Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
haze71
Entrenador del Barça

2007.02.05. 14:12:41

Etooka írta:szerintem ez az eredmény nem olyan rossz,főleg most hogy egy kicsit gyengébb formában vagyunk!!szal minden jól alakul hiszen a Madrid sem remekl a Sevilla meg kipukkadt!vhol legalábbis elvérzik vagy a ligában vagy az UEFA kupában!!ugyhogy sztem minden jo!
A "most egy kicsit gyengébb formában vagyunk"-ot a 2006 - 2007-es bajnokságra mondtad? Mert akkor egyet értek. Szerinted minden jó? Nézed te mostanában a meccseinket. Katasztrófa. Ne azzal foglalkozzunk, hogy a riválisok mit játszanak, hanem hogy milyen a mutatoot játékunk. Az, hogy a BArcának stabil az anyagi háttere, az annak köszönhető, hogy évről évre növekszik a pártolótagok száma és népszerű a Klub. De ehhez az előző szezon tetszetős játékára van szükség. Ha ez így folytatódik, nem nyerünk semmit és nem fogunk tudni megatározó játékosokat vásárolni, a most levőket pedig megfizetni. (Nem mintha megérdemelnék). Ezt kell hogy megértsétek és nem azzal foglelkozni, hogy miit játszott a Margit.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.05. 14:07:49

Etooka írta:szerintem ez az eredmény nem olyan rossz,főleg most hogy egy kicsit gyengébb formában vagyunk!!szal minden jól alakul hiszen a Madrid sem remekl a Sevilla meg kipukkadt!
jaja szerintem se rossz ez az eredmény a real és a sevilla botlása után és a pool ellen majd összekapjuk valahogy magunkat :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.02.05. 14:03:49

Ezquerro mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül.Teljes képzavar.Labdakezelés nulla,technika nulla,összjáték nulla.Egy cseppnyi játékintelligencia sem szorult belé. :roll: Nem értem,Rijkaard miért a baszk szupersztárt erőltette Iniesta kárára.Csak arra tudok gondolni,hogy bemelegítés közben egy kisebb sérülést szedett össze,emiatt jegelte.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.02.05. 13:54:20

szerintem ez az eredmény nem olyan rossz,főleg most hogy egy kicsit gyengébb formában vagyunk!!szal minden jól alakul hiszen a Madrid sem remekl a Sevilla meg kipukkadt!vhol legalábbis elvérzik vagy a ligában vagy az UEFA kupában!!ugyhogy sztem minden jo!
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.05. 13:35:42

néhány észrevétel:
1., frankie nem sütizett be, kényszermegoldás iniesta csatársága...remélhetőleg nem sokáig...
2., a lyon nincs jó formában most! folyamatosan botlanak...
3., a liverpool nem gyengélkedik! bomba formában vannak!!! azt a cselszit, akit nem tudtunk megverni, simán lenyomták!!! szóval ha ma lenne a meccs a 2 csapat között sima 2-0 a poolnak!!!
4., kumma kemény meccs lesz a pool elleni, akik nem fogják megadni magukat a nou campban! sztem nagy csoda lenne a továbbjutás a jelenlegi formákat figyelembe véve. én a 2 évvel ezelőtti cselzi meccs esélyeihez tudnám hasonlítani, amikor nagyon féltem tőle. tavaly tudtuk, hogy senki sem állíthat meg, de ez most nem így van...
5., nézzétek meg a realnak mekkora mákja van!!! a bayern haldoklik! kirúgták magathot, kikaptak a nürnbergtől 3-0-ra!!! persze a real is hasonló [auto_cenzúra], de meg van az esélyük a továbbjutásra...
Melkor
Entrenador del Barça

2007.02.05. 12:56:10

RolandinhoFCB írta: Szerencsére a Liverpool is szenved, ...
Az elmúlt 12 bajnoki meccsükön 10 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség...2!!! kapott gól - én ezt azért nem mondanám olyan rossz formának :!: :!:
Az már más kérdés, hogy az Arsenal ellen simán kipottyantak az FA és a Ligakupából, de ott tudtommal B csapattal álltak fel!
Nagyon nehéz és szoros meccseket várok - a jelenlegi játékunkkal szinte esélytelen, hogy gólt lőjünk nekik, de ne legyen igazam!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.02.05. 11:31:42

Igen ezt a részt én sem értettem, de ha jól tudom idén még nem is nyertek.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.05. 11:29:20

RolandinhoFCB írta: de egy Lyonnal nem is tudom mit kezdenénk.
A Lyon az utolsó 4 meccséből 3X kikapott.
Kép
RolandinhoFCB
Barça C

2007.02.05. 11:23:37

Telejesen igazatok van abban, hogy ezt a pont elszórást nem úszhatjuk meg büntetlenül! Szerencsére a Liverpool is szenved, de egy Lyonnal nem is tudom mit kezdenénk. Hogy ki játszik formán kívül? Mindenki a Valdes-t és a Puyol-t kivéve! Az a Giuly is egy fos! Már én unom azt a futtatós cselét, amivel folyamatosan próbálkozik. Iniesta mióta csatár ráadásul?! Frank Amsterdamban besütizett?! Mi van vele? :shock: Gio, Sylvinho meg egyszerűen kritikán aluli! Talán a Zambrotta feltámadóban van. A Juvéban ő volt a joly-joker, minedn poszton tud játszani, végre a mi holland managerünk is rájött erre!

Bízzunk a feltámadásban, mást úgysem tehetünk!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.05. 11:20:36

Sajna nem tudtam nézni tegnap a meccset, mert tegnap haveréknál a Super Bowl-ra készültünk hosszú órákon keresztül:DDD

Mikor viszont odakapcsoltam az ucsó 15 percre, azthittem hogy emberhátrányban vagyunk:))) De ahogy útólag észrevettem, csak szimplán [auto_cenzúra]:))

Olvastam Frenki húzásáról is. Vagyis Exquerro és Giuly betételéről. Főleg Ezq. :shock: Csinált valamit amióta itt van???
Viszont én nem csodálkozom ezen a [auto_cenzúra] játékon. Egy olyan csapatban ahol a játék nagyban a három támadótól függ és hiányzik Roni+Eto'o+Messi, ott nem kell meglepődni ha becsúszik ilyen semmilyen játék. De még így is jó ez az 1 pont:))
visca el barca
Presidente del Barça

2007.02.05. 09:34:15

tegnap megjosoltam, hogy örulhetunk ha elhozzuk az egyik pontot.... tovabbra is szánalmas és szegyenteljes amit a 'csapat' produkal...

egyetlen reményem, hogy eto'o visszatert, s lassan messi is játékra alkalmas lesz.... nagyon megkell nekik tolni ezt a sárba ragadt szekeret mert komoly bajok lesznek...

az meg kulon bánt, hogy ujfent alkalmunk lett volna ellépni a rivalisaktol és megint nem tettuk...sokba fog ez kerulni...

kumma psg, kumma indianapolis :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.05. 09:23:19

Oleguert ne szídjad lécci, az egyik legjobbunk az utóbbi hetek alapján.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2007.02.05. 09:18:26

teljesen egyetértek veled!!! a barca a sztárjai nélkül nagyon gyenge! egyszerűen nincsen minőségi cseréink! saviola jó formában van, de ő sem tudott gólt lőni, pedig volt lehetősége rá... ha kidől a szuper trió, akkor nagy baj van, mert a giuly-ezquero-gudjohnsen trio max a sociedadban játszhatna kezdőként. kb. az a színvonal! és én idesorolnám még oleguert is! nagyon suta a gyerek!!! pont ezek miatt volt várható, hogy tegnap gyengén fog muzsikálni a csapat. ennek ellenére az utolsó 20 perc igazi pörgős barca játék volt!!! ha visszatér mindenki és így játszik a csapat a liverpool ellen végig, akkor lehet keresni valónk. ha az utóbbi hetek formáját mutatja a csapat, akkor simán kivernek a BL-ből... a bajnokságban pedig nagyon megköszönhetjük, hogy előbb a valencia gyengélkedett, majd a real és a sevilla is megtorpant. ha nincsenek az utóbbi hetek kínos vereségei/döntetlenei az üldözőknél, kb. 6-7 ponttal le lennénk maradva és max. a 3-4 helyen állnánk! marha nagy szerencsénk van, hogy a sevilla nem húzott el és a real megint a "jól bevált" játékát nyomja!!!
RolandinhoFCB
Barça C

2007.02.05. 09:06:42

Az Osasuna elleni meccs utolsó 20 perce már legalább azt a pörgős játékot hozta, amit már nagyon régen hiányoltam! Sajnos a gól megint elmaradt, de szerintem Eto'o jelenléte tényleg javít mindenkinem a hozzáállásán. Messivel pedig teljes lehet az öröm, talán akkor Ronaldinho is felébred végre! Ne az edzőt szídjuk, ez a csapat a sztárjai nélkül egy szürke középcsapat és annak is örülhetünk, hogy a riválisok is potyogtatják a pontjaikat ki az ablakon, mert ha ez nem így lenne, akkor kb. az ötödikek lennénk a bajnokságban. real- Levante 0:1!!! Hát ennek őszintén örültem!!! :lol:
Már csak egy óriási szívfájdalmam van! GYŰLÖLÖM EZQUERROT!!!! Mit keres ez itt nálunk, olyan suta, mint ha egy magyar klubcsapatban nevelkedett volna. Ő miért játszik?! :evil:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.02.05. 07:36:53

Léfe írta:Sajnos Reikard egyre bizonytalanabb. Nyáron válltani kellene nem tud ujitani és legalább 5-6 játékost cserélni.

KI az az 5-6?????MERT most visszajön Etoo meg Messi meg Ronaldinho felépül akkor szerintem megint megy majd a játék !!!!!!!Szerintem ne váltsuk le majd meglátjuk mit nyer a csapat év végén és akkor lehet a cseréről is szó!!!!!!!!!!!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2007.02.05. 06:27:13

Sajnos Reikard egyre bizonytalanabb. Nyáron válltani kellene nem tud ujitani és legalább 5-6 játékost cserélni.
Fecó
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.05. 00:54:17

lionelmessi19 írta:Barcaboy!

Szerintem azért ma elég gyenge csatársorunk volt, annyira nem meglepő a gól nélküli döntetlen.

Egyébkén meg egyértelműen csak Hírértéke volt annak, h Etoo játszott a végé, de sebaj, a lényeg, h visszatért, és ennek nagyon kell örülni.

Én azt mondom, hogy a valencia elleni meccs lesz a pool elleni főpróbánk, addig várjunk az ilyen kijelentésekkel, pláne, h ha nézted a pool meccsét hétvégén, akkor a miénkhez hasonlatos ötlettelen támadójáték, egy két nagyobb helyzettel, és gól nélküli döntetlen a vége. Mondjuk kicsit erősebb csapattal játszottak (Everton), de akkor is.
És ők kb. luis garciát leszámítva a legerősebb kezdővel játszottak, nem ugy, mint mi!
Az lehet Lionel mert láttam én is mivel direkt figyelem,csak sajnos láttam az elmúlt öt meccsüket is a poolnak köztük a Muringyoteam ellenit is és sajnos az ott látottak alapján el lennénk kalapálva de rendesen!de ha a Barca legutobbi öt meccsét nézem....ugye nem vagyunk elájúlva remélem ebben egyet értünk.Nekem csak az a problémám,hogy egyesek semmi problémát nem látnak "jó játék jeleit,, vélték ma felfedezni de tudod én most ezt nem is azért írom de élőben láttam az Osasuna elleni meccset még Szeptemberben na az a csapat tényleg jól játszott!Vagy a Chelsea ellen is pedig csak 1-1 volt DE OTT JÓÓÓL JÁTSZOTT A CSAPAT!!!Ugyhogy szerintem van baj.... nem is kicsi!De ez az én véleményem.Én epekedve várom a Valencia elleni derbit legyen neked igazad...csak nekem ne! :wink: FORCAFCB!!!!!!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Andris
Adminisztrátor

2007.02.05. 00:29:54

Többé kevésbé egyetértek, de mondjuk Giuly annyira nem játszott jól, max az elején. Azt hiszem 20 perces, fél órás játékos lett belőle. Akár kezdőként, akár csereként, max 30 percig képes jobbat nyújtani...
Nagy kár, hogy a bíró nem adta meg a gólját, amit egyébként nagyon szépen oldott meg.

Neveket mondjuk leírhatnád rendesen otto :idea:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
otto'o
Barça B

2007.02.04. 23:59:52

de most tényleg, felesleges gerjeszteni itt a feszültséget
főleg hogy semmi ok nincs rá
gálára azért nem volt kilátás, nem kaptunk gólt egy nehéz pályán
zsülit nem tudom miért szídjátok (magához képest) jól játszot, mellesleg lőtt egy gólt, a három csatár közül ő volt a legjobb
szavióla vagy három ziccert kihagyott, zéró volt megint
ezkerrót emberi számítás szerint kihagyom, most minek idegesítsem magam :) csak annyit, hogy általában ő szokta helyettesíteni dinnyót
há valamikor neki is kell játszani ennyi belefér
inieszta sem alkotott nagyot a helyén, ő inkább jobboldalt hamár elöl...
oleger elég stabil pont mostanában, ami gióról nem mondható el ezért zambrotta inkább helyette
xavi, puyol dicséretes

szóval nincs itt gáz, én már látom az 'alagút' végét
jó vezethetnénk a bajnokságot vagy 15 ponttal kicsivel a félidő után
de akkor hol marad az izgalom :D :D
barca, barca, baaar-ca
Andris
Adminisztrátor

2007.02.04. 23:55:29

Barcaboy!

Szerintem azért ma elég gyenge csatársorunk volt, annyira nem meglepő a gól nélküli döntetlen.

Egyébkén meg egyértelműen csak Hírértéke volt annak, h Etoo játszott a végé, de sebaj, a lényeg, h visszatért, és ennek nagyon kell örülni.

Én azt mondom, hogy a valencia elleni meccs lesz a pool elleni főpróbánk, addig várjunk az ilyen kijelentésekkel, pláne, h ha nézted a pool meccsét hétvégén, akkor a miénkhez hasonlatos ötlettelen támadójáték, egy két nagyobb helyzettel, és gól nélküli döntetlen a vége. Mondjuk kicsit erősebb csapattal játszottak (Everton), de akkor is.
És ők kb. luis garciát leszámítva a legerősebb kezdővel játszottak, nem ugy, mint mi!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.04. 23:46:56

ISMÉT EGY SZÁNALMAS, ÖTLETTELEN,HARMATGYENGE BARCELONÁT LÁTTAM!megint lehet magyarázkodni találgatni de ettöl még semmi nem fog változni!Megint kaptunk egy lehetőséget megint nem tudtunk élni vele!Az én meglátásom,és tapasztalatom mivel focizok(tam)5 percre beküldeni valakit fölösleges.Sem nem tudja felvenni a játék ritmusát,sem felpörögni nem tud.Akkor legalább kapott volna 20 percet az valami,de öt perc AZ PICSAFÜST!Örülök hogy visszajött samu de ENNYI semmi extra!Nyakunkon a BL meccs a Pool agyonüt ha így folytatlyuk!Sajna....ismét egy csalódás volt ez az este is számomra!De azért FORCA BARCA!!!!!!!Gyerünk fiúúúúúúúúk! :cry:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.04. 23:32:45

lionelmessi19 írta: Deco:...majd legközelebb, de nehogy már elmenjen (írtátok páran...) , nem-nem!
Valóban még nem kell elküldeni, de már nem hosszú távú megoldás. Sztem jövőre gyengébb lesz a mostaninál, aztán meg megújul és lesz egy jó szezonja, de utána már más kell.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.02.04. 23:30:03

Az a nagy szerencsénk hogy a Sevilla sem az igazi,a real meg egy hatalmas vicc 2007-ben(is) :lol: 7 vereséggel...persze nekünk itt volt az újabb esély,de megiont nem tudtunk vele élni!Legalább Eto'o visszatért....
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2007.02.04. 23:27:12

Na mégis csak mondok mindenkiről 1 mondatot:

Valdes: jó volt, egy hatalmasat védett, neki is megköszönhetjük, h nem kaptunk ki.
Puyol: a lelkét kitette, még a szokásosnál is jobban, elképesztő, lassan ő lesz a példaképem...eddig is olyasmi volt, csak nem teljesen... :)

Marquez: nem volt rossz, bakija nem volt, magabiztos, semmi extra

Zambi: a multkorihoz képest nem volt sehol, de magabiztosan védekezett, falábú Ezquval meg senki sem tud együtt játszani...

Oleguer: akárcsak a többiek, magabiztosan védekezett, de támadásoknál sokat nem tett...tőlem maradhat a jobbon továbbra is.

Edmilka: jó volt, sok támadást megállított

Motta: inkább támadásban volt arra a 10 percre...de egy murva jó paszt adott, csak hát les...ellenben még ezt is képes volt kihagyni falábú...

Xavi: akár csak Puyolhoz, kezd visszatérni kicsit a régi Xavi... :D

Iniesta: érdekes, ma nem tudott lendíteni, nem is tudom, lehet h megszokta, h kezdő 8)

Deco: még jó, h ő legalább bevállal néha taktikai faltot, de szervezésben nem volt ma a legjobb...majd legközelebb, de nehogy már elmenjen (írtátok páran...) , nem-nem!
- József Attila
lionel19

2007.02.04. 23:27:07

Most azon gondolkodtam lehet hogy a vb miatt van hogy amelyik csapatból sokan voltak ott (Barca,Real,Chelsea,Bayern) azoknak nem megy. Nem cka nekünk nem megy! 1 Nagy csapatnak sem, kivétel persze a Manchester, meg az ellenfél nélküli Inter! Többieknek nem igazán megy
Lezárt