Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyúzás az szép halálBoixos írta:menj ki két hétre irakba. az elég ijesztő lesz. vagy a csecsenekhez orosz egyenruhában. ismerek olyan embert, aki őrnagy volt az orosz seregben és haverját ő előtte nyúzták meg csecsenek, amikor elkapták őket. meg is őszült az ember.Charlie írta:Zsolti írta:Láttam![]()
![]()
Nálam alapmű
Vki nem tudna mondani 1 horrorfilmet?Egy nagyon brutál kéne amitől talán megilyedek...Csak nem találok ilyet
![]()
C.
A kör nekem sem tetszik.Charlie írta:A Falu az 1 mese,azt hittem vmi de nem...,A Körre is azt mondták hogy hú de super,én majdnem elaludtam rajta...Zsolti írta:Azt mondják,hogíy a falu is nagyon ott van.Lujo írta:A texasi láncfűrészes kemény, az Ómen filmek pedig paráztatóak!
C.
Nem lehet valami barátságos hely.Boixos írta:menj ki két hétre irakba. az elég ijesztő lesz. vagy a csecsenekhez orosz egyenruhában. ismerek olyan embert, aki őrnagy volt az orosz seregben és haverját ő előtte nyúzták meg csecsenek, amikor elkapták őket. meg is őszült az ember.Charlie írta:Zsolti írta:Láttam![]()
![]()
Nálam alapmű
Vki nem tudna mondani 1 horrorfilmet?Egy nagyon brutál kéne amitől talán megilyedek...Csak nem találok ilyet
![]()
C.
A Falu az 1 mese,azt hittem vmi de nem...,A Körre is azt mondták hogy hú de super,én majdnem elaludtam rajta...Zsolti írta:Azt mondják,hogíy a falu is nagyon ott van.Lujo írta:A texasi láncfűrészes kemény, az Ómen filmek pedig paráztatóak!
menj ki két hétre irakba. az elég ijesztő lesz. vagy a csecsenekhez orosz egyenruhában. ismerek olyan embert, aki őrnagy volt az orosz seregben és haverját ő előtte nyúzták meg csecsenek, amikor elkapták őket. meg is őszült az ember.Charlie írta:Zsolti írta:LáttamCharlie írta:Én meg ajánlom neked a "Hullajó" című filmet!
C.![]()
![]()
Nálam alapmű
![]()
C.
A Gothika is jó,bár az inkább parás.Charlie írta:Áhhh,láttuk...Az első jó,második mondjuk elmegy,de a három pffff...Zsolti írta:Hannibál trilógiamondjuk elégjó.De csak a vágatlanok.Charlie írta:Nálam alapmű
![]()
C.
C.
Áhhh,láttuk...Az első jó,második mondjuk elmegy,de a három pffff...Zsolti írta:Hannibál trilógiamondjuk elégjó.De csak a vágatlanok.Charlie írta:Zsolti írta:Láttam![]()
![]()
Nálam alapmű
![]()
C.
Hannibál trilógiamondjuk elégjó.De csak a vágatlanok.Charlie írta:Zsolti írta:LáttamCharlie írta:Én meg ajánlom neked a "Hullajó" című filmet!
C.![]()
![]()
Nálam alapmű
![]()
C.
Zsolti írta:LáttamCharlie írta:Én meg ajánlom neked a "Hullajó" című filmet!
C.![]()
![]()
Köszi...de nem szeretek olvasni.Lujo írta:Zsolti: Ha ilyen hatással vaanak rád (is) ezek a dolgok és szeretnél egy kicsit fogyókúrázni mondjuk, akkor ajánlom figyelmedbe a Sven Hassel könyveket. Meg egyébként is, mert nagyon jók. Én pl. most 2 nap alatt olvastam el egy 335 oldalasat (Az SS tábornok). Reggel 5 órakor végeztem vele, nem érdekelt, hogy nem alszom semmit, egyszerűen nem tudtam letenni. Nagyon jó könyvek.
Én még a vészhelyzetet is csak takaró alatt nézem.(na jó azért ennyire nem,de nem nagyon bírom az ilyesmit)Charlie írta:Engem vhogy nem vág földhöz az ilyen dolog,élőben sem nagyon...Zsolti írta:fujj én most hétvégén láttam ilyen archívokat,ahogy lefejezik a csávót,meg letépik a két kezét,hát nem volt gond a vacsorával,mert nem nagyon tudtam enni.Charlie írta: Sok okos dolgot kilehetne neki találni,van 1 jó könyvem,Kínzások és Kivégzések,sztem tudnánk belőle pár dolgot felhasználni.
C.
C.
Engem vhogy nem vág földhöz az ilyen dolog,élőben sem nagyon...Zsolti írta:fujj én most hétvégén láttam ilyen archívokat,ahogy lefejezik a csávót,meg letépik a két kezét,hát nem volt gond a vacsorával,mert nem nagyon tudtam enni.Charlie írta:Sok okos dolgot kilehetne neki találni,van 1 jó könyvem,Kínzások és Kivégzések,sztem tudnánk belőle pár dolgot felhasználni.Zsolti írta:vagy mind a kettő!
C.
fujj én most hétvégén láttam ilyen archívokat,ahogy lefejezik a csávót,meg letépik a két kezét,hát nem volt gond a vacsorával,mert nem nagyon tudtam enni.Charlie írta:Sok okos dolgot kilehetne neki találni,van 1 jó könyvem,Kínzások és Kivégzések,sztem tudnánk belőle pár dolgot felhasználni.Zsolti írta:vagy mind a kettő!Charlie írta:A máglya halál?
C.
C.