Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fox te még örülni annak, hogy ittvan.Subinho írta:én nem örülök! amikor labdaközelbe kerül, mindíg gyomorgörcsöm van!!! nálam kb. giulyval és ezqueroval van egy szinten...
én nem örülök! amikor labdaközelbe kerül, mindíg gyomorgörcsöm van!!! nálam kb. giulyval és ezqueroval van egy szinten...Csak a Barca! írta:Hát szezon elött és elején én is azon az állásponton voltam, hogy ez az Oleguer gyerek nem való a Barcában, azonban az utóbbi időben egyre meggyőzőbb a teljesítménye. És velemég lehet hosszútávon számolni, hisz még elég fiatal. Szóval az eladása nálam már feledésbe merült, örülök, hogy itt van. És remélem még ennél is jobb lesz.
Lehet,csak Enrique már egy másik egyénnél is kiszedte.lionel19 írta: Hupsz, elnézést!![]()
Narancssárgával szabad lesz irnom ?
Hupsz, elnézést!lionelmessi19 írta:Kérlek Lionel19, ne írj pirossal, ez a moderálásnak a színe!lionel19 írta:Szerintem Gio-nál mostanság sokkal jobban játszik Oleguer adjuk meg neki a lehetőséget, ő még fiatal és még mindig fejlődhet!![]()
Egébként pedig teljesen egyetértek!
Oleguer folyamatosan fejlődik, számomra nagyon bíztató a javulása.
Szerintem ő is úgy értette, h Oleguer játszik a jobbon, és így kerül át Zambrotta Gio helyére...Los Banditos írta:Teljesen különbözik a posztjuk a hollandussal.
Egyébként egyre jobb formában van,szerintem a jobboldalra megfelelő ember.![]()
Kérlek Lionel19, ne írj pirossal, ez a moderálásnak a színe!lionel19 írta:Szerintem Gio-nál mostanság sokkal jobban játszik Oleguer adjuk meg neki a lehetőséget, ő még fiatal és még mindig fejlődhet!
Nézted a Zaragoza elleni kupameccset?Xavinho írta:hát én nem szeretném,h kezdjen...fejelni+ helyezkedni nem tud támadásoknál meg beadni nem....én jobb szeretném,ha a Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio négyes kezdene
Én is remélem, nagyon tetszett a zaragoza ellen felált védelmünk,Atesz írta:Remélem ma is kezdeni fog Oleguer.