Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
teljes mértékben egyetértek. Kicsit ideg vagyok a Frankie miatt... NYISSA MÁR KI A SZEMÉT... Ezquerro -t le, Eto'o fel (legrosszabb esetben Guddy fel)csiles írta:ezquerrot le kell cserélni...
nem bír futni....
hö hö hö hö... te nagyon jól tudod, hogy én hogyan értettem... BEÁLLNI A JÁTÉKBA!!!barca99 írta:Hát én is nagyon remélem, hogy nem hozzájuk áll...Ronaldinho #10 írta:Remélem hogy Eto'o beáll hozzánk...![]()
Hát én is nagyon remélem, hogy nem hozzájuk áll...Ronaldinho #10 írta:Remélem hogy Eto'o beáll hozzánk...
Igen, nagyon kár érte, pedig szépen csinálta...Gauchomester írta:Húú, Giuly egyáltalán nem volt lesen, elvettek egy gólt.
1. Kapura ment tehát helyzetGauchomester írta:Kedves lionel19!
1. Saviola kapusba menő lövése erőtlen volt ahhoz képest, ahogyan meg lehetett volna lőni, Ricardonak rutinfeladat
2. Zambi sarkazása után pedig jó 3-4 méterrel keresztbe elment a labda a kapu előtt.
3. az egyetlen helyzet a gól volt (mindenki tudja miért csak helyzet lett belőle)
Eto'o -t .lionel19 írta:Most kit akarsz látni ott Ezqu-t vagy Guddy-t?Replay írta:Ezquerro veszélytelen...Abban bizom, hogy Rijkaard nem ...hozza be Gudjohnsen-t.
Mondjuk igenReplay írta:Egyiket semlionel19 írta:Most kit akarsz látni ott Ezqu-t vagy Guddy-t?Replay írta:Ezquerro veszélytelen...Abban bizom, hogy Rijkaard nem ...hozza be Gudjohnsen-t.
Hozza be Eto'o-t!
Csak felvilágositalak 3 helyzet volt ittGauchomester írta:1. félidő összegzése:
2 nagy helyzet ott, csak 1 itt
.