és Dinho sem annyira...meg egyébként is, 5 támadóposztunk van , amit bármelyikük jól el tud látni (Dos Santos, Messi, Ronaldinho, Etoo, Céronaldo, Iniesta, Deco)

ez így 5 posztra 7 ember vagy Bojannal nyolc, ami taktikai variációk sokaságát nyujtaná rotáció esetén , sztem meg lehetne oldani.
- József Attila
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.03. 20:27:09

De minek jönne ide ? vezetőség sem hülye, olvasd el a pár hsz-el lejebb írt véleményemet.... abszurd, vagyis a vezetők hozzánemértése kéne hogy jöjjön, Egy 2008-as őszi csatársor így nézne akkor ki ? CRonaldo, Ronaldinho, Messi, Eto'o, Bojan, Dos Santos.... ki lesz a padon, és ki megy, egyért6elmű ennyi játékossal normálisan rotálni nem lehet, de akor ki menne ?... fajnak se kell CRonaldo
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 19:50:03

Zozzy 5 írta:A menedzser, Frank, Laporta, Txiki mondhat bármit, a döntés akkor is Ronaldo kezében van és szerintem most esze ágában sincs eljönni Manchestar-ből. :wink:
Nem látom, h miért ne lenne kedve. Mindig is hangoztatta, h szeretne egy technikásabb bajnokságban focizni, ha tudja hogy jó fizetése lesz, valószínűleg rekordösszeget adnak majd ki érte, szeretni fogja a közönség, és a klub is, sztem simán elgondolkodik rajta. És ha kicsit is van rá befolyással a menedzsere, akkor van a dolognak valószítűsége.

Értem, h jól megy neki, és mankeszterben oda vannak érte, élvezi a reflektorfényt, az imádatot, de ezektől még...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.03. 19:19:47

A menedzser, Frank, Laporta, Txiki mondhat bármit, a döntés akkor is Ronaldo kezében van és szerintem most esze ágában sincs eljönni Manchestar-ből. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 18:37:51

Zozzy, egyrészt szerintem nyugodtan spekulálhatunk, mert mért ne.
Másrészt pedig Céronaldo simán jöhetne a barcába, mármint h simán lehet, h jön. Én sem vagyok oda az ötlettől, de tény, h Ronaldo nem zárkózik el a barcától, a menedzsere egyenesen hozzánk akarja hozni, ha tudja, Johan Cruyff azt mondta, h szerinte jó vásár lenne, és akkor simán lehet, h be is próbálkozunk, mivel az ötlet nincs ellenére sem Franknek, sem pedig Laportának, gondolom Txikinek sem.
Ezenfelül pedig van rá pénzünk...szóval akadály sem nagyon van a barca részéről.

Sztem ugy összefoglalva ezek azok a dolgok, amiért többek közt a Mundo is el kezdett spekulálni, ami azért már nem egy AS, vagy Telemadrid szint, szóval minden bizonytalan eredetű hír nem kerül bele...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.03. 17:33:45

Nem tudom mit filóztok ezen a Ronaldo ügyen. Sztem egyértelmű hogy nem kell és az is hogy nem fog elmenni a MU-ból sehova. Most a nyárig mindenképpen akar nyerni egy bajnokságot, most végre meglehet nekik a Bajnoki cím. És ezután meg minek menne el egy győztes csapatból? Talán csak akkor lesz reális ez az egész ha a MU rosszabbul szerepel majd, de sztem ez már nem ebben a szezonban lesz :roll:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.03. 16:59:42

De minek ide Ronaldo ??
1. Ha a hírek igazak, akkor már Dos Santos is fenn kopogtat!
2. Sztem legkésőbb 2008 őszén már Bojan is kerettag lesz. Kit küldünk el a nagyágyúk közül ? Mert akkor a Eto, Messi, Roni C.Roni, kvartettből valaki(k)nek mennie kell, mert egyik sem szívesen padozik...
Lezárt